- 29 Haziran 2008
- 4.542
- 19
- 683
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #30.601
Arkadaşlar 2.ci bebişe hamileyim hayırlısıyla ve sağlıkla inşallah :)
hepinizi , paylasimlarimizi ozledim .. sizi ayri ayri cok seviyorum .. face de iyi ama burasi daha samimiydi sanki , smileylerin yerini bile ezbere bilirdik , simdi kuskun suratli bi smiley bakayim dedimm ohooo assagisi olmus carsamba pazari bul bulabilirsen
bakasım ve yazasım geldi buraya nedense keşke devamını getirebilseydik umarım bir gün herkes yine dökülü verir buracıklara özleniliyorsunuz
cankuşum benim iyiki face var yoksa bihaber olacaktık birbirimizden ama katılıyorum burası çok samimiydi keşke toplanıp yine kaynatabilsek
çoklu alıntı yapmayı bile unutmuşum , tek tek yazıyorum o yüzden , iyi de oluyor hani , özlemişim ya burayıface de güzel tabi de burda bulduk ya birbirimizi cümleten ondan yeri hep ayrı
aynen canım yaaa , sabah daha karnımızı doyurmadan açardık pc leri :)))) heyyy gidi gunler
bende unutmuşum ,aynen tatlım burada bulduk birbirimizi ve ne güzel 5 yıla yakın tanıklık ediyoruz hayatlarımıza ve illaki kesişecek yollarımız bir günn bi sarılmayı istiyorum sana kızzzzzzzzzz
evetttttttt hatta söylenmiştin bi sabah bananeden kahvaltı bu saate kaldı kuzuyu doyurmadım diye mesela çılgın hurişin doguma giderken buraya yazması o anı haber vermesi hiç çıkmaz aklımdan
Hey gidi günler heyy☺️ kaç sene olmuş ya, acaba ikinci yada üçüncü bebişini doğuranlar varmıdır? Bende ikinciyi doğurmak istiyorum ama bitürlü nasip olmadı, inş Allah ikincisinide nasip eder oğluşum bitanem 5 yaşına gircek neredeyse, kardeş istiyorum diyip duruyo😧
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
aynen canimmm , bi gun Izmirde bulusucas sankim , dur surdan guzellll bi smiley seceyim :)))hah tamm bizlik , icelim guzelleselimmm
aaahatirlamiyorum onu :44: zannimca yeni anneydim o zaman ben :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?