- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
- 173
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
- #13.441
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gaz çıkarıcam derken oğlum yüzükoyun bir hale geldi ve kendisi bile şaşırdı bu da ilk dönmemiz diye çektimm![]()
maşallah ogluslara, ay ne tatlilar.
ama ikisi de benimkini doverler gibi duruyor:)
bu arada saat 18 itibariyle 3 gun olacak kaka yapmayisimiz.
zeytinyagi, kayisi suyu verdim
filizcim zeytinyagli maydonoz sapi da soktum popise ama fayda etmedi, aksama fitil koyucam artik
bu yuzden demire de baslayamadim.
bazi bebeklerde kabizlik yaparmis cunku.
gaz çıkarıcam derken oğlum yüzükoyun bir hale geldi ve kendisi bile şaşırdı bu da ilk dönmemiz diye çektimm![]()
maşallah tosunlara benim oğluşta dün gece kudurdu neyi vardı anlamadım gaz damlasını bırakmayı düşünüyordum 2 kereye düşürmüştüm acaba ondan mıydı...Amann valla benimki sallanmaya alıştı sayılır zaten artık emzirip yatırmaya karar verdim yoksa uykusu açılıyor sonra uyutmaya çalış.siz hala gaz çıkarıyor musunuz uyursa çıkarmayacağım artık
filizcim zeytinyagli maydonoz sapi da soktum popise ama fayda etmedi, aksama fitil koyucam artik
bu yuzden demire de baslayamadim.
bazi bebeklerde kabizlik yaparmis cunku.
emelcim rezenenin faydası varmı peki bizimki pek içmiyor ama zorlarım olmazsa ya
çiçekcim maşallah oğluna tam ısırmalık olmuş
maşallah tosunlara benim oğluşta dün gece kudurdu neyi vardı anlamadım gaz damlasını bırakmayı düşünüyordum 2 kereye düşürmüştüm acaba ondan mıydı...Amann valla benimki sallanmaya alıştı sayılır zaten artık emzirip yatırmaya karar verdim yoksa uykusu açılıyor sonra uyutmaya çalış.siz hala gaz çıkarıyor musunuz uyursa çıkarmayacağım artık
oy maşallah dönermişte paşamız aferim sanaaaagaz çıkarıcam derken oğlum yüzükoyun bir hale geldi ve kendisi bile şaşırdı bu da ilk dönmemiz diye çektimm![]()
canım elma püresi yap yedir yarım saate kalmaz çıkarır
çeyrek elmayı cam rendeden geçir ver
benim paşam bugünlerde söylenmeyi öğrendi, aaa uuuuuu gibi sesler çıkararak söyleniyo resmen,önceden beri var ama bu ses tonu daha farklı :) resmen kızıyo adam ya, bu fotoda yine söylenirken..
[ımg]http://img204.imageshack.us/img204/1057/dsc08998.jpg[/ımg]
niye gülüm dövmezler sen merak etme. seninkinin bizimkilerde geride olduğunu hiç sanmıyorum. koy bir resim bakalım.
kaka olayı çok zor yaa. ek gıdalarda napacağız bilmiyorum.evvelsi gün prinç suyuyla mama yaptım iki gün çıkmadı kakaya çok huysuzdu.ne yapacağız muhallebilerde falan bilmem. allah hepimize ve onlara kolaylık versin
Benim paşam bugünlerde söylenmeyi öğrendi, aaa uuuuuu gibi sesler çıkararak söyleniyo resmen,önceden beri var ama bu ses tonu daha farklı :) resmen kızıyo adam ya, bu fotoda yine söylenirken..
![]()
gaz çıkarıcam derken oğlum yüzükoyun bir hale geldi ve kendisi bile şaşırdı bu da ilk dönmemiz diye çektimm
![]()
Canım benimkide aynı bazen mama yerken uyuyakalıyor bende kaldırmıyorum eğer çok rahatsız olursa yarım saate kalmadan yine uyanıyor illa çıkarmak için.
Oyyyy çorabın tekide çıkmış ayaklarını yesinlerr, çok şeker maşallah
Canım senin bebişin bizden küçük dimi 5 temmuz doğumluyuz biz.
Fitili dene bakalım fayda eder inşallah , sen ek gıdaya falan başlamadın dimi bazı ek gıdalar da kabızlık yaparmış
günaydın kızlar
çok yorgunum ya .. benim oğlan huy değiştirdi hiç kalkmayan çocuk gece boyunca 3-4 kez uyanıyor.bu da beni mafediyor :gitme:
uyku tam düzene girdi demişken böle oldu offf
Selam kıslar ben bayadır yazamıyodum annemdeydim geldik yağızı sünnet ettirdik ancak vakit buldum aranıza düzenli katılmam ocağı bulacak ancak işe başlayınca düzenli takip edebiliyorum evde bilgisayarı açmaya vakit kalmıyo kaydirigubbakcemile3 umarım herkes iyidir
sağol canım bende iyiyim eylülümde iyi şevvalim hasta 2 gündür okula göndermedim grip oldu çokfena öksürük felan ateşide oluyoo bakalım inşallah atlatır kuzucuğum:çok üzgünüm:
sağol canım vallahi eylülden uzak tutmak zor biz yaklaşma kızım kardeşinden uzak otur yüzünü gözünü elleme dedikçe inadına yapıyo az önce eylülün parmaklarını ağzına almış emiyo bi baktımki kızarmış miniğimin parmakları eşimede dedim al götür dışarı yoksa hırpalıcam zaten hasta üstüne gitmek istemiyorumm:sinifsinif:
![]()
geliyysem oyaya yakayım ooo topiğiii heeeeeee![]()
ya doktorumuz bize 6. ay başlarız dedi yağız sadece anne sütü alıyo sizler mama verdiğiniz içinmi erken başladınız acaba
napıyonuz ben kızı zor uyuttum aç aç uyudu bugün çok huysuzdu dişleri kaşınıyor salyalar akıyorçok huzursuzzz
selam kızlar
3 gündür internet yoktu dün gece geldi
altyapı çalışması vermış
ayy deli oldum nasıl alışmışız bu merete yahuukaydirigubbakcemile3
nasılsınız kuzucuklar nasıl
biz bugün 4. ayımızı bitirdik çok şükür
kontrolümüzde iyice muayne etti doktorumuz
çok şükür herşey yolunda
yalnız çok kilo alamamış kuzucum
6 800 dü geçen ay 7 400 olmuş
bunada şükür
büyüdükçe kilo alımı azalacak dedi dr gayet iyi dedi içimi rahatlattı
ek gıdalara başlıyoruz dedi
yağsız tuzsuz çorbalar
muhallebi
yoğurt
ve meyve suları verebilirsin dedi
yoğurdu devam sütüyle yap dedi
bu akşam mayaladım bakalım nasıl olacakCADIARZU
devit e devam 5 damla olarak
santafer kan damlası ay*2 hesabıyla 8 damla
zymafluor verdi hergün 1 tablet eritilip içirilecek
flour dişlerinin çürümemesi içinmiş
bu arada geçmiş çooooooooook birikmiş okumaya zaman yetmez
yalnız ipektoşu gördüm hurişşşş yerim ben bu masum güzelliğiii
sizler nasılsınız kızlar inşallah herkes iyidiropuyorumnanaktan
Benim paşam bugünlerde söylenmeyi öğrendi, aaa uuuuuu gibi sesler çıkararak söyleniyo resmen,önceden beri var ama bu ses tonu daha farklı :) resmen kızıyo adam ya, bu fotoda yine söylenirken..
![]()