- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
***************************2009 TEMMUZ ANNELERı MUHTEMEL DOGUM TARıHLERı LıSTESı*************************
ANNE ADI--------------M.D.TARıHı-----------CıNSıYET--------------------D.ŞEKLı--------------- D.TARıHı-----------DOGUM HAFTASI
adenzar--------------------------*------------------------kız----------------------------normal---------------------ooray:---------------------29+6:hooray:
comebaby-----------------------*----------------------ikiz/kız----------------------g.anez.sezeryan-----------2haziran--------------------32+4:hooray:
amartis74------------------------*-----------------------erkek-------------------------sezeryan------------------14 haziran-----------------35+2:hooray:
menekseak-----------------------*-----------------------erkek-----------------------g.anez.sezeryan-----------19 haziran-----------------38+2:hooray:
nilayyy----------------------------*-----------------------erkek-----------------------g.anez.sezeryan-----------19haziran------------------37+6:hooray:
neslivicdan-----------------------*-----------------------erkek---------------------------normal------------------20 haziran-----------------38+4:hooray:
selsin------------------------------*-----------------------erkek--------------------------sezeryan-----------------22 haziran-----------------37+3:hooray:
ipegimu---------------------------*-------------------------kız---------------------------epi.normal---------------23haziran------------------38+6:hooray:
hürrem_s---------------------23 haziran-------------------kız----------------------------sezeryan
dilara80-----------------------24 haziran-------------------kız----------------------------sezeryan
derin--------------------------1 temmuz-------------------kız-----------------------------sezeryan
rosem------------------------1 temmuz------------------erkek----------------------------sezeryan
sibel07-----------------------1 temmuz------------------kız-------------------------------sezeryan
yserez------------------------1 temmuz----------------erkek------------------------------sezeryan
karen81----------------------2 temmuz-------------------kız-------------------------------sezeryan
nurr34-------------------------5 temmuz------------------kız--------------------------------normal
nur84-------------------------6 temmuz-------------------kız-------------------------------normal
zuzuuum------------------- 8 temmuz-------------------kız----------------------------sezeryan:
hüzün yılı---------------6-7-8 temmuz dan biri---------erkek--------------------------sezeryan
beyazmelek----------------------7 temmuz----------------kız------------------------------sezeryan
nazlıbahar------------------------9 temmuz---------------erkek---------------------------normal
çiceks------------------------------9 temmuz-------------erkek-------------------------sezeryan
annecik_annecik----------12 temmuz---------------------kız-------------------------sezeryan
cankız__------------------------13 temmuz----------------erkek--------------------------normal
grübchen-----------------------13 temmuz-----------------erkek--------------------------normal
demet-----------------------------10 temmuz-----------------kız--------------------------sezeryan
babaylon---------------------------16 temmuz----------------kız---------------------------normal
huri37------------------------------17 temmuz-----------------kız---------------------------normal
blue_-------------------------------17 temmuz----------------erkek------------------------normal
kibele-------------------------------22 temmuz------------------kız-----------------------------henüz belli degil
düzeltmelere devam tekrar özür:kedi:
evet ama benimde tarihimi cinsiyetini falan yanlış yazılsaydı bende üzüzlürdüm kendimi kötü hissederim yapamazsam ...ama şu an doğru bir tabloda gidiyoruz....huri sen de tablo ile ugrasıcam dıye stresden dogurcaksın :)) bırak bosver anlasılıyo nası olsa
kız bebekler daha aceleci derler ama
bakıyorum da genelde erken doğanlşar erkek bebekler
8 kişi doğum yaptı 5 i erkek
zuzuum bayılma zaten bişi görmüyormusun.yeşil bir örtüden başka :)) bebeğinin ağladığını duyuyprsun bakımları yapılıp getiriliyor sana ufak öpücük kondurma şansın var sonra onu götürüyorlar beni bayıltılar sonrasını hatırlamıyorum çıktığımda bebişim giyinmiş herkesle beni bekliyordu.mışıl mışıl uyuyarak tabii. bayılırsan o ilk halini göremezsin o çok güzel bir duygu
kızlar eslerınız barmen falan mı hepsı gece gelıyıorlar :)))
espriydi zaten
bir dahaki vızıldamaya kadar buradayım ki çok uzun sürmez
kızlar epiduralden korkmayın bende korkuyordum ama hiç bişi olmadı. doğum sonrasında da hemen çıkarmıyorlar oradan ağrı kesici veriyırlar acayip güzel bişi şıp diye ağrınız kesiliyor. eve çıktıktan sonra ağlıyorsunuz geçsin diye. ben çok rahat ettim. tavsiye ederim.
birde benim dikşim yok lazerle dikmişler bir bandaj vardı dün itibarıyla o bandajıda kendim çıkarttım. bir krem verdiler onu sürüyoruz şimdi. biraz şişlik olyor o krem hem hızlı iyileşmeyi sağlıyormuş hemde iz kalmasını hafifletecekmiş.ben ilk günden beri fıldır fıldır ayaktayım. oturup kalkarken eğilirken sorun vardı oda iyice hafifledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?