2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

400tn.jpg

geliyysem oyaya yakayım ooo topiğiii heeeeeee:emir_bebek:

yerim ben onu kız huri bu çok şeker ya yanıma getirde bi ısırayım ben onu poposundan

selamlar kızlar dilaracım şevvale çok geçmiş olsun oda daha ufak sayılır annesi iyiki okul var yoksa çok zorlanırdın gaydin geçmiş olsun damatlığını askerliğinide görmek nasip etsin ALLAH bizde ek besine başladık meyve püresi muhallebi veriyorum geçen hafta yoğurdu tatdırmıştım bu gün mayaladım birazdan yiyecek yavaş yavaş kahvaltıda hazırlamaya başlıycammm herbikes iyiydir umarım opuyorumnanaktan

selamlar kızlar dilaracım şevvale çok geçmiş olsun oda daha ufak sayılır annesi iyiki okul var yoksa çok zorlanırdın gaydin geçmiş olsun damatlığını askerliğinide görmek nasip etsin ALLAH bizde ek besine başladık meyve püresi muhallebi veriyorum geçen hafta yoğurdu tatdırmıştım bu gün mayaladım birazdan yiyecek yavaş yavaş kahvaltıda hazırlamaya başlıycammm herbikes iyiydir umarım opuyorumnanaktan

Saol tatlım inş...alkisalkisalkis

Selam kıslar ben bayadır yazamıyodum annemdeydim geldik yağızı sünnet ettirdik ancak vakit buldum aranıza düzenli katılmam ocağı bulacak ancak işe başlayınca düzenli takip edebiliyorum evde bilgisayarı açmaya vakit kalmıyo kaydirigubbakcemile3 umarım herkes iyidir
gözünüz aydın oğlunuz erkek olmuş :)

sağol canım bende iyiyim eylülümde iyi şevvalim hasta 2 gündür okula göndermedim grip oldu çokfena öksürük felan ateşide oluyoo bakalım inşallah atlatır kuzucuğum:çok üzgünüm:
geçmiş olsun şevvale yaa valla aşıda oldu bi düzelmedi hakkaten
canım bol bol c vitamini takviye yap kıza hemde bak tam mevsimindeyiz

400tn.jpg

geliyysem oyaya yakayım ooo topiğiii heeeeeee:emir_bebek:

kız zilli anan yakamadı şu topikleri senmi devraldınlülülülülülü
asıl ben gelmiyeyeim oraya yerim senin ağzını opuyorumnanaktan

ek gıdalara gecen arkadaslar..1 gun içinde ben kızıma 50 cc meyve syu ikindileyin fincan kadar yogurt gecede muhallebi fincan kadar veriyorum..siz ne kadar veriyosunuz,şimdide miktara takıldım..bazıları b kaç kaşık meyve suyu ver diyor ben 50 cc veriyorum..

siz 1 gun içinde ne kadar ne veriyosunuz?

yerim ben onu kız huri bu çok şeker ya yanıma getirde bi ısırayım ben onu poposundan
teşekkür ederim nur teyseee...:emir_bebek:

ya doktorumuz bize 6. ay başlarız dedi yağız sadece anne sütü alıyo sizler mama verdiğiniz içinmi erken başladınız acaba

yavrum benim ya maşallah huri,kızın çok güzelleşti.:nazar:
sorma ya erkek fatma derken kız olduğu ortaya çıktı nihayet kız gibi mimik yapıyor artık hehehehe vallahi doğduğu zamanlar hep kuşuna bakardım sanki her alt değiştirmede karşıma pipi çıkacak gibi gelirdi bana..hehehedelikafadulden

ya aslında evet aynı soru benimde kafama takılıyor,cerende sadece anne sütü alıyor,bizde başlıyacakmıyızki?

kızlar ipek sadece emiyor ama ben doktorun haberi olamdan verdim elma suyu ve havuç suyu bu cuma aşısı var söyleyeceğim elma suyu havuç suyu verdim dieç..bakalım ya fırça yiyicez yada şunu bunu da verebilirsin diyecek...kaydirigubbakcemile2alkisalkisalkisdelikafadulden

huriş kız burda mıydın?naber:=))

ipektoşuda yeni gördüm..guzel kızın var masalllaaah canım..

hey maşallah be huriş kızın çok güzel oldu gerçekten gözlerde yeşil bizdemi atlip olsak ne
teşekkür edereim kızlar evet gözleri yeşil ..annemin gözlerinden bihterin gözlerinden ..değişirmi bilmem bakalım bekleyeceğiz ne kadar beklenir bilmem ama değişmez inşallah .allah sağlık versin temmuz bebekleri bir harikaaalar ...maşşşaaallaahh hepiciğine..

ek gıdalara gecen arkadaslar..1 gun içinde ben kızıma 50 cc meyve syu ikindileyin fincan kadar yogurt gecede muhallebi fincan kadar veriyorum..siz ne kadar veriyosunuz,şimdide miktara takıldım..bazıları b kaç kaşık meyve suyu ver diyor ben 50 cc veriyorum..

KARENCİM BENDE 50CC ELMA SUYU İLE BAŞLADIM ŞİMDİ PÜRE ŞEKLİNDE VERİYORUM Bİ GÜN ELMA ARMUT PÜRE Bİ GÜN ELMA HAVUÇ VERİYORUM ÖĞLEN DÜN ÜLKER GOGLY PRİNÇ UNU BAŞLADIM 50CC SUYA YAPIYORUM ODA Bİ FİNCAN OLUYO BUGÜNDE YOĞURT VERDİM TÜRK KAHVESİ FİNCANI KADAR ZATEN AZ VER DEMELERİNİN SEBEBİ BEBEĞİN MİDESİ ALIŞSIN DİYE TEK TEK GEÇTİM BEN HER YENİ BİŞE İÇİN BİRKAÇGÜN BEKLEDİM VERDİM SABAH KAHVALTIYADA BAŞLIYACAM 50 CC SUYA İRMİKPİŞİRİP İÇİNE ÇEYREK YUMURTA SARISI AZ YRM ÇAY KAŞIĞI PEKMEZLE ZATEN TATDIRDIM BEN PEYNİR YUMURTA FLN cokacimcoook

teşekkür edereim kızlar evet gözleri yeşil ..annemin gözlerinden bihterin gözlerinden ..değişirmi bilmem bakalım bekleyeceğiz ne kadar beklenir bilmem ama değişmez inşallah .allah sağlık versin temmuz bebekleri bir harikaaalar ...maşşşaaallaahh hepiciğine..
değişcek gibi durmuyo 6 aymış bug ün baktım bi yerde sonra sabit kalıyomuş öle yakıcak ortalığı desene

Son düzenleme:

sabah bir çay bardağı yoğurt. gün içinde bir meyvenin suyu. akşam bir gün yoğurt bir gün muhallebi veriyorum. muhallebi çok kilo aldırdığı için fazla vermek istemiyorum.

Back
X