2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

Anadolu Yakasında Hospitalium Camlıca Hülya Hnm a götürüyorum. Doğumu da orada yapmıştım şimdilik bir sorun yaşamadık.
Erdem hastanesini sevmediğim için hiç götürmedim oraya.
benim erdeme ikin ci yada üçüncü götrüşüm çok ii bilmyrm neden sevmdn banada sölede bende ona göre adım atim çocuk bu şakaya gelmio.tmm mı cnm cevabını beklio olcam.

bu arada kızlar çocuklara ne vitamini veriyorsunuz?[/QUOTE]

bende iki gün oldu başlayalı minadex kullanıorum.doktor iyi bir vitamindir dedi...

İpeğimu ,oğlun nekadar büyümüş masallah ona, ablası gibi tonbiş doğacak desene. sen ilk hamileliğindede almıştın kilo sanirim hemen vermiştin , onlara hiç takılma bence

Büyüdü koca adam olma yolunda. Benim bünye tontiş üretime meyilli.
Kiloyu dert etmiyorum. İpek'te 15 kilo aldım 17 kilo verdim. Bunda 11 kilo aldım. Dr'um bile kilo al sana yakışıyor diyor. 10 kilo daha alsan keşke falan diyince acayip sevindim. Zaten 51 ile hamile kaldım en az 54 olmam lazım. Çok zayıf görünmeyeyim. Şeker de düşük çıktı bu sefer. Kendimi frenlemek için bir nedenim kalmadı.

Tuana neler yapıyor. Az uğruyorsun zaten anlat bakalım.

teşekkür ederim canım İpek bugün daha iyi en azından ateşi düştü cumaya doktoruna götürürüm idrar tahlili yaptırmayı düşünüyorum...
oda konusunda çok güldüm valla benim kardeşime annem hep tayt giydirirdi ,annemin rujlarına ayakkabılarına saldırırdı,babam derdi "tayt giydirme şu çocuğa diyorum" diye ....:66:
sepetin pembe tüllerini değiştirmek güzel fikir ,Allah sağlık sıhhat versin kucağına almak nasip etsinde hepsi olur inşallah..ben seni facede bulamıyorum bu arada yaaaa...

...[/B]

Tamam düştüyse iyileşiyor demektir. 2 güne kadar tamamen geçer. Tabi sen yine de kontrole götür.
Annen çok alem kadın. Bizim ailede de kız çocuk hasreti yüzünden oğluna elbise giydiren, saçlarını uzatan hatta toka takan birsürü psikopat yenge örneği var. Hadi annen belki senin küçülmüşünü evde giydirmiştir. İdare edelim misali. Şimdi İpek'e giydiremediğim içimde uhde kalan birsürü elbise var. Onları kim giyecek. Tabi ki Ardaaaa dermişim. Yok ama evde belki pembe body falan giydiririm. Hepsi hepsi o kadar. Her ne kadar hormonal durum olsa da şansımı fazla zorlamayayım.

Bu arada beni Face'de bulamazsın çünkü hesabım yok. Uğraşamam diye üye olmuyorum bir de eşim kurtlanmasın diye :))

Büyüdü koca adam olma yolunda. Benim bünye tontiş üretime meyilli.
Kiloyu dert etmiyorum. İpek'te 15 kilo aldım 17 kilo verdim. Bunda 11 kilo aldım. Dr'um bile kilo al sana yakışıyor diyor. 10 kilo daha alsan keşke falan diyince acayip sevindim. Zaten 51 ile hamile kaldım en az 54 olmam lazım. Çok zayıf görünmeyeyim. Şeker de düşük çıktı bu sefer. Kendimi frenlemek için bir nedenim kalmadı.

Tuana neler yapıyor. Az uğruyorsun zaten anlat bakalım.

Tuanada iyi canım çok yoruyor bizi acaip huysuz dik kafalı birisi oldu .
1 dk. poposu yer görmüyor
Kayyu delisi yatıp kalkıp kayyu diye dolasıyor evde sarkısını söylüyor .
yemekle arası hiç yok
kitapları yazı tahtası favori oyuncağı:)) normal 1,5 yasındaki bir bebek gibi işte canım
dr a götürdüm gecen hafta 12 kg-86 cm çıktı. vitamini sordum gerek görmedi dr .gereksiz yere verilen vitaminlerle cocuğa yüklenmeye gerek yok dedi.

