- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
- #30.401
bulaşık makinesi,çamaşır makinesi..hadi biz desek neyse sen bide tecrübelisin cık cık cık hiç yakıştıramadım

canım kız normal çocuktu milli felaket unutmayalım .. bak pcyi bozdu üç gün bilgisayarsız kaldık ..

[/QUOTE]
hayırlı olsun .sorunsuz sağlıklı geçsin inş. hamilelik aras paşa abi oluyo ne güzellkıslaaarrr duyduk duymadık demeyin
H A M İ L E Y İ M
![]()
Ben de 40'ı bulacam galiba.
Evetttt cumartesi kontroldeydik. Kilo 4+ olduğu için ultrason bile ölçemedi.
Kafa da kocaman maşallah. Boyuna şaşkınlıktan bakamadım. Suyu ve plesantası gayet iyi.
Kireçlenme falan yok. Açılma 0,5cm o da İpek'ten kalmaymış.
Kanala yerleşme gibi bişeyi aklından bile geçirmiyor herhalde çünkü kafasını karnımın soluna yaslamış. Yani Arda bey gelmeyecek galiba.
Bu hafta sonuna kadar beklemedeyiz. İkinci çocuklar sancı ile birlikte kanala girip doğabilirmiş.
Eğer doğmazsa o zaman suni sancı verip 4 cm'e kadar bekleyecekler. Sonra epidural takarız dedi dr'um. 40 haftayı geçirmek istemiyor kaka falan yapar diye. Ben de istemem zaten. Eğer normal gelmezse sezeryan olacağım maalesef.
Muayene de etti. Bebeğin kafasını elledi. İçimde ittirdi. O kadar yakınsa neden çıkmıyor bu dedim. Kanal küçük kafa büyükse orada kalır dedi dr.