- 13 Şubat 2009
- 4.851
- 1.439
- 773
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
- #30.421
canım benim gözün aydın olsun.Oğluşun sağlıklı geldi dünyaya sen de iyisin çok şükür.Epiduralsiz doğrudun demek maşallah.Anneli babalı büyüsün Ardamız.İpekle iyi anlaşırlar inşaallah.İpeği öp benim için Ardayı kokla mis gibi.Doğurdum doğurdum DOĞURRRDUUUM.
Cumartesi sabah kalktım. Hafif hafif sancım vardı. Kahvaltı ettik falan. İpek'i kucağımda yedirdim sancım kesildi. Neyse kontrole gittik. NST'ye girdim. Az sancı çıktı. Evdekinin yarısı kadar bişey hissettim. Dr muayene etti 1,5-2 cm açıklık olmuş. Yarın seni doğurtacağım dedi. Hastaneyi aradık randevu aldık. Buraya kadar herşey iyi. Eve geldik yine ara ara sancı gelip gidiyordu. İpek'i uyutmak için yatırdım ki bir sancı geldi yatakta doğuracam dedim. Kalktım dolaştım baktım 3dk ara ile geliyor. DR'u aradım hasteneye git beni arasınlar dedi. Eşimi aradım ailece eve geldiler. Herşey o kadar çabuk gelişti ki. Evden çıkışımız var. Annem İpek'le önde, eşim elinde valizlerle onun arkasında, eşimin bir akrabası onların peşinde ben apartman merdivenlerindeyim. Neredeyse beni unutacaklardı. Hastanede sancılar daha da arttı tabi. Muayene ettiler 6-7 cm açıklık olmuş. Dr zor yetişti. Gelince hemen keseyi patlatıp beni doğumhaneye aldılar. Ben hala epidural peşindeydim ama takan olmadı. Ne gerek var doğurursun diyip durdular. Ikınmak istemiyorum o his gemiyor diyorum ıkınırsın dediler. Valla dr.un kurcalamaları, hemşirelerin karnıma bastırması ve ıkınmazsam bu çocuk içimde kalacak sancı hiç bitmeyecek düşüncesiyle var gücümle ıkındım. Oğlumun ağlamasıyla öyle rahatladım ki anlatamam. Bir de kendimi tebrik ettim bir taraftan aferin dedim. Harbi normal doğum yaptın. Kendimi acayip iyi hissettim birden. Daha masadan inmeden ne zaman taburcu olurum diye sordum. Hemşire yarın çıkarsın neden ki diyince tarlaya gidip çalışmam lazım da ondan dedim. Kıyafetlerimi giydirmek istediler ben pantolon tişört mü falan diyorum ciddi ciddi. Bir an devreler gitti geldi. Neyse oğlum öyle obez falan değilmiş. 3600 gr çıktı. Ultroson çok yanıldı yani. Boyu da 1,5 cm. Yani İpek kadar aşağı yukarı. 2 gündür sadece kucaımda uyuyor. Çok fenalardayım. Allah ona uzun ömür bana da dayanma gücü versin. Şimdilik ekrar gelirim bir ara