Ben hiçbir vitamin ilacı kullanmıyorum.Herkes kullanıyormuş.:44:Bendemi kullansam ki

eğer kilosu ve kan sayımın normalse gerek yokmuş cnm

:emir_bebek:
Geçmiş olsun, zor olmuş hepiniz için ama neyse ki doğru teşhis konulmuş.
Artık tek bir doktora güvenilmiyor ne yazık ki. Biz de kendi doktorumuz şehir dışında ise ve başka doktora götürmek zorunda kaldıysak ve aklımıza yatmayan şeyler söylediyse mutlaka birkaç doktora daha danışıyoruz.
Pişman olmamak elde değil ama kızının sağlığının gün günden iyiye gittiğini gördükçe geçer nasılsa. Allah dermansız dert vermesin.

teşekkür ederim canım evet bende öyle avutuyorum kendimi daha geç de kalabilirdik ve kime bahsettiysem öğrendim ki çoğu bebekte görülen bi durum muş iyileşme ihtimali yüksekmiş inşallah öyle olur biraz daha rahatladım bunları duyunca

Selam herkese..temmuz bebişleri yine hasta sanırım.hepsine geçmiş olsun diyelim öncelikle..dün sabah ırmakta koltuktan düşmüş doktora götürdüm bileğinde çatlak varmış alçıya aldılar.kuzum benim nasıl canı yanmışki şimdi hiç elletmiyor bile kolunu.21 gün böyle kalacakmış..allahım beterinden saklasın kuzularımızı..işteyim çok yazamıcam hepinizi öpüyorum bebişler hemen iyileşir umarım.

ya okadar sayfa okudum çoğu hastalıkdan bahsetmiş arkadaşlar herkesmi hasta temmuz bebişlerimizin.çok üzüldüm bizde okdar kötü bir hafta geçirdikki oğlumun hastalığı yüzünden geçen bu haftayı parkelerin altına gömmek ve oraya gömdüğümü bende unutmak istiorum..çok fenaydı çokkk.
doruk zamanla düzelir belki ama benim gözlerimden o hali nasil silinecek bilmiyorum...:((((((((((((

Tuanada iyi canım çok yoruyor bizi acaip huysuz dik kafalı birisi oldu .
1 dk. poposu yer görmüyor
Kayyu delisi yatıp kalkıp kayyu diye dolasıyor evde sarkısını söylüyor .
yemekle arası hiç yok
kitapları yazı tahtası favori oyuncağı:)) normal 1,5 yasındaki bir bebek gibi işte canım
dr a götürdüm gecen hafta 12 kg-86 cm çıktı. vitamini sordum gerek görmedi dr .gereksiz yere verilen vitaminlerle cocuğa yüklenmeye gerek yok dedi.

eğer kilosu ve kan sayımın normalse gerek yokmuş cnm

Sen sakinsin aslında nereden bu sinir bulaşmış anlamadım.
Bizimki sabahtan akşama kadar TV başında olacak. Ben kapatıyorum aç diyor. Favori çizgi filmleri var. Mannon, Peppe mesela.
Vitamin ben de kullanmıyorum. Zaten zayıf değilse, iştahı da çok kötü değilse vermiyorlar.

Selam herkese..temmuz bebişleri yine hasta sanırım.hepsine geçmiş olsun diyelim öncelikle..dün sabah ırmakta koltuktan düşmüş doktora götürdüm bileğinde çatlak varmış alçıya aldılar.kuzum benim nasıl canı yanmışki şimdi hiç elletmiyor bile kolunu.21 gün böyle kalacakmış..allahım beterinden saklasın kuzularımızı..işteyim çok yazamıcam hepinizi öpüyorum bebişler hemen iyileşir umarım.

