- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
- #30.541
herzamanki gibi....oruçtanmıdır nedir 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar uzun zamandur giremiyordum ama galiba çoğu kişi artık giremiyoroğlum çok fena oldu artık hiç bişekilde tutamıyorum onu hele şu son bir hafta çıldırcak gibi oldum.işin kötüsü artık kimsede almıyor onu durmuyo diye bakamıyoruz diyorlar.hele bugün artık dayanma gücüm kalmadı ..daha yeni uyudu artık yani şu son bir hafta da öğlen uykusu doğru düzgün yumuyor en fazla 45 dak oda bi kere sabah erken kalkıyor gecede bu saatlerde yatıyor.hadi bunlar neyse ama ne yemek yiyor ne oturuyor zaten oturmayan bi tipti yemek yerken çizgi film izlerken bile oturmazdı yine öle ama bu seferde bi inatlaşma başladı sürekli mızmızlanıyor bütün gün mızmız halinde bide başım şişti artık napcağımı şaşırdım bi ