2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

bende iyiyim güzelim işteyim çalışıyom işte çok yoğunuz fazla yazamıyo ama sayfam açık

Kolay gelsin canım, bizim iki gündür pek sakin maşallah.Bazen öyle gün oluyoki bi bakıyorum akşam olmuş.Burdan alıntı yapıyorum yapıyorum yazamadan kapattığım oluyo evdede hiç fırsat yok zaten.Gece sürekli kalkmaktan leyla oluyorum akşam oğluş ne zaman uyursa bende yatıyorum

sağol canım bende iyiyim eylülümde iyi şevvalim hasta 2 gündür okula göndermedim grip oldu çokfena öksürük felan ateşide oluyoo bakalım inşallah atlatır kuzucuğum:çok üzgünüm:

Geçmiş olsun canım, gönderme dinlensin tabi ama inşallah kardeşine geçmez :( , bizimkine teyzesinden geçmişti aynı evin içinde illa olacak işte

geçmiş olsun diolş. senin bu kız bu sene hastalıktan zor kurtulur okuldan dolayı.çok zor ya kıyamam ben ona

sağol canımm vallahi okula başlayalı hiç düzelmedii hiç bilmemki bu zamana kadar böyle hasta olsun tekrarlıyo durmadan koca kış geçerdi bi kere bile grip olmadan atlatırdıkkk geçen ay bide aşı yaptırdım grip aşısı:mymeka:

Kolay gelsin canım, bizim iki gündür pek sakin maşallah.Bazen öyle gün oluyoki bi bakıyorum akşam olmuş.Burdan alıntı yapıyorum yapıyorum yazamadan kapattığım oluyo evdede hiç fırsat yok zaten.Gece sürekli kalkmaktan leyla oluyorum akşam oğluş ne zaman uyursa bende yatıyorum

Geçmiş olsun canım, gönderme dinlensin tabi ama inşallah kardeşine geçmez :( , bizimkine teyzesinden geçmişti aynı evin içinde illa olacak işte

sağol canım vallahi eylülden uzak tutmak zor biz yaklaşma kızım kardeşinden uzak otur yüzünü gözünü elleme dedikçe inadına yapıyo az önce eylülün parmaklarını ağzına almış emiyo bi baktımki kızarmış miniğimin parmakları eşimede dedim al götür dışarı yoksa hırpalıcam zaten hasta üstüne gitmek istemiyorumm:sinifsinif:

evet tatlım dediğin gibi ne çabuk akşam olduğunu anlamıyom
valla belli olmaz belki bu hafta sonu güzel olursa geliriz.sen bana telini versene özelden at

çok sevindim.keşke bende yaptırabilseydim ama bezsiz havalar soğudu zor olur sanırm.hoş doktorda olmaz diyoo. 3 ayı geçirdik diye yapmadı bize 8.aydan sonra dedi.

hadi hayırlısı inşallah sorun yaşamadan kurtulursun.

bende çok istedim ama konuştuğumuz çpcuk cerrahı 3.aydan sonra yapmıyor.ancak 8.aydan sonra yaparım dedi. ben üzülmüştüm bizim aile fertleri çok sevindi neymiş gösterişiyle olsunmuş. ne salakça dimi

inş canım sende varmı sorun düzeldi mi

sağol canım vallahi eylülden uzak tutmak zor biz yaklaşma kızım kardeşinden uzak otur yüzünü gözünü elleme dedikçe inadına yapıyo az önce eylülün parmaklarını ağzına almış emiyo bi baktımki kızarmış miniğimin parmakları eşimede dedim al götür dışarı yoksa hırpalıcam zaten hasta üstüne gitmek istemiyorumm:sinifsinif:

Çok geçmiş olsun canım gergin olman çok normal ALLAH sana sabır kızımıza şifa vresin

Oyyy öyle olur zaten sen sakındıkça kıskançlığı ortaya çıkar,ikisini idare etmek çok zordur eminim.Bakalım biz neler yaşayacaz ikinci çocuklarda düşünemiyorum şimdiden.Benim oğluş horoz gibi valla uçar kardeşine :)

Kıslar ek gıdaya başlayan varmı aramızda

Evet gaydincim biz başladık, bigün çorba bigün meyve püresi veriyoruz. Elma püresini yedi geçen haftadan beri, şimdi armut vermek istiyorum, sonrada havuç suyu.Doktor bize püreyi tavsiye etti meyve suyundan ziyade ama havucun püresini haşlayarak yapmak gerekiyo sanırım yoksa sert sert çocuk yiyemez onu.

Çok geçmiş olsun canım gergin olman çok normal ALLAH sana sabır kızımıza şifa vresin

Oyyy öyle olur zaten sen sakındıkça kıskançlığı ortaya çıkar,ikisini idare etmek çok zordur eminim.Bakalım biz neler yaşayacaz ikinci çocuklarda düşünemiyorum şimdiden.Benim oğluş horoz gibi valla uçar kardeşine :)

ben başladımm artıkk...

cnm çok geçmiş olsunn

sağolun kızlar inşallah çabuk atlatırda okuluna döner yoksa evde yizcez birbirimizi:)

hehehehe birde kız olursa çiçek vay haine o kızızn horoz gib iabilik yapar hehe :mymeka:

biz geldikkkkkkkkkkkkkkkkk...hasta annelere geçmiş olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bebekler nasıl...

Hoşgeldin canım biz iyiyiz şükür ,sen nasılsın oğluşun nasıllllll

hehehehe birde kız olursa çiçek vay haine o kızızn horoz gib iabilik yapar hehe :mymeka:

Deyttttt derim o zaman kızımada kıyamam canım :kedi:, yada onada öğretirim horozluğu kaydirigubbakcemile3

Kızlar ben çıkıyorum oğluş bekler, bugün oldukça stresliydi benim için. Hepinizi öpüyorum, kendinize iyi bakın

400tn.jpg

geliyysem oyaya yakayım ooo topiğiii heeeeeee:emir_bebek:

Back
X