2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

slmm kızlarr
primanın yarışmasına katıldık
bizi desteklerseniz seviniriz :))
Prima Yıldızını Arıyor
sitesine girip ''medaa'' diye aratırıp oylarınızı verebilirsiniz :))

merhaba kızlar uzun zamandur giremiyordum ama galiba çoğu kişi artık giremiyor:(oğlum çok fena oldu artık hiç bişekilde tutamıyorum onu hele şu son bir hafta çıldırcak gibi oldum.işin kötüsü artık kimsede almıyor onu durmuyo diye bakamıyoruz diyorlar.hele bugün artık dayanma gücüm kalmadı ..daha yeni uyudu artık yani şu son bir hafta da öğlen uykusu doğru düzgün yumuyor en fazla 45 dak oda bi kere sabah erken kalkıyor gecede bu saatlerde yatıyor.hadi bunlar neyse ama ne yemek yiyor ne oturuyor zaten oturmayan bi tipti yemek yerken çizgi film izlerken bile oturmazdı yine öle ama bu seferde bi inatlaşma başladı sürekli mızmızlanıyor bütün gün mızmız halinde bide başım şişti artık napcağımı şaşırdım bi ara resmen babamıza bunu istemiyorum al götür dediğimi hatırlıyorum şu son üç gündürde benimde uykularım kaçtı geceleri 3lerde yatıyorum sabah 6 larda kalkıyorum...neden böle oldu anlamadım hadi zaten hareketliydi o tamam ama bu sefer hem hareketlilik hem inatlaşma hemde sürekli bir mızmız hali var.ayy noldu böle nezaman geçcek bilmiyorum..inşallah uzun sürmez.acaba 2 yaş sendromumu bu???bide ne bulduysa balkondan atıyor bide 8 katta otuuruyoruz korkuyorum birine gelcek diye ne yaptıysam anlamıyor ve atmak içinde ağlıyor bugün tabakları almış eline bangonun üstünmde fincanlara basket atıyordu.artık yaptıklarını anlatcak bişeyde yok herşey ..çok zor oldu çok ..böle devam ederse ben kafayı yicem.ev hiç toplanmıyor oda ayrı bi stres ve kilitli kapılarıda açıyor artık :(çok kötüyüm:(

canım takma bukadar geçici bir durumdur eminim büyük azı dişleride geliyor olabilir.sabret düzelmezsede bir pedegok bulursun.

bu arada herkese merhaba hadi yazalım yine buraya özlemedinizmi
kızlar çiiş eğitimlerinizi anlatırmısınız biz baya ilerledik derken bir geri gittik dışarı tuvaletlere yapmak istimiyor.
sizler anlatırmısınız neler yapıyorsunuz.
İYİ BAYRAMALR HERKESE

Merhabalar artık buraya kimse uğramıyor.Eskisi gibi konuşabilmeyi çok isterdim.Ara sırada uğrayıp yazarsanız iyi olur bayanlar..

kızlar ipek 5 ekimde kreşe başlıyor 3 tam güne verdim,hayırlısı bakalım çok heves ediyor inşallah kursağımızda kalmaz :))

merhaba kızlar uzun zamandur giremiyordum ama galiba çoğu kişi artık giremiyor:(oğlum çok fena oldu artık hiç bişekilde tutamıyorum onu hele şu son bir hafta çıldırcak gibi oldum.işin kötüsü artık kimsede almıyor onu durmuyo diye bakamıyoruz diyorlar.hele bugün artık dayanma gücüm kalmadı ..daha yeni uyudu artık yani şu son bir hafta da öğlen uykusu doğru düzgün yumuyor en fazla 45 dak oda bi kere sabah erken kalkıyor gecede bu saatlerde yatıyor.hadi bunlar neyse ama ne yemek yiyor ne oturuyor zaten oturmayan bi tipti yemek yerken çizgi film izlerken bile oturmazdı yine öle ama bu seferde bi inatlaşma başladı sürekli mızmızlanıyor bütün gün mızmız halinde bide başım şişti artık napcağımı şaşırdım bi ara resmen babamıza bunu istemiyorum al götür dediğimi hatırlıyorum şu son üç gündürde benimde uykularım kaçtı geceleri 3lerde yatıyorum sabah 6 larda kalkıyorum...neden böle oldu anlamadım hadi zaten hareketliydi o tamam ama bu sefer hem hareketlilik hem inatlaşma hemde sürekli bir mızmız hali var.ayy noldu böle nezaman geçcek bilmiyorum..inşallah uzun sürmez.acaba 2 yaş sendromumu bu???bide ne bulduysa balkondan atıyor bide 8 katta otuuruyoruz korkuyorum birine gelcek diye ne yaptıysam anlamıyor ve atmak içinde ağlıyor bugün tabakları almış eline bangonun üstünmde fincanlara basket atıyordu.artık yaptıklarını anlatcak bişeyde yok herşey ..çok zor oldu çok ..böle devam ederse ben kafayı yicem.ev hiç toplanmıyor oda ayrı bi stres ve kilitli kapılarıda açıyor artık :(çok kötüyüm:(

