evet kızlar Allahtan çabucak iyileşti ,antibiyotikten dedi doktoru,vücudunun pul pul olması kuşunun mantar olması antibiyotiğin yan etkisiymiş 3 gün kullandık sonra çöpe gitti...
acildeki doktor sormuştu alerjisi var mı antibiyotiğe demişti,bende 4 aylıkken kullandık ama birşey olmamıştı dedim,meğerse varmış anlamadım bende...
neyse şu an çok iyi kuşu düzeldi,ilaçları muntazam kullanıyoruz,pazartesi yada salı götürecem artık tahlilleri yaparız bakarız neye alerjisi varmış falan filan...
şu aralık ocak ayını düşünüyorum da...
geçen haftalar da şişlide bir dernek açılışına gittik kalabalıktan giremedim buz gibi hava kalp vakfının orada bir park vardı rahat 1 saat parkta kaldık burnu kıpkırmızı olmuştu
,sonra kaynanamla koltuk örtüsü almaya gittik 1 km yol yürüdük ipek bebek arabasında yine hava çok soğuktu,ertesi gün annemle çıktık bankaya kardeşime para göndermeye o günde çok soğuktu hiç birinde hastalanmadı...
bizim hastalanmamız da hep birisi bulaştırdı.bizde ocak-şubat diye bişey yok hastalığı başkasından kapıyor bizim hatun çünkü biz karda bile sokağa çıktık,yağmurlu havada mutlaka 10 dakka da olsa çıkmışızdır...