selam kızlar topiğimiz şenlenmiş ne güzel de olmuş..
ara ara girip bakıyorum kimseleri göremeyince sessiz sedasız çıkıyorum..
meleklerimiz büğüd artık kocaman oldular...
yavaş yavaş bebeklikten çıkıp çocukluğa adım atoyolar sanırım :))
ben işten ayrıldım ,öykü kreşte sık rahatsızlanmaya başlayınca kıyamadık kızımıza şimdi yine kızımla evdeyim ..
bütün günümüz birlikt egeçiyor..
öykü erken yatıp sabah ta çok erken kalkıyo akşam 8 sabah 7 uyku saatlerimizz öğlen uykusunu da 1 e düşürmeye çalışıyorum öğlen 12-1 arası uyutuyorum ortalama 1,5-2 satte yakın uyuyor öğlen
yemek düzenimiz yetişkininkiyle aynı sayılır
sabah normal benimle kahvaltı ediyor pmleti çok seviyor içecek olarakta ıhlamur veya ballı süt,,
öğlen çorba yapıyorum her gün ..yayla çorbası,arpa şehriyeli çorba,sebze çorbası,tarhana,domates çorbası nı dönüşümlü yapıyorum..
sonra 1 mandalina veriyorum 3 gibi falan bazen muz bazen elma
akşamları da saat 7 gibi önden az çorba ve etli bir çeşit veya balık vermeye çalışıyoruz makarnaya da bayılıyor..
uyumadan öncede yarım bardak ballı süt veya yine bir meyve veriyorum
arada aburcubur da yiyor alıştı engel olamadım yapçak bişey yok belli ölçüde yiyecek arasıra
bisürü boyama kitabı aldık renkli kuru kalem kullanıyoruz şimdilik
bütün günümüz odasında oyun oynamakla geçiyor desem yeri ama benden hiç ayrılmıyor her an peşimde hep birlikteyiz kendi kendine pek oynamıyor
öykü 11 kilo ve 82 cm boyu sanırım biraz da çok bilmiş

artık yavaş yavaş konuşmaya başladı ne dersem tekrar ediyor
bişeye tamammı öykü dediğim zaman tamam diyor artık anlatıyor bişeyleri anlaşıyoruz anlıyoruz birbirimizi
sanırım 12-15 arası kelime dağarcığı var ..ama net olmayarak bütün gün vıdı vıdı konuşması cabası tabi
bizden haberler böyle umarım daha sık görüşürüz artık
kuzucuklarınızı öpüyorum