2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

Kızlar geç oldu ama oğlumun fotolarını göndereyim size

kocaman maşallah size.sana kızına oğluşunada ayrı ayrı maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ne kadar güzel çıkmışsınız.ipek kocaman abla olmuş,arda ise maşallah erkekimize.
Allah hiç ayırmasın,mutluluğunuz daim olsun inşallah....
ya seni görünce hep imreniyorum olmadı doğuracam bitane daha ben...:emir_bebek::emir_bebek:

bu arada Ayşenin tuvalet eğitiminde 3. gündeyiz.hallettik diyebilirim.ilk gün söylemeye başladı çişini kakasını.maşallah kuzucum :nazar::nazar:
gerçi ikisinede kaka diyor ama neyse ayırt edecek elbet....:52:
dün bugün öğle uykusunda bezini temiz aldım 2 saat yapmamış çişini....
gece için çalışmaya başlama vakti sanırım.2 saat arayla kaldırıp yaptırmayı denicem bakalım.
kısa zamanda öğrenir inşallah....
tek sorum çok sık tuvalete gidiyoruz.yarım saatte bir anne "kaka" :84: yaptığıda 2-3 kaşık bişi
zamanla biriktirmeyi öğrenir inşallah.
memeden kesme olayından sonra en korktuğum olay tuvalet eğitimiydi.atlattık gibi.

Son düzenleme:
Herkese güzel yorumları için teşekkür ederim.

Sibel'cim gözün aydın. Eşin gelmiş. Kızın daha uzuuun bir süre peşini bırakmaz. Babayı gerçekten çok arıyorlar.
İpek de burada baba baba sayıklar oldu. Arada krize giriyor.

Huri kız nereden buldun resimleri. Alemsin süper hafıza.
Aslında çok değişmedik. Dur bi resim ekleyeyim bak bakalım.

Bu da sigarakolik babamın oğluma yaptığı. Sigaraların ikisi de yanmıyor allahtan.
Oğlumun body'sinin üstündeki yazıya da dikkat edin.

Ayşenur sana da maşallah ne güzel atlattın tuvalet olayını. Darısı bizim başımıza artık.

Son düzenleme:
Huri kız nereden buldun resimleri. Alemsin süper hafıza.
Aslında çok değişmedik. Dur bi resim ekleyeyim bak bakalım.

.

fotoğrafları hiç unutmadım ki siteye eklediğiniz zamanı bile hatırlıyorum,bu resmide sana ulaşamayıp hastanenin sitesinden araklamıştım...
bizim arkadaşlığımız başkaydı...ne kadar dağılsak ta...

fotoğraflara bayıldım arda maşalllah çok haşin bakıyor :1:
İpekte biraz değişimler var saçların rengi açılmış maşallah tombik :nazar:
sende aslında fark yok gerçekten sanki biraz şişler var bir kaç aya onlarda gider eski kuğu gerdanına kavuşursun olacak o kadar fazla kiloda almadın ama ödemler oluyor haliyle..
Aile saadetin hiç bozulmasın canım maşallah sana güçlü kadınsın vesselam...

Son düzenleme:

fotoğrafları hiç unutmadım ki siteye eklediğiniz zamanı bile hatırlıyorum,bu resmide sana ulaşamayıp hastanenin sitesinden araklamıştım...
bizim arkadaşlığımız başkaydı...ne kadar dağılsak ta...

fotoğraflara bayıldım arda maşalllah çok haşin bakıyor :1:
İpekte biraz değişimler var saçların rengi açılmış maşallah tombik :nazar:
sende aslında fark yok gerçekten sanki biraz şişler var bir kaç aya onlarda gider eski kuğu gerdanına kavuşursun olacak o kadar fazla kiloda almadın ama ödemler oluyor haliyle..
Aile saadetin hiç bozulmasın canım maşallah sana güçlü kadınsın vesselam...

Kız senin IQ 50'lerin biraz üzerinde. Bak ölç istersen.
Arda kuzum annesine aşık. Gülücükler yapıyor. Abladan fırsat buldukça konuşuyoruz. Başladı o da konuşmaya dahil olmaya.
İpek biraz sarardı burada teni de yandı. İyi oldu. Eve gidince çok zorlanacak. Yeniden aprtman dairesine tıkıl dur. Şimdiden kara kara çocuğu nasıl eğlendireceğim diye düşünüyorum.
Bende pek şiş yok galiba hepsi kilo. 68'de takıldım. Yani 10 kilo verdim 2 ay oldu gerisi olduğu gibi duruyor.
Eve dönüp de ikisi ile başbaşa kalınca kalını ve benden kalanı da veririm.

İpeğimu bayıldım bayıldım ipeğe de ve ardaya da .. masallah... arda da ablası gibi büyükçe duruyor .sütün güzel yarıyor demek ki .İpeğin sacları sarılasmış sanki :))) Allah ağzınızın tadını bozmasın canım .. evet sen diyince baktım sen mi aldın o tişörtü :)) kalbim anneme ait gibi bir söz yazıyor sanirsam :)) üçünüzü de öpüyorum ..

