J jasminnnnn Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Kasım 2008 3 0 86 42 Bursa 23 Mayıs 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi selsin #81 bende bursa özel jimer kadın doğum hastanesinde bebeğimi dünyaya getiricem inşallah
sibel07 Popüler Üye Kayıtlı Üye 3 Temmuz 2008 1.234 0 116 45 Antalya 23 Mayıs 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi selsin #82 bende alanya başkent üniv.hastanesinde yapıcam kısmetse ( iş yerimde yani)
A asistantrus Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Temmuz 2008 54 0 86 İstanbul 25 Mayıs 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi selsin #83 Ben de Üsküdar Hospital Türk'de yapacağım inşallah
yserez hayat paylaşınca güzel Kayıtlı Üye 31 Ekim 2008 582 0 296 39 Balıkesir 3 Haziran 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi selsin #84 kısmet olursa bende izmir özel kent hastanesinde olucam
yagmur_ank Guru Kayıtlı Üye 1 Haziran 2009 60 0 286 Eskişehir 4 Haziran 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi selsin #85 nasipse ankarada Lokman Hekim Hastanesinde yapmayı düşünüyorum..Allah hepimizin yardımcısı olsun
selsin canım oğlum çağın bera Kayıtlı Üye 25 Aralık 2008 3.025 0 116 48 İstanbul 15 Haziran 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi selsin #86 2009 temmuz annelerının doĞum yapacakları hastaneler selsın:Özel gÖztepe medıcal park hastanesı hÜzÜn yılı:ıstanbul ıkıtellı batı bahat hospıtal amatıst:ızmır Özel ege saĞlık hastanesı ılsu:ÜskÜdar yunus emre hastanesı zuzuum:ıstanbul yedıtepe Ünıversıtesı hastanesı gaydın:ıstanbul memorıal hastanesı gubim:ızmir basmane şifa hastanesi beyaz melek:özel Jimer Hastanesi burcuşener:istanbul türkiye hastanesi alacalale:kocaeli Özel Marmara Hastanesi sıla 84 :Ümraniye Erdem Hastanesi neslivicdan:Ankara Akay Hastanesi seherr:Özel Isparta Hastanesi karen81:Özel Anadolu Hastanesi nurr34:Özel Göztepe Medical Park Hastanesi ipeğimu:ıstanbul memorıal hastanesı nesquik 24:Özel Medicana Hastanesi menekşeak:Bahçelievler Medical Park Hastanesi ines:Beylikdüzü Kolan Hastanesi dilara80:Özel Küçükköy Bilge Hastanesi canım kızım:ızmir Özel Hayat Hastanesi grafiti:Trabzon özel imperial hastanesi nilayyy:Medipol hastanesi cgulistan: Nisa hastanesi yağmursel:Özel ısviçre Hastanesi ecetuba84:Ana Klinik serapkayra:Beylikdüzü Kolan Hastanesi özlemceylan_26:Özel Sakarya Hastanesi Nur84:Özel Bahçelievler Medical Park HAstanesi Madgirl:Ankara Akay HAstanesi Smelos:Sakarya Özel Altınova Hastanesi Elvin1976:Cerrahpaşa Tıp Fakültesi kikoleyim:Antalya MEdical Park HAstanesi babaylon:Kadıköy Acıbadem HAstanesi eyetkiner:Özel Ege Sada Hastanesi nildunyası:Acıbadem Maslak Hastanesi huri37: istanbul türkiye hastanesi demettoğumevi sibel4:Göztepe Medical Park HAstanesi confuse:.Beylikdüzü Medilife HAstanesi tealıght:ızmir Kent Hastanesi jasminnnn:Özel Bursa Jimer HAstanesi sibel07:Alanya Özel Başkent Üniversite Hastanesi yağmur_ank:Ankara Lokman Hekim Hastanesi yserez:ızmir Özel Kent Hastanesi asistantrus:Üsküdar Hospital Türk Hastanesi
2009 temmuz annelerının doĞum yapacakları hastaneler selsın:Özel gÖztepe medıcal park hastanesı hÜzÜn yılı:ıstanbul ıkıtellı batı bahat hospıtal amatıst:ızmır Özel ege saĞlık hastanesı ılsu:ÜskÜdar yunus emre hastanesı zuzuum:ıstanbul yedıtepe Ünıversıtesı hastanesı gaydın:ıstanbul memorıal hastanesı gubim:ızmir basmane şifa hastanesi beyaz melek:özel Jimer Hastanesi burcuşener:istanbul türkiye hastanesi alacalale:kocaeli Özel Marmara Hastanesi sıla 84 :Ümraniye Erdem Hastanesi neslivicdan:Ankara Akay Hastanesi seherr:Özel Isparta Hastanesi karen81:Özel Anadolu Hastanesi nurr34:Özel Göztepe Medical Park Hastanesi ipeğimu:ıstanbul memorıal hastanesı nesquik 24:Özel Medicana Hastanesi menekşeak:Bahçelievler Medical Park Hastanesi ines:Beylikdüzü Kolan Hastanesi dilara80:Özel Küçükköy Bilge Hastanesi canım kızım:ızmir Özel Hayat Hastanesi grafiti:Trabzon özel imperial hastanesi nilayyy:Medipol hastanesi cgulistan: Nisa hastanesi yağmursel:Özel ısviçre Hastanesi ecetuba84:Ana Klinik serapkayra:Beylikdüzü Kolan Hastanesi özlemceylan_26:Özel Sakarya Hastanesi Nur84:Özel