2009 temmuz anneleri kiloları nasıl vericez

bende 63ıle basladım 73ıle bıttı bır haftamız doldu ve ben 68 kıloyum
ıstedığım kılo 58 boy 168
bakalım ınsallah ozel bısey yapmaya baslamadım 40mızı beklıyoruz bakalım

bugün 18. günümüz 13 kilo gittizemuszemus
ama artık o hızlı kilo verme zamanı da geçti sanırım yavaşladı çünkü
artık sporla devam edicez sanırımhihoyyyt
her bir kiloya değer minik çileğimopuyorumnanaktan

bendede 4 kilo kaldı benimde durdu spora devam ama dikişler iyileşmeden olmaz doktorum 4 aydan önce spor önermedi bizde beklicez bu 4 ay içinde kilo almamaya özen göstermeliyim:ecrin_bebek:

doğum yapalı 34 gün oldu ve toplam aldıgım 20 kilonun 10 u gitti kaldı 10 inşallah oda gider

ben hiç kilo veremedim. sütüm olsun diye herşeyi denemekten kilo aldım. aldığım kilolardan sadece 5 kilosu gitmiş.sütüm de artmadı. boşu boşuna kilo aldım.

benim hiç iştahım yok o yüzden geri almıyorum ama spor da yapamıyorum o yüzden de durdu kilo vermem bir düzene girebilseydik günde en az yarım saatle başlasam yürüyüşe zamanla artırarak devam etsem bana yetecekkkk

12 kg aldım , 9 unu gerı verdım .ama sezeryan sonrası gÖbek malesef var.o dazamanla geÇer ınŞ.

hiç bişey bilmiyorum kilom ne kadar nasıl gidecek fikrim yok...
ben doğumdan sonra hiç tartılmadım 89-90 kilo ile doğuma girdim..
şuan kaçım bilmiyorum...korkuma tartılamıyorum 40 ımın çıkmasını bekliyorum...
1hafta sonra kızım 1 aylık olacak o gün hastanede dayanamayıp tartıya çıkmazsam 40 ımızda bakıcaz bakalım....

bugün kızızmla bi cadde turu yaptık kuaförümede uğradım kadını en son haziran sonu görmüştüm acayip zayıflamış naaaptın sen dedim şu elmalı hap mı bi hap var elma bişey ondan kullanıyormuş sen emzirde orası kolay ben sana hapı verrim ismini dedi....bakalım

toplam 12 kilo aldım. hastaneden geldiğimde 7 kilo gitmişti, sonraki 2 haftada da 3,5 kilo gitti. şimdi 1,5 kilo fazlam var, ama tabi kilolar gitsede vücut eski haline hemen dönmüyor, eski kıyafetlerimi giyemiyorum daha. zamanla inceleceğim umarım...

sezeryandan 2 ay sonra pilatese başladım.her ay bir kilo gitti.20 kilodan kaldı 5 kilo.pilatese devam...

Ben ilk 20 günde 11,5 kilo vardim. Kalan 3,5 kilo hala duruyor. Gerçi çikolata tatlı full gidiyorum.
Hadi doğumdan önce 2 kilo vermştim zaten, onları düş diyorum kalıyor 1,5 kilo. Hepsi de karnımda.
Eski kıyafetlerimi biraz zorlayarak giyebiliyorum. Bir de şu çatlaklara çözüm bulsam daha da bişey istemem.

6 kilo alarak hamileliğimi tatamladım ve 61 le doğuma girmiştim doğum sonrası 4 kilom gitmişti fakat süt artsın diye yediğim abur cuburlar sayesinde yine 58 kiloyum şu an ve fazlalıklarım göbekte birikmiş durumda eski kıyafetlerim malesef göbek yüzünden olmuyor bu göbek nasıl gider bilmiyorum fırsat bulursam jimnastik yapacağım artık

2.5 aylık oldu kuzum benden de tam 20 kg gitti
hala spor yapamıyorum ama iştahım normale döndü hatta canım birsürü şey istiyor acıkınca
85 le doğuma girdim şu an 65 im hiçbir kıyafetim olmuyor bakalım ne zaman eski halime dönebilecem:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…