Kız senin IQ 50'lerin biraz üzerinde. Bak ölç istersen.
.

bu saatte mesajını okuduktan sonra merak ettim ve ölçtüm,iyiymiş bee :52:

$huriş IQ.webp

İpeğimu bayıldım bayıldım ipeğe de ve ardaya da .. masallah... arda da ablası gibi büyükçe duruyor .sütün güzel yarıyor demek ki .İpeğin sacları sarılasmış sanki :))) Allah ağzınızın tadını bozmasın canım .. evet sen diyince baktım sen mi aldın o tişörtü :)) kalbim anneme ait gibi bir söz yazıyor sanirsam :)) üçünüzü de öpüyorum ..

Sağol canım benim. Tişörtü ben almadım bir arkadaşım hediye etti. Evet kalbim anneme ait yazıyor. Çok güzel:))

bu saatte mesajını okuduktan sonra merak ettim ve ölçtüm,iyiymiş bee :52:

Eki Görüntüle 211655

Kaç çıktı göremedim.

Amanın kız ben de o zeka testini yaptım 148 çıktı. Yanında süper zeka yazıyor.
2 çocuk bana yaradı galiba. Zekam açılmış :))
Acaba insanın kendini iyi hissetmesi için mi böyle yazıyorlar. Çerçeveletip duvara asacam.

Artık annem yanımda değil. 3 gün önce evine döndü. Dün ilk kez dışarı çıktım tek başıma. İpek'i pusetine koydum.
Arda'yı da kangruda kucağıma astım. Oğluşum hemen uyudu. İpek de bana sürekli talimatlar verdi. Çubuk kraker ver, sakız ver, su ver şeklinde.
Alışveriş yaptım. İpek de uyuyunca eve döndüm. Arda artık isyanlardaydı. Çocuk kangruda rahatsız oldu herhalde ağlamaya başladı.
Erkek çocuklar için kangru zararlı diye bişey duydum. Bilgisi olan var mı? Kısa süreli kullanım için aldım aslında 15-20 dk'lık mesafeler için.
Ama öyle hemen işimi halledip dönemiyorum da. Baby sling de almıştım ama onu kullanamadım.
Arda sopa gibi içinde duruyor. Ayaklarını kıvırmıyor. Öyle de rahat görünmüyor. Ne yapsam bilemedim.

oyy oyy oyy buraya uzun zamandır girmiyormuşum yaa ne çok özlemişim.. çocuklar büyüdü kimse gelmez oldu. ama artık face var :)) ayy aklıma geliyor burada koca göbüşlerimizle saatlerce yazıştığımız :)) belki de çoğumuzun fırsatı yok ama çok güzel zamanlardı..
umarım herkes ailesiyle mutludur. öpüyorum herkesi kocamannn

Artık annem yanımda değil. 3 gün önce evine döndü. Dün ilk kez dışarı çıktım tek başıma. İpek'i pusetine koydum.
Arda'yı da kangruda kucağıma astım. Oğluşum hemen uyudu. İpek de bana sürekli talimatlar verdi. Çubuk kraker ver, sakız ver, su ver şeklinde.
Alışveriş yaptım. İpek de uyuyunca eve döndüm. Arda artık isyanlardaydı. Çocuk kangruda rahatsız oldu herhalde ağlamaya başladı.
Erkek çocuklar için kangru zararlı diye bişey duydum. Bilgisi olan var mı? Kısa süreli kullanım için aldım aslında 15-20 dk'lık mesafeler için.
Ama öyle hemen işimi halledip dönemiyorum da. Baby sling de almıştım ama onu kullanamadım.
Arda sopa gibi içinde duruyor. Ayaklarını kıvırmıyor. Öyle de rahat görünmüyor. Ne yapsam bilemedim.

Baby sling de ipekte arda gibiyken rahat değildi 1 yaşına doğru oturtarak kullandım çok rahat etmiştim,erkek bebekler için kanguruya uzun süre bindirme demişti banada doktor bide kızları hemen koyabilirmişsin ama erkek bebeklerde 2 ay sonunda koymaya başlayabilirsin demişti...erkek evlat sahibi olmadığım için sebebini sormadım hiç...
ben bu perşembe gidiyorum tatile,ağustos başı döneceğim bakalım,valiz yapmaya başladım çok sıkıcı yaaa öfff...
baby slingide aldım ben belki bu senede koyarım arada ipeği dağ bayır çıktığım için ben ipek yürüyeceğini sanmam,normal kucağıma almış gibi oturtuyorum ama ellerim boşta kalıyor iyi oluyor...

Baby sling de ipekte arda gibiyken rahat değildi 1 yaşına doğru oturtarak kullandım çok rahat etmiştim,erkek bebekler için kanguruya uzun süre bindirme demişti banada doktor bide kızları hemen koyabilirmişsin ama erkek bebeklerde 2 ay sonunda koymaya başlayabilirsin demişti...erkek evlat sahibi olmadığım için sebebini sormadım hiç...
ben bu perşembe gidiyorum tatile,ağustos başı döneceğim bakalım,valiz yapmaya başladım çok sıkıcı yaaa öfff...
baby slingide aldım ben belki bu senede koyarım arada ipeği dağ bayır çıktığım için ben ipek yürüyeceğini sanmam,normal kucağıma almış gibi oturtuyorum ama ellerim boşta kalıyor iyi oluyor...

Ben de seni düşünüyordum bu kız nerede diye. İyi eğlenirsin umarım.
Baby sling'i o zaman bir yere atmayayım. 1 yaşı bekleyelim.

Back
X