2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

çok güzelmiş ya kaydirigubbakcemile3
bunlarda meleklerim 1 saat önce çektim...

maşallah cnm meleklerini allah korusun çok tatlılar
günaydınllar..

bebişler çok güzell maşallahh allah korusun olnları..

kocişim gitti dün akşam bu sabah antalya da aradı kahvaltı yapıyorum dedi.. inşallah herşey yoluında gider...
cnm allah kavuştursun
geçmiş olsun cnm hastalık yakanızı bırakmadı bi türlü
maşallah cnm ya ne güzel.bende 3 gündür ekmeği kestim bakalım faydası olacak mı
cnm tekrardan geçmiş olsun nasıl oldu kızın iyidir inş
valla cnm öyle diyenlere kulak tıka bence her çocuk farklıdır sonuçta.banada birinde kadının biri 2 aylık bebeğe göre çok küçük demişti 3 gün üzüntümden uyumamıştım ama sonra düşündüm doktorumuz sağlıklı diyor gelişimi gayet güzel ee daha ne artık öyle diyenlere hee deyip geçiyorum valla:umursamaz:

demetcim alıntı yapmadım resimden ama kızına bayıldım maşallah ya çok tatlı cnm allah nazarlardan esirgesin

teşekkür ederiz blue cum....

canım süt dişlerini karartıyomuş diye okudum nette ya doğruluk derecesini bilmiyom tabii

ewet süt dişlerini karartabiliyomuş o yüzden dqamlayı verdikten sonra bikaç damla su verin diyo dr lar...
bide ewet kakayıda karartıyor...
fakat kesinlikle besinlerle karıştırmayın bide süt ürünleriyle aynı öğünde vermeyin....

geçmiş olsun canım..inşaallah hemen toparlanırsın...
hazırlığını yaptın herhalde hafsacım gelmişsin..eşinle beraber mutlulukla nice doğum günleri kutlarsın inşalllah...
ececim mevlüdünüz olmuş allah kobul etsin
teşekkür ederim cnım amin...
kolay gelsin canım şu yazlık kışlık düzeltmeyi hiç sevmiyorum...kıyafetlerin olacak canım biraz sabret..insan kafasını takınca daha çok kilo alıyor mesela ben öyle oluyorum...bu ara 2 kilo aldım herkes veriyor ben aldım-tatlicadiarzu-
hadi gözün aydın canım...moral olmuştur...ben de 2 hafta içinde 2 kilo aldım moralim bozuk:umursamaz:
ayyy bu insanlar var ya delii ediyorlar..felaket tellallığı çok yapıyorlar..doğum yaptığımda göğüslerim yara oldu zar zor emziriyodum..yok bu çocuk aç...sürekli kaka yapıyordu..sütün yaramıyor ondan yapıyor...eşim bile deli etti beni sütüm varken bana mama verdirdi..göğüslerim oldu taşşş..az kalsın iltihaba çeviyordu...neyse canım sen söylenenlere kulağını tıka...Kızını senden iyi kimse bakamazzzzzz.....
canım Serranın iyi olmasına çok sevindim...
ben de damla kullanıyorum ferro sanol hatta yazmıştım oğlum kakasını siyah yapıyor kan damlasından mı diye ama ...? neyse..

ben sakıncası olduğunu sanmıyorum zaten dr um verirler kullan demişti.
kan damlası kakayı siyah yapıyormuş canım..kendimdn biliyorum kan hapı içerken benim de öyle oluyordu çünkü...

aferim diloş alkisalkisalkis
inşallah hep böle 2şer 2şer gider şu kilolarhihoyyyt

haklısınız kızlar insan ister istemez denilenlere takmadan yapamıyo ama bundan sonra kimse umrumda değil bebeğim sağlıklı olsun bu yeter ben biliyorumki neşesi keyfi yerinde annesine gülücükler saçıyo bundan güzel ne olabilirkiopuyorumnanaktan

hadi bakalım kilo vermeye devamm yılmak yok bu kilolar bizim değil el ele bu kilolardan kurtulcazzz:lepi::enbuyukkk:

Son düzenleme:
Diloscum tebrikler. hadi insallah devami da gelsin insallah.

E kolay degil senin isin, ufaklik bir yandan, digeri okula basladi bir yandan. bence sen kisa surede verecen insallah kilolari. fazlalik mazlalik kalmayacak.

ece blue hafsa herkese tesekkurler gecmiş olsunlar için...

serramın atesi dustu iyi görünüyor sukur..

hafsa meleklerin çoook tatlılar masallah..

diloş azimle bu kilolar durmaaaaz masallah sana..ben diyorum kalıcı degil bunlar ..kendimi böyle motive ediyorum..b nevi misafir agırlıyo bedenim:=))ama gitçeklerrr..

Diloscum tebrikler. hadi insallah devami da gelsin insallah.