Canım Allah kolaylık versin. 2 yaş sendromu var elbette ama senin oğlan biraz fazla hareketli aynı zamanda. Yani yapısal durum da sözkonusu. Tavsyem enerjisini bastırmak yerine dışarı atabileceği şeyler yaptırmanız olacak. Benim oğlum da şimdiden emekliyor. Çok hareketli. Çok da meraklı. Onun için ileride neler yapabilirim düşünüyorum. Sen eğer yakınlarınızda trambolin falan varsa oraya götürebilirsin. Çocukların olmadığı saatlerde zıplasın dursun. hergün mutlaka dışarı çıksın. Bebek arabası ile değil yürüyerek gitsin, yorulsun biraz. O zaman daha fazla uyur. Gündüz uyumasın zaten akşam erken uyusun ki hem sen hem de eşin biraz kafa dinlersiniz.

canım takma bukadar geçici bir durumdur eminim büyük azı dişleride geliyor olabilir.sabret düzelmezsede bir pedegok bulursun.

kızlar çiiş eğitimlerinizi anlatırmısınız biz baya ilerledik derken bir geri gittik dışarı tuvaletlere yapmak istimiyor.
İYİ BAYRAMALR HERKESE

Çiiş eğitimi bizde yok. Çocuk almak istemiyor ben de veremiyorum zaten. 2 çocukla çiş miş eğitimi olmuyormuş. Anca çiş temizleme oluyor.

kızlar ipek 5 ekimde kreşe başlıyor 3 tam güne verdim,hayırlısı bakalım çok heves ediyor inşallah kursağımızda kalmaz :))

Ben de şimdi netten İpek için kurs falan bakıyordum. Yüzmeye 4 yaştan önce almıyorlar. ALsalar ne iyi olurdu çok hevesli. Bale için de küçük. Ritim kursu falan bakacağım. Bir de buz pateni istiyorum. Çok mu acele ediyorum bilmiyorum ama kız evde tv seyretmekten kafayı çizecek. Onunla beraber ben de tabi.

Sen nereye ne kadara verdin? Yarım güne ne kadar istiyorlar biliyor musun?

İYİ BAYRAMALR HERKESE

geri dönüşler olabilir bizimde ben okula gidince yaptı2 gün çok üzüldüm eyvah dedim.ama hiç kızmadan hep svdiğimi söyleyerek değiştirdim ve geçti.
oyun grubu iyi olur aslında,bizim burda akranı çok,onlara gidiyorum onlar geliyor.evde zaten boya kukla bisürü yapıyoruz bir şeyler,biraz marazlı bu ayın başında hastlandı,şimdi gene boğazı kötü...kreşe versem hastalıktan kurtalamayız herhalde bir de ben biraz daha paşa gibi zaman geçirsin kural öğrenmek için erken gibi geliyor,zaten biz evde kural koyuyoruz.5 kişiden bir sınıf olsa veririm ama 15 kişi KALABALIK OLUR GİBİ GELİYOR...burda da hep 15 kişi...Öğretmeniz karı koca şimdiden okula gidiyom ders çalışıyorum çok yoruldum diyor delüüü

oğlum kocaman olmuş mis gibi bebek kokusu geldi az biraz hala da kokuyor ama o günler bambaşkaydı garip duygular korkular görenler büyütmüşsün diyor seviniyorum

arkadaşlar merhaba,
kızım 2009 doğumlu ve ben suçiçeği aşısı yaptırmadım henüz, siz yaptırdınız mı? devlet karşılamıyormuş galiba, aşıyı alırken hangi markayı tercih ettiniz, yardım ederseniz sevinirim.

arkadaşlar merhaba,
kızım 2009 doğumlu ve ben suçiçeği aşısı yaptırmadım henüz, siz yaptırdınız mı? devlet karşılamıyormuş galiba, aşıyı alırken hangi markayı tercih ettiniz, yardım ederseniz sevinirim.

