en vahim durumda olan benim galiba. doğumdan sonra 8 kilom gitmişti. sütüm olsun diye yemediğim denemediğim şey kalmadı. sütüm olmadı ama bütün kiloları geri aldım. 2 kilo verebildim son bir ayda. ama yemeklerime dikkat ediyorum. yine de henüz pek kilo veremedim.
aaaaaaayyyyyyyyyyyy
çıldıracağım nasıl veriyorsunuz bu kiloları
73 le doğuma gittim
66 la eve geldim
prematüre olduğu için habire süt olsun diye yemediğim şey kalmadı
15 paket kuru maya bile içtim
hepsini geri aldım şu ana 70 kiloyum vermiyorum yardım imdatttttttttttttttttttttttttttttttt
aaaaaaayyyyyyyyyyyy
çıldıracağım nasıl veriyorsunuz bu kiloları
73 le doğuma gittim
66 la eve geldim
prematüre olduğu için habire süt olsun diye yemediğim şey kalmadı
15 paket kuru maya bile içtim
hepsini geri aldım şu ana 70 kiloyum vermiyorum yardım imdatttttttttttttttttttttttttttttttt
ben de süt olsun diye sürekli farklı farklı şeyler denedim. ama olmadımı olmuyor. ben de bıraktım yemeyi. kilom yediklerim yüzünden 70 e çıkmıştı. şimdi 66 oldum. ama diyebilirim ki neredeyse hiçbir şey yemiyorum. aynada kendime baktıkça iştahım kesiliyor. hele o göbek ve basenler beni mahvediyor. şimdilik iyi gittim. bakalım bundan sonra ne kadar verebileceğim. hedefim 4 ay içerisinde eski halime dönmek. fazlada bir 12 kilocuk var. onları da verebilirsem ne mutlu bana. 54 e düştükten sonra da evlenmeden önceki halime yani 48 e düşmeye çalışacağım. ama öncelikli hedefim 54. ben kendime inanıyorum. yani kesinlikle gidecek bu kilolar. inanmak başarmanın yarısıdır değil mi. ama beni asıl düşündüren karın bölgesini nasıl toparlayacağız. çok fazla çatlak var. bir de sezeryan olduğu için göbeğim kalacak diye düşünüyorum.
ben 42 ile hamile kaldım 53le doğuma girdim çıktığımda 46dıydım şuan bebişim 3.5 aylık ve ben gene 42 kiloyum herkes göbek dio ama bende oda yok doğum yapmamış gibi dümdüz oldu herşeyimi giyebiliyorum valla çok mutluyum darısı isteyenlerin başına
kızlar ben 30 kılo aldım
dogumkılom:90
hamılelık oncesı kılom 60
sımdıkı kılom:67
dıyet yapıyorum sutumde gayet ıyı cok abartı bı dıyet degıl ama baya bı ıse yaradı süt olsun dıye ye dedıler dınlemedım litrelerce su ıcıyorum gunluk hıc spor yapmadı gobegım hıc kalmadı dıyebılırım hemde sezeryan olmama ragmen sarmadım bıle dogrudurust
işin özu az yemek hedefım 55 ocaga kadar verıcem
95 kg doğuma girdim sezeryan doğum yaptım ve kızımın 40 ı çıktığı gün 75 kg dım en son 70 e indim ve rejim v.s yapmadım tatlı v.s uzak durmaya çalıştım o kadar,emzirdiğiniz sürece bol su için derim , yürüyüş de çok işe yarıyor yazın her gün yürüdük meleğimle...