Bahçelievler Medical Park HAstanesi Madgirl:Ankara Akay HAstanesi Smelos:Sakarya Özel Altınova Hastanesi Elvin1976:Cerrahpaşa Tıp Fakültesi kikoleyim:Antalya MEdical Park HAstanesi babaylon:Kadıköy Acıbadem HAstanesi eyetkiner:Özel Ege Sada Hastanesi nildunyası:Acıbadem Maslak Hastanesi huri37: istanbul türkiye hastanesi demettoğumevi sibel4:Göztepe Medical Park HAstanesi confuse:.Beylikdüzü Medilife HAstanesi tealıght:ızmir Kent Hastanesi jasminnnn:Özel Bursa Jimer HAstanesi sibel07:Alanya Özel Başkent Üniversite Hastanesi yağmur_ank:Ankara Lokman Hekim Hastanesi yserez:ızmir Özel Kent Hastanesi asistantrus:Üsküdar Hospital Türk Hastanesi
kikoleyim onlar benim prenseslerim Kayıtlı Üye 29 Aralık 2008 3.313 523 323 44 Samsun 21 Haziran 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi selsin #87 benimkide hem değişti hem kesinleşti antalya topçular andeva da olucak inşallah
Y yaxgxmursel Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Mart 2008 337 5 96 Kocaeli 3 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi selsin #88 benim hastanemde değişti özel central hospıtal hastanesi oldu bostancı
hafsa23 dünya AŞK üzerinee... Kayıtlı Üye 20 Kasım 2008 1.013 0 316 4 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi selsin #89 bende ankara zekai tahir burak hastanesinde yapıcam...bebişim 38 haftalık oldu :))
nazlxixbahar aşkımızın meyveri Kayıtlı Üye 25 Temmuz 2008 3.854 7 316 45 Düzce 13 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi selsin #90 buyuk ıhtımalle düzce özel hayri sivrikaya hastanesınde
S sibel4 papatya Kayıtlı Üye 13 Ocak 2009 265 0 96 41 İstanbul 13 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi selsin #91 kızlar vallahi benim aynı göztepe medikal park. cuma günü eşim orada apandist ameliyatı oldu. ben hastanenin bakımına temizliğine hayran kaldım.İnş bebişimide kucağıma orada alacağım..
kızlar vallahi benim aynı göztepe medikal park. cuma günü eşim orada apandist ameliyatı oldu. ben hastanenin bakımına temizliğine hayran kaldım.İnş bebişimide kucağıma orada alacağım..
fasulyeko CANIM KIZIMIZ... Kayıtlı Üye 25 Aralık 2008 2.859 1 156 İstanbul 16 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi selsin #92 selsin .!.: 2009 temmuz annelerİnİn doĞum yapacakları hastaneler selsİn:Özel gÖztepe medİcal park hastanesİ hÜzÜn yılı:İstanbul İkİtellİ batı bahat hospİtal amatİst:İzmİr Özel ege saĞlık hastanesİ İlsu:ÜskÜdar yunus emre hastanesİ zuzuum:İstanbul yedİtepe Ünİversİtesİ hastanesİ gaydİn:İstanbul memorİal hastanesİ gubim:İzmir basmane şifa hastanesi beyaz melek:özel Jimer Hastanesi burcuşener:istanbul türkiye hastanesi alacalale:kocaeli Özel Marmara Hastanesi sıla 84 :Ümraniye Erdem Hastanesi neslivicdan:Ankara Akay Hastanesi seherr:Özel Isparta Hastanesi karen81:Özel Anadolu Hastanesi nurr34:Özel Göztepe Medical Park Hastanesi ipeğimu:İstanbul memorİal hastanesİ nesquik 24:Özel Medicana Hastanesi menekşeak:Bahçelievler Medical Park Hastanesi ines:Beylikdüzü Kolan Hastanesi dilara80:Özel Küçükköy Bilge Hastanesi canım kızım:İzmir Özel Hayat Hastanesi grafiti:Trabzon özel imperial hastanesi nilayyy:Medipol hastanesi cgulistan: Nisa hastanesi yağmursel:Özel İsviçre Hastanesi ecetuba84:Ana Klinik serapkayra:Beylikdüzü Kolan Hastanesi özlemceylan_26:Özel Sakarya Hastanesi Nur84:Özel Bahçelievler Medical Park HAstanesi Madgirl:Ankara Akay HAstanesi Smelos:Sakarya Özel Altınova Hastanesi Elvin1976:Cerrahpaşa Tıp Fakültesi kikoleyim:Antalya MEdical Park HAstanesi babaylon:Kadıköy Acıbadem HAstanesi eyetkiner:Özel Ege Sada Hastanesi nildunyası:Acıbadem Maslak Hastanesi huri37: istanbul türkiye hastanesi demettoğumevi sibel4:Göztepe Medical Park HAstanesi confuse:.Beylikdüzü Medilife HAstanesi tealıght:İzmir Kent Hastanesi jasminnnn:Özel Bursa Jimer HAstanesi sibel07:Alanya Özel Başkent Üniversite Hastanesi yağmur_ank:Ankara Lokman Hekim Hastanesi yserez:İzmir Özel Kent Hastanesi asistantrus:Üsküdar Hospital Türk Hastanesi Genişletmek için tıkla... bursusener ve huri 37 türkiye has. doğum yaptılarmı acaba bende orada doğum yapacağım doktorunuz kimdi hastaneden memnun kaldınız mı???