Canım biz 1 yaşı geçtiğinde kontrole gittiğimizde vurmuştu dr. Markasını bilmiyorum.

yeniden selam arkadaşlar..hani bir arkadaş yakınmış ya çocunun hareketliliğinden aynı benim sıpada öyle nete felan giremiyoru zaten klavyemin tuşlrınıda koparmış durumda şuan.şöyle bir göz attım pekde yazan olmamış zaten.sinirlerim çocuk yüsünden tel tel oldu .ay nerde yanlış yaptımda böyle oldu.birde yanağında yemek bekletmezmi her öğünde kriz geçiriyoruz resmen.çektiğimi bir allah biliyor bir ben.

neyse benim doktordan yanamı şansım yoktur nedir.su çiçeği aşısı var diye kimse bişi demedi bana .vurdurmadım ben haberim olmadığı için.nolru vurdurmazsam.ada vurdurmak istesem.aşı eczaneden felan mı alınıyor.off off.iki yaş bitti bizimde geçmi kaldık vurdurmak için...teşekkürler

yeniden selam arkadaşlar..hani bir arkadaş yakınmış ya çocunun hareketliliğinden aynı benim sıpada öyle nete felan giremiyoru zaten klavyemin tuşlrınıda koparmış durumda şuan.şöyle bir göz attım pekde yazan olmamış zaten.sinirlerim çocuk yüsünden tel tel oldu .ay nerde yanlış yaptımda böyle oldu.birde yanağında yemek bekletmezmi her öğünde kriz geçiriyoruz resmen.çektiğimi bir allah biliyor bir ben.

neyse benim doktordan yanamı şansım yoktur nedir.su çiçeği aşısı var diye kimse bişi demedi bana .vurdurmadım ben haberim olmadığı için.nolru vurdurmazsam.ada vurdurmak istesem.aşı eczaneden felan mı alınıyor.off off.iki yaş bitti bizimde geçmi kaldık vurdurmak için...teşekkürler

of of aynen bende depresyondayım gündüz uyumayıda bırakıyoruz galiba napıcam bilmem

ya bugün öyle sinirlendimki sabahtan akşama kadar elimi sürmedim zerre yemek yemedii.babasıyla sabahtan beri.bakalım nolcak çıldırcam ya valla çıldırcammm.

Ben de uyku krizleri geçiriyorum. İpek'i uyutmaya çalışmaktan bıktım artık. Uyutmayınca 2 gün sonra akşam da geç yatıyor. Valla ne yapacağımı şaşırdım.

slm kızlar.
topik yine sessiz.ipeğimu sen nasılsın?
Ayşe de gündüzleri biraz zor uyuyor.sonuçta uyuyor ama gece geç uyuyor saat 11 nerdeyse 12 oluyor...
gündüz uyutmasam mı diyorum yaniii

Merhaba kızlar nasılsınız bakalım uzun zmandır girmemiştim topiğe ama herkes aynı şeyi yapmış kimse vakit bulamıyo yada vakit oluınca başka şeyler yapıyo galiba...bebeklerimiz büyüdü annemin dediği gibi büyüdükçe dertleride büyüyo :) ben bu ay çocukları kreşe verdim alışana kadar yarım gün gönderirim diye düşünüyordum ama 2 hafta sonra grip oldular artık havaların durumundan mı yoksa ordan mı kaptılar bilemiyorum 10 gündür ilaç kullanıyorum neyseki toparlandılar yaın tekrar göndericem..çok tereddüt etmiştim ilk önce ama çok sevdiler orayı ve hemen bişeyler öğrenmeye başladılar bile.. sizde varmı gönderen tavsiyeleriniz şikayetleriniz varsa bilmek isterim

Merhaba bayanlar...
Ben de Çınarı oyun kulubüne göndermeyi düşünüyorum...
Haftada 2 yada 3 gün olabilir 2 saat yeterli gelir diye düşünüyorum...
Kalabalık olmasını istemiyorum en fazla 7 kişi olabilir...

Back
X