E kolay degil senin isin, ufaklik bir yandan, digeri okula basladi bir yandan. bence sen kisa surede verecen insallah kilolari. fazlalik mazlalik kalmayacak.

gidecek bu kilolar kararlıyım ne kadar çok hareket okadar kilo giderkaydirigubbakcemile2

çok şükür canım serra iyiye gidiyoo inşallah bi daha çıkmaz boncuk gözlüm kuzumopuyorumnanaktan

gidecek karencim inanmak yeterli:)

Serra'ya geçmiş olsun. Çabucak iyileşsin.

Hasta olan bütün kuzulara ve annelere acil şifalar diliyorum.

Kızımın fotoğraflarına yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

Hafsa ve Demet, kızlarınız gerçekten çok sevimliler. Allah uzun,sağlıklı ve mutlu ömürler versin...

iyi akşamlarr yaprak dökümü münasbetiyle topik boş bende izliyorum.Bebeğim erken uyudu gece napcaz bakalım.Bugün çok kustu altına pek doldurmayınca kusması artıyor.ayrıca salyalarımız fena önlüğümüzde bez yenisini alıcam valla yavrum yarım saate bir üst değiştiriyoruz.Havada soğuk gene hastalanacak kuzum.birde ne zamana kadar gaz çıkarcaz ya yazık kucağıma alınca uyanıyor istemiyor öyle durmak hele geceleri ağlamaya başlarsa yatırıyorum hemen.ama kusarsa diye de çok korkuyorum.Rabbim hepimizin meleklerini korusun kolay büyütmeyi nasip etsin

Ya bayanlar, kusura bakmayın damdan düşer gibi olacak, araya parazit yapmış olacağım ama beni endişelendiren bir sorunumuz var. internetten de aradım bulamadım. üç buçuk aylık oğlum var. başını 1 aydır çok iyi tutuyor ama sola yatık genelde. başlarda küçük diye öyle olduğunu düşünüyordum ama geçmedi. yani düz tuttuğu da oluyo, sağa yatırdığı da, her yöne iyi çeviriyor, ama genelde sola yatık. sizce boynunda bir problem mi var? çok endişeliyim. doktora gideceğim ama bi size sormak istedim...

hadi, hep bir ağızdan starı cağıralım o da gelir belkim....

ha bu arada ne zamandır soraacam

demresuyu gören varmı yada haberi olan ne zamandır yok....

evet huri teyzesi bizim doğum saçımız hiç kalmadı hepsi gitti bu görünenler yeniler
pirene kızın çok tatlı maşallah ona
hafsacım demresuyu bende görmüyorum bayadır yarın bi arayacağım

canlarım burdayım,çok teşekkür ederim beni merak etmişsiniz çok güzel bir duygu okuyunca çok mutlu oldum,huricim seninde yazın vardı duduyu arayayım demişsin alıntı yaptım kayboldu :sm_confused: sanada çok teşekkürler.
ya aslında okuyor fakat yazmaya imkanım olmuyodu,2-3 gündür okuyamıyorumda.
işten gelip cereni almaya anneme geçiyorum orda akşam oluyo,eve gel yemek yap falan eşim geliyo harala gürele ,bi bakıyom saat olmuş 10-10 buçuk kızı uyup hooop yatağa
onun dışında görüşmeyeli iyiyiz sadece sol gözümüz kızardı çapaklanması arttı mikrop kapmış belliki geçer sandım da geçmedi,sonunda doktora giitik damlası,kremi var onu kullanıyoruz.
eşim artık evde hihoyyyt ne zaman başlar gene gitmeler bilmiyom ama şu an çok mutluyum zemuszemus

canım ne demek tabi soracaksın burası paylaşım sitesi...oğlunun kafasını düz tuttuğu da oluyor diyorsun bazen öyle durmak istiyordur..ama için rahat etmesi bir doktora göster istersen...

canım geçmiş olsun kızına...Eşine kavuştun demek bir daha ayrılmassınız inşallah...Allah mutluluğunu daim eylesin canımmm...

canım geçmiş olsun kızına...Eşine kavuştun demek bir daha ayrılmassınız inşallah...Allah mutluluğunu daim eylesin canımmm...

amiiin güzelim çok sağol senin kızda çok şeker olmuş ya maşallah geröekten sana çok benziyor.
bu arada resim ekleyen arkadaşlar bebişlerimiz çok tatlı gerçekten hepsi ayrı ayrı çok değerli bebekler hepsini çok öpüyorum

nurcum görmemişim tatlım nasılsın,ilaydam ne tatlı öyle ya yavrum benim saçları döküldü demek,olsun daha gür olcak yeni çıkanlarla inşallah,çok öpüyorum sizi

iyiyim canım çok teşekkürler
sen nasılsın
evet teyzesi saçları döküldü kuzumun ama yenileri geliyor
cerenim nasıl
benim için öp kuzunu

teşekkür ederim canım... kızım doğduğunda babasına benziyordu...şimdi bana benzemeye başladı...babamız kıskanmaya başladıkaydirigubbakcemile3

demrecim cerenin gözleri nasıl oldu?aklıma hamile olduğumuz günler geldi gece muhabbet ediyorduk huri ve senle..eşin yine şehir dışındaydı...bir türlü doğuramıyorduk..hey gidi günlerrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…