- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
- #13.341
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pişttt millettt
napıyonuz ben kızı zor uyuttum aç aç uyudu bugün çok huysuzdu dişleri kaşınıyor salyalar akıyorçok huzursuzzz
oy demet bu gün aklımdaydın gelmiyo kaçgünüdr diye düşünmüştüm çok şükür burdasın maşalalh öykü zehraya yinede iyi kilo almış artık ayda 500 alması iyimiş biz dün aşımızı olduk sadece 250 gram almışızz hemenbesiye çektim benim oğluşu erkek adam öle zayıfmı olurmuş cnm biraz daha alsın bakalım:icecream:selam kızlar
3 gündür internet yoktu dün gece geldi
altyapı çalışması vermış
ayy deli oldum nasıl alışmışız bu merete yahuukaydirigubbakcemile3
nasılsınız kuzucuklar nasıl
biz bugün 4. ayımızı bitirdik çok şükür
kontrolümüzde iyice muayne etti doktorumuz
çok şükür herşey yolunda
yalnız çok kilo alamamış kuzucum
6 800 dü geçen ay 7 400 olmuş
bunada şükür
büyüdükçe kilo alımı azalacak dedi dr gayet iyi dedi içimi rahatlattı
ek gıdalara başlıyoruz dedi
yağsız tuzsuz çorbalar
muhallebi
yoğurt
ve meyve suları verebilirsin dedi
yoğurdu devam sütüyle yap dedi
bu akşam mayaladım bakalım nasıl olacakCADIARZU
devit e devam 5 damla olarak
santafer kan damlası ay*2 hesabıyla 8 damla
zymafluor verdi hergün 1 tablet eritilip içirilecek
flour dişlerinin çürümemesi içinmiş
bu arada geçmiş çooooooooook birikmiş okumaya zaman yetmez
yalnız ipektoşu gördüm hurişşşş yerim ben bu masum güzelliğiii
sizler nasılsınız kızlar inşallah herkes iyidiropuyorumnanaktan
oy demet bu gün aklımdaydın gelmiyo kaçgünüdr diye düşünmüştüm çok şükür burdasın maşalalh öykü zehraya yinede iyi kilo almış artık ayda 500 alması iyimiş biz dün aşımızı olduk sadece 250 gram almışızz hemenbesiye çektim benim oğluşu erkek adam öle zayıfmı olurmuş cnm biraz daha alsın bakalım:icecream:
demetim hosgeldin canımm..yoklugun belli oluyo walla..
masallah oyku zehrama..bak yine ii b performans gostermiş gelişimde kuzucuk:=)
4.ayınız hayırlı olsun bakalım..ek gıdalar konusunda tecrubelerinden faydalanırıs canım..bizde basladık..
ya bu dişlerin çürümemesi için bize bişi vermedi dr..oyku nun dişleri çıktı mı canım?faydalı bişeyse benimki cıkmadan bende alayım ..??
sağol karencim:1hug: şanslı anneleriz biz bebeklerimiz çok tatlı yollayım ye valla hırpalanmaya öle alışıkki normal sevmeyi bilmiyo çocuk mıncık mıncık apcan hepp resim paylaşmak istiyorum ama foto makineden bi türlü yükleyemedim sorun var galiba olursa koycam resimlerininar canım..senin şu besiye cektiğin kuzuyu yirim ben yaa..çok tatlı oglun var masallah canım..
canım benim yaaa valla özledim sizleriiiiiiopuyorumnanaktan
merak edilmek çok güzel iyi ki varsınızzzŞeniz
teşekkür ederiz teyzesi evet doğru diyorsun erkek adam dediğin ayağını bastımı yeri sarsacak demiiikaydirigubbakcemile3
yerim o yakışıklı erkekiiiiiiiiopuyorumnanaktan
canım aşınızdan sonra ateş vs oldu mu
korkuyorum valla kızımın düzeni bozulacak diye:gitme:
siz atlatmışsınız maşallah bizde cuma günü gidicez bakalım inşl sorunsuz geçerrrr
demetcim geçen ayki aşıların tekrarı oldu bu ay ewt biraz huzursuz oldu az ateşlendi ama yarım fitil attım gece hiç uyanmadı şükür ALLAHIN izniyle sorunsuz ateşsiz atlatırsınız inş. :Saruboceq:
hoşbuldum hayatımmm çok teşekkür ederimmmmzemuszemus
bende özledim sizleriiiiiŞeniz
teşekkürler teyzesiii ben üzüldüm önce ama dr normal hatta gayet iyi deyince rahatladım
hadi sizede bizede hayırlı olsun yeni mamalarımız canımmm
yarasın serramaaaaaaŞeniz
tabiki ne biliyorsak paylaşıcaz canım
ben akşam yoğurdunu mayaladım kızımın devam sütünden bakalım nasıl tutacak
yok tatlım dişlerimiz çıkmadı
aslında hamilelikte başlatıyormuş kimi dr lar
bebişlerin dişlerinin çürümesini önlüyormuş artı beyaz olmasını sağlıyormuş bu fluor
yani bence al derim dr a da ben sordum evet kullanalım dedi
bende 2 kap mayaladım..nubynin plastik tabagında biri, diğeride kucuk kavanozda bakalım hangisi iyi olucak..tecrube ediorum hangisi ii olucak diye..:=)
evet canım ya..bu zymafluoru alırım cidden cunku eşimin dişleri zayıf benimkide fena deil..kzım bize cekmesin ..hersey onların en iyi sekilde gelişmeleri için sonucta..
benimki 2 gundur huzursuz memeyi alıyo agzına bırakıo aglıyo durduramıyorum bazen..ellerini herseyi agzına goturup ısırıyor..ya tam olarak ne zaman çıkar bu dişler?
ne güzel ya ama yağmur geliyo o tarafa doğru ben bu gün cam sildim silerkende dedim kesin yağmur yapğar bi kaç güne ve şu an şakır şakırhava harika yaaa
balkondayım
bi çay alıp geleyim isteyen varmı kızlarrrr![]()
ben yoğurdu el yanacak sıcaklıktayken mayalayıp kurulama bezine bi sarıp kalorifer üstüne koyuyorum kalıp gibi olmuş sbah dolaba attım öğlen çıkardım akşam üstü yedirdim cokacimcoookdiş konusuna gelince bu gün bebek gelişimini okudum biraz nete 6. ayda başlarmış ama belli omuyo bizim bi arkadaşın 4 te ağzı akmaya başladı 11. ayda çıkardı geç olsun daha iyibende 2 kap mayaladım..nubynin plastik tabagında biri, diğeride kucuk kavanozda bakalım hangisi iyi olucak..tecrube ediorum hangisi ii olucak diye..:=)
evet canım ya..bu zymafluoru alırım cidden cunku eşimin dişleri zayıf benimkide fena deil..kzım bize cekmesin ..hersey onların en iyi sekilde gelişmeleri için sonucta..
benimki 2 gundur huzursuz memeyi alıyo agzına bırakıo aglıyo durduramıyorum bazen..ellerini herseyi agzına goturup ısırıyor..ya tam olarak ne zaman çıkar bu dişler?
sağol karencim:1hug: şanslı anneleriz biz bebeklerimiz çok tatlı yollayım ye valla hırpalanmaya öle alışıkki normal sevmeyi bilmiyo çocuk mıncık mıncık apcan hepp resim paylaşmak istiyorum ama foto makineden bi türlü yükleyemedim sorun var galiba olursa koycam resimlerini