- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #12.741
ve insan hiçbirşeyi unutmuyor
o baygın halimle kimler aradı kimler geldi
beni o günümde arayıp soran merak eden tüm arkadaşlarıma çokkkkkkkk teşekkür ediyorummmm
telefonla arayan zuzucummm karenimmmm hurişimmmmm diloşummmmmm Beyaz Meleğimmm iyiki varsınız opuyorumnanaktan
topikte haberimi bekleyen tüm arkadaşlarımmmmm iyiki varsınızzzzzzzzzzzzzopuyorumnanaktan
hepinizi çok seviyorum ben yaaaaaa:gitme:
sulu gözlülüğüm üstümde bu gece
AMİİİİİN :Saruboceq:selam canlarımmŞeniz
albüme takıldım girer girmez
ilk doğum yaptığım günden bu güne kızıma baktımm
çok fena oldum ben yaaaa ağladımmmm çok duygulandımmmmmm:gitme:
ameliyata girişim çıkışımmm sonrasında nefes alamayışımm hepsi geldi geçti gözümün önündennnnnmafoldumben
o kadar mutluydum ki o kadar heyecanlanmıştım ki heyecana kalbim dayanmamıştı tıkanmıştım bütün hastane toplanmıştı başıma az kalsın mutluluktan ölecektim harbi harbiii
onlar beni kurtarmaya çalışıyor ben kızıma bakmaya çalışıyorum bi yandan
annelik ne yüce bir duyguuu
Rabbim her isteyene yaşatsın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
CANIM NE GZL GEÇTİ HERŞEY
PAMUĞUN KOLLARINDAyerimseniben
AMİİİİİN :Saruboceq:
çok şükür canımmm
hepimiz için çok şükürrr
Rabbim yavrularımızı korusunnnnn
nasılsınn senin kuzucun nasıl
kızlar sesiniz çıkmıyor nerelerdesinizzz geçmişe dalacam muhabbet yoksakaydirigubbakcemile3
o]
DALMA CNM BURDAYIZçok şükür canımmm
hepimiz için çok şükürrr
Rabbim yavrularımızı korusunnnnn
nasılsınn senin kuzucun nasıl
kızlar sesiniz çıkmıyor nerelerdesinizzz geçmişe dalacam muhabbet yoksakaydirigubbakcemile3
nerelerdesin kuzum sen özledimmŞeniz
nasılsın fındıkla fıstık nasıl
OY DEMET BENDE SENİ ÇOK ÖZLEDİM İYİLER ÇOK ŞÜKÜR SENİNSİKİLER NASILLAR YAKIŞIKLI OĞLUN GÜZEL KIZIN
diloşşşşşş gördüm seniiii:umursamaz:Şeniz
AYY BANA KİLO DEMEYİM İŞTAHIM ÇOK AÇILDI YİNE DEVAMLI AÇIM GRİBİM HEMDE İNSAN HASTA OLUNCA İŞTAHTAN KESİLİR BENİMKİ İYİ CE AÇILDI NASIL GİTCEK BU KİLOLAR YAAAmafoldumbenSAOL CANIM BEE BİLDİĞİN KİLO TAKINTISI İŞTE
ARA ARA BUNALIM GELİYO BU KONUDA:1ninca:
PAŞAMDA UYUYO ÇOK ŞÜKÜR İYİ YAVRUCUM
BABA OĞUL UYUYOLAR BENDE KK YA ATTIM KENDİMİ:lepi:
canlarım burdayım,çok teşekkür ederim beni merak etmişsiniz çok güzel bir duygu okuyunca çok mutlu oldum,huricim seninde yazın vardı duduyu arayayım demişsin alıntı yaptım kayboldu :sm_confused: sanada çok teşekkürler.
ya aslında okuyor fakat yazmaya imkanım olmuyodu,2-3 gündür okuyamıyorumda.
işten gelip cereni almaya anneme geçiyorum orda akşam oluyo,eve gel yemek yap falan eşim geliyo harala gürele ,bi bakıyom saat olmuş 10-10 buçuk kızı uyup hooop yatağa
onun dışında görüşmeyeli iyiyiz sadece sol gözümüz kızardı çapaklanması arttı mikrop kapmış belliki geçer sandım da geçmedi,sonunda doktora giitik damlası,kremi var onu kullanıyoruz.
eşim artık evde hihoyyyt ne zaman başlar gene gitmeler bilmiyom ama şu an çok mutluyum zemuszemus
aa nedenki kan demir ilaçları en güzel c vitamini ile alınır kalsiyum ve kafeinle önerilmemz ilacı alınca yarım saat önce ve sonra kahve çay ve süt içilmez en güzel portakal suyu ile faydası olur der doktoralr bende o yüzden meyvsine katıyorum doktora gidince sorucam yanlışmı yapıyorum acaba diye sizler nasıl kullanıyorsunuz kızlar
SAOL CANIM BEE BİLDİĞİN KİLO TAKINTISI İŞTE
ARA ARA BUNALIM GELİYO BU KONUDA:1ninca:
PAŞAMDA UYUYO ÇOK ŞÜKÜR İYİ YAVRUCUM
BABA OĞUL UYUYOLAR BENDE KK YA ATTIM KENDİMİ:lepi:
o]
DALMA CNM BURDAYIZ
AYY BANA KİLO DEMEYİM İŞTAHIM ÇOK AÇILDI YİNE DEVAMLI AÇIM GRİBİM HEMDE İNSAN HASTA OLUNCA İŞTAHTAN KESİLİR BENİMKİ İYİ CE AÇILDI NASIL GİTCEK BU KİLOLAR YAAAmafoldumben
canım sinir geldi gene hata veriyo site yaaaaa:umursamaz:
geçmiş olsun talım dikkat et kendine
İİİ geceler demetÇİĞİm
benİm gÖzler kapanıyo
iyi geceler filizcimm
nbr kıslar nasılsınız bakem....
dimetimde gelmiş hoşgelmiş....
kikoş nirde....
hoşbuldum tatlım nasılsınnn fıstıklar nasıl bakiimmmŞeniz
kikoş hasret gideriyodur kesinnnnnkaydirigubbakcemile3
özledim valla
iiiyiyiz teyzesi nolsun walla..
biraz griptim ama şükür bugün daha iyiyim....
eşimin gribi hala devam ediyo
her an yine tetikteyiz.kızlara bulaşıcak diye ödümüz kopuyo...
sen nasılsın fıştıkım napıyo....
kikoş için aynı şeyi ben dün düşünmüştm ama yol yorgunuydu...
bu günde gelmedi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canım eşinin d.günüymüş hayırlı sağlıklı uzun ömürler diliyorum yavruları ve seninle birlikte inşallahhhhhh
çok geçmiş olsun ikinizede tatlım inşallah geçmez kuzulara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?