- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
- #29.781
maşallah sinanıma,erkekim,bayılıyorum resinlerinemenekseak ben veriyorum yatmadan once 200 cc iciyo, bazen gece yarisi bidaha istiyo ozamanda 150 cc felan iciyo. Gunduzleride yatmadan veriyorum, biberonla iciyo buarada

leken için bende bir kitap vardı onu araştırdım canım..Merhaba,bende bazen yatmadan önce 200ml süt veriyorum kaana ama her zaman değil.Yemeği erken yediyse yatmadan içmek istiyor veriyorum.Yemeği geç yediyse ve ardından hemen yatacaksa istemiyor zaten karnı tok olduğu için...Gecede 2 defa meme için kalkıyor.Ben yaza doğru memeyi bıraktırmayı düşünüyorum...Gündüz zaten meme aramıyor..
Benim oğlum genellikle günde 1 defa 2 yada 3 saat uyuyor.Akşamüzeri pek uyutma taraftarı değilim.Akşam uykusuna saat 20.00 de yatmış oluyor.Sabahta 7 de kalkıyor.Bende akşamları biraz tv izliyorum uzanarak iyi oluyor.Ama illaki uyumak isterse akşamüzeri 5 gibi 1 saat daha uyutuyorum.O zamanda gece uykusuna saat 22 de yatıyor.
Biz diş fırçalamıyoruz daha....
Oyunlara gelince bu ara kaana çok oyuncak ve kitap aldım.Kitaplara bakmayı ve dinlemeyi seviyor.
Dün bateri takımı aldım.Sabahtan başladı çalmaya...Balonla oynamayıda çok seviyor.karalamayı da seviyor.Pastel boya almayı düşündüm ama vazgeçtim.Biraz daha zaman geçsin bakalım.Şimdilik yazı tahtası ve kalemle idare ediyoruz.Bu arada geçen gün eline tükenmez kalem geçirmiş ve kanepeyi çizmiş bayağı.Nasıl çıkar acaba??
Dans etmeyi oynamayıda çok seviyor.Tv de müzik çıktığında hemen oynamaya başlıyor.En sevdiği reklam turkcell....
Tek başına kahvaltı etmekten hoşanmıyor öyle olduğunda çok az yiyor.Hepberaber sofraya oturduğumuzda ise çok güzel yiyor.
11 tane dişimiz var azılarda çıkıyor çok şükür hasta olmadı bu sene fazla.Umarım bu kışı hastalıksız atlatırız...Bizden haberlerde şimdilik bu kadar![]()
dayanıklı kumaşa çizilmişse limon suyu ve ılık süt ile fırçalayın durulayınca leke geçecektir yazıyor..
eğer nnazik kumaş ise talk pudrası ile fırçalayın yazıyor..bu leke çıkarma yöntemi mürekkep lekeleri içinmiş..
geçmiş olsun paşama...merhaba arkadaşlar 3-4 gündür demir hasta öle olunca ne gece uykusu kaldı nede gündüz..dün doktora götürdük grip olmuş burnu tıkalı boğazıda kızarmış allahtan ciğerlerinde bişey yok ondan çok korkuyordum geçenlerde ben hastaydım galiba benden geçti ona ama şöle bi ihtimal daha var su sebiline basmayı öğrendi günde 6-7 kere en az üst değiştiriyoruz ıslatıyor sürekli kendini o yetmiyormuş gibi yerler dökülen suyunda içine yatıyorondanda olabilir tabii çok üzülüyorum onu öle görünce geceleride sürekli kalkıyor herhalde burnu tıkalı ve rahat nefes alamıyor şimdi tonimer ve bi burun damlası daha kullanıyoruz ayrıca benical ve aferin kullanıyoruz tabi iştahıda yok ve hiç bişey yemiyor son günlerde dişlerden şüphelenmiştim çok saleyesi akıyor şimdi 12 tane dişi var bu arada onuda çıkarıyor olabilir en kötüsü zaten kilo almıyordu ama şimdi dahada kilo vermiş 10.5 kilo olmuş
15 gün sonra doktor kan tahlilleri istedi onları yaptırcaz bide hiç bilmiyordum demirin başı sürekli terler baş terlemesi d vitamibni eksikliğinden olabilirmiş onun içinde kan tahliliği yaptırıyoruz ve biz şu ana kadar hiç yaptırmamıştık..aynı zamanda kilo almayan çocuklarda yada sürekli aynı kiloda seyredenlerde idrar yollarında iltihap yada kumda olabilirmiş bunların hepsini dün ilk kez duydum bir ay takip etcez eğer kilo alımı olmazsa bu seferde idrar tahlili yaptırcakmışız..biz doktorumuzu değiştirdik iyimi oldu kötü mü anlamadın
(bakalım artık zaman göstercek
D vitamini eksikliğinin başta terlemeye yol açtığını konuşmuştuk burada sen kaçırmışsın demekki..bizimde vardı o problemimiz bizimki elyaf yastık yorgandan olduğu anlaşıldı değiştirdim pamuk yaptım düzeldi canım..
allah kötü hastalık vermesin herşeyin çaresi vardır ciğerlere inmemesi iyi olmuş düzelir yakın zamanda geçmiş olsun...
süt konusu da ipekte hiç içmiyor bırak sütü biberonu ağzına sürmüyor ama ağzı geniş bardağa koyup yemek kaşığı ile verdiğimde içiyor bir dene istersen..bu arada kızlar demir hiç süt içmiyorsadece kahvaltısını bizle ettikten sonra bulamaçta veriyorum tekrar o zamn biraz almış oluyor..birde çok fazla oyun oynamak istiyor ama onunla napcağımı şaşırıyorum halkalarla oynardık eskiden hoşuna giderdi şimdi ondanda sıkıldı işte şekiller var onları kutunun içine atıyoruz beraber ama oda bi süre çok çabuk sıkılıyor napcağımı şaırdım onunla bütün gün evin içinde çocuk sürekli dolanıyor şu hamurdan bende yapıcam bi onu deniyelim belki hoşuna gider
hamuru şiddetle tavsiye ederim tepsi gibi açtığında eline ne geçerse iz çıkarmaya çalışıyor keyifli...
aynılar ya bu dönemde kendi kendilerine oyun oynamaları lazım ama bizimkiler hep bize sarıyor..bazen akşam eşim geldiğinde sen bugün hiç bi şey yapmadın mı diyor ..eee yapamıyorum ki ne mutfağa ne tuvalete sokuyor beni hep paçamdaaaaaaGeçmiş olsun tealight,inşallah çabucak iyileşir paşa..
Evde ttüm gün çocuklar gerçekten sıkılıyorlar aynı oyuncaklarlada dönüp dolaşıp oynamaktanda zevk almıyorlar artık.Böyle oluncada evin içinde dolaşıp duruyorlar..
Aynı durum bizdede var.kaan tüm gün annemle beraber evde bütün oyunları oynuyorlar beraber ama yinede canı sıkılıyor.Sürekli ev karıştırıyor artık.Yaramazlık yapıyor masaların koltukların tepesine çıkıyor.Dün babannesine gitmişler halasıda varmış.Oradan gelmek istememiş eve.Değişiklik arıyor çocuklar ama kış günüde her zaman nereye gidersin.Bende bu ara kitap oyuncak vs çok aldım sıkılmasın diye ama biraz oynuyor bıkıyor haklı olarak...