selsin .!.: 2009 temmuz annelerİnİn doĞum yapacakları hastaneler selsİn:Özel gÖztepe medİcal park hastanesİ hÜzÜn yılı:İstanbul İkİtellİ batı bahat hospİtal amatİst:İzmİr Özel ege saĞlık hastanesİ İlsu:ÜskÜdar yunus emre hastanesİ zuzuum:İstanbul yedİtepe Ünİversİtesİ hastanesİ gaydİn:İstanbul memorİal hastanesİ gubim:İzmir basmane şifa hastanesi beyaz melek:özel Jimer Hastanesi burcuşener:istanbul türkiye hastanesi alacalale:kocaeli Özel Marmara Hastanesi sıla 84 :Ümraniye Erdem Hastanesi neslivicdan:Ankara Akay Hastanesi seherr:Özel Isparta Hastanesi karen81:Özel Anadolu Hastanesi nurr34:Özel Göztepe Medical Park Hastanesi ipeğimu:İstanbul memorİal hastanesİ nesquik 24:Özel Medicana Hastanesi menekşeak:Bahçelievler Medical Park Hastanesi ines:Beylikdüzü Kolan Hastanesi dilara80:Özel Küçükköy Bilge Hastanesi canım kızım:İzmir Özel Hayat Hastanesi grafiti:Trabzon özel imperial hastanesi nilayyy:Medipol hastanesi cgulistan: Nisa hastanesi yağmursel:Özel İsviçre Hastanesi ecetuba84:Ana Klinik serapkayra:Beylikdüzü Kolan Hastanesi özlemceylan_26:Özel Sakarya Hastanesi Nur84:Özel Bahçelievler Medical Park HAstanesi Madgirl:Ankara Akay HAstanesi Smelos:Sakarya Özel Altınova Hastanesi Elvin1976:Cerrahpaşa Tıp Fakültesi kikoleyim:Antalya MEdical Park HAstanesi babaylon:Kadıköy Acıbadem HAstanesi eyetkiner:Özel Ege Sada Hastanesi nildunyası:Acıbadem Maslak Hastanesi huri37: istanbul türkiye hastanesi demettoğumevi sibel4:Göztepe Medical Park HAstanesi confuse:.Beylikdüzü Medilife HAstanesi tealıght:İzmir Kent Hastanesi jasminnnn:Özel Bursa Jimer HAstanesi sibel07:Alanya Özel Başkent Üniversite Hastanesi yağmur_ank:Ankara Lokman Hekim Hastanesi yserez:İzmir Özel Kent Hastanesi asistantrus:Üsküdar Hospital Türk Hastanesi Genişletmek için tıkla... bursusener ve huri 37 türkiye has. doğum yaptılarmı acaba bende orada doğum yapacağım doktorunuz kimdi hastaneden memnun kaldınız mı???
fasulyeko CANIM KIZIMIZ... Kayıtlı Üye 25 Aralık 2008 2.859 1 156 İstanbul 16 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi selsin #93 burcusener .!.: İstanbul'da Türkiye Hastanesi'nde yapacağım. Genişletmek için tıkla... doğum yaptınızmı doktorunuz kimdi hastaneden memnun kaldınızmı ben nihal hanıma gidiyorum da
burcusener .!.: İstanbul'da Türkiye Hastanesi'nde yapacağım. Genişletmek için tıkla... doğum yaptınızmı doktorunuz kimdi hastaneden memnun kaldınızmı ben nihal hanıma gidiyorum da