Çok geçmiş olsun canım. Ah kıyamam ikinci kırık, çatlak vakası. Düşe kalka büyüyorlar gerçekten. Çok hareketli oldukları için bişey de yapılamıyor. Bugün benimki de tahta geyiği var sallanan. Onun oturma yerine basmış ayağa kalktı. Ben İpek diyince oturdu hemen. Ata ayakta binecek sıpa. Çok profesyonel ya. Valla kaşla göz arasında oluyor herşey.

günaydın..dilerim bütün hasta bebişler bugün daha iyidir.ipeğumu teşekkür ederiz canım.aynen dediğin gibi insan engel olamıyor bazen..allah beterinden korusun kuzularımızı..
kızlar size akıl danışmak istiyorum.ben ırmağa bakıcı arıyorum artık.babaanne-anneanne zor oluyor.ikiside hasta ırmak hareketlendi dur durak bilmiyor.çalışan anneler sizler nasıl seçtiniz bakıcılarınızı.ne zormuş ya.kendimi çok kötü hissediyorum çocuğumu başka birine emanet edeceğimi düşündükçe :( bir akıl verin bana..

canım çok çok geçmiş olsun, catlakla atlatmış, kırık olsaydi daha zorlardı sizi .biranlık işte sürekli göz önünde tutsan bile yapacaklarını yapıyor cadılar

Sen sakinsin aslında nereden bu sinir bulaşmış anlamadım.
Bizimki sabahtan akşama kadar TV başında olacak. Ben kapatıyorum aç diyor. Favori çizgi filmleri var. Mannon, Peppe mesela.
Vitamin ben de kullanmıyorum. Zaten zayıf değilse, iştahı da çok kötü değilse vermiyorlar.

evet cnm sakin bir kişiliğim ama küçükken fazlasıyla haşarı ve sinirliymişim .. inş o da büyüdükçe düzelir

günaydın..dilerim bütün hasta bebişler bugün daha iyidir.ipeğumu teşekkür ederiz canım.aynen dediğin gibi insan engel olamıyor bazen..allah beterinden korusun kuzularımızı..
kızlar size akıl danışmak istiyorum.ben ırmağa bakıcı arıyorum artık.babaanne-anneanne zor oluyor.ikiside hasta ırmak hareketlendi dur durak bilmiyor.çalışan anneler sizler nasıl seçtiniz bakıcılarınızı.ne zormuş ya.kendimi çok kötü hissediyorum çocuğumu başka birine emanet edeceğimi düşündükçe :( bir akıl verin bana..

bence yaza kadar idare edin , çişini falan öğrensin öyle kreşe ver
bakıcılarada çok itimat edemiyorum ben nedense
kreş sosyal gelişimi acısından da iyi olur..

elvancım öncelikle çok geçmiş olsun inşallah alçıdan kısa sürede kurtulur.Kaanda yataktan düşüp aynı ırmak gibi bileğini kırmıştı ve alçıya almışlardı o yüzden iyi bilirim.Çocuk için çok zor oluyor.canım benim kıyamam..,
Benimde annem bakıyor oğluma bakıcı konusunda ben çok önyargılıyım.Allah iyi insanlarla karşılaştırsın canım merhameti olan vicdanı olan...

bence yaza kadar idare edin , çişini falan öğrensin öyle kreşe ver
bakıcılarada çok itimat edemiyorum ben nedense
kreş sosyal gelişimi acısından da iyi olur..

bencede yaza kadar idare edemezlermi??Bababnne ve annaneye alışımıştır şimdi ırmakcık yabancı biriyle nasıl kalacak?alışabilecekmi?*3 yaşından önce kreşte pek sağlıklı gelmiyor ama yapıcak bişey yok tuanaya katılıyorum.İyi bir kreşe verseniz yazın hem daha eğlenceli dolu dolu geçer zamanı...Bu alternatifi düşün derim

ay çıldırmaya az kaldı doktorum nerde....:2:
bu hafta be b.k bi hafta yahuuuu :51:
geçen pazardan beridir uyku yok,gözler oldu mosmor,tam düzeldi iyileşiyor diyorum,bu gecede sabaha kadar cinsel organı kaşındı hemde öyle böyle değil parçalıyordu kız,idrar yolları iltihabı vbart demişti doktoru antibiyotik kullanıyordu dahada azdırdı,babamızı bekliyoruz hastaneye gitcez bugün..

Back
X