- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
- #13.381
maşallah deniz beye
hoşgeldin demetimselam kızlar
3 gündür internet yoktu dün gece geldi
altyapı çalışması vermış
ayy deli oldum nasıl alışmışız bu merete yahuukaydirigubbakcemile3
nasılsınız kuzucuklar nasıl
biz bugün 4. ayımızı bitirdik çok şükür
kontrolümüzde iyice muayne etti doktorumuz
çok şükür herşey yolunda
yalnız çok kilo alamamış kuzucum
6 800 dü geçen ay 7 400 olmuş
bunada şükür
büyüdükçe kilo alımı azalacak dedi dr gayet iyi dedi içimi rahatlattı
ek gıdalara başlıyoruz dedi
yağsız tuzsuz çorbalar
muhallebi
yoğurt
ve meyve suları verebilirsin dedi
yoğurdu devam sütüyle yap dedi
bu akşam mayaladım bakalım nasıl olacakCADIARZU
devit e devam 5 damla olarak
santafer kan damlası ay*2 hesabıyla 8 damla
zymafluor verdi hergün 1 tablet eritilip içirilecek
flour dişlerinin çürümemesi içinmiş
bu arada geçmiş çooooooooook birikmiş okumaya zaman yetmez
yalnız ipektoşu gördüm hurişşşş yerim ben bu masum güzelliğiii
sizler nasılsınız kızlar inşallah herkes iyidiropuyorumnanaktan
maşallah öyküye bende buaykilo alammaış pek diye üzülürken doktor normalde buay 6800 olması lazım sizinki baya aşmış dedi
yani bizimkiler yine iyiler canım ama bize ek gıda için 5. ayı verdi
aşk olsun narcım bizim topik kız dolu sen başka topikleremi sulanıyon hııımmmhıım bliliyoz cnm nişanlı olduğunuzu biz osmanlı ekreğiyiz öle arkadaşımızın aşkına bakmayız dünya ahret kardeşimiz olur ancek :))zaten kaptılar hep kızları o topik senin bu topik benim dolleşcez artık gelin bakmaya :)):dance:
hayırlı olsun yeni bebeişiniz canımdimeeeetttt delikafaduldennirdesin gız oş geldin...
ek gıdalara geçtin dimek ha sevindim bizimde 12 günümüz var var bakalım bizizm gacı ne diyecek....cuma günüde aşılarımız var....ay büyüyolar ya..
ben bazen uzandığımda yani ancak bazen uzanabiliyorum sırnaşık şey sanki karnımda kıpırdıyormuş gibi geliyor heyecanlanıyorum ve çok özlüyorum hamileliğimi....ne çabuk büyüyorlar maşallahh...
yarın bende jokere gidicem kaşık,diş kaşıyıcı felan alıcam inşallah bakalım çıkabilirsem ...birde perşembe günü bi yakınım doğum yaptı onun yanına gidicem bebek görmeye..cumada aşılar var anam yiner haftayı gezenti olarak bitiriyorum hehehehehe
dişlik alıcakmışsın ana tavsiyem bebedorun ince olanlarından alma ben geçen gün aldım resmen plastik kokuyo çocuğa vermeye korkuyorum
hoşgeldin canım nasılsınn yakışıklı ege nasıllopuyorumnanaktan
ben devam sütü yaptım sıcakken bir çay kaşığı yoğurdu çırptım ve içine ekledim sütün o küçük kavanozlarda yaptım eccük karıştırdım dipten mutfak havlusuna sardım kaloriferin üstüne koydum 2 de dolaba koyucam bakalım nasıl tutacak
hoşgeldin kuşummmmmopuyorumnanaktan
nasılsın fıstıklar nasıl bakalımmmm
bu gececiler nerde kaldılar yahuu diyecektim bende
ama ece hafsa ve star hala ortada yokkkklmaz:
bende hemen hemen ilk anlattığın gibi yaptım canım inşallah güzel tutar
sen inek sütüyle mi mayaladın canım
dr bana devam sütüyle yap dedi
hoşbuldum canım kızlarım çok iyiler şükür ama bu gece ikiside ayaktalar uyutamaıyom sinir oldum
eşim benim pc yi getirdi şimdi ondan yazıyom ay alışmışım leptopa şimdi bu garip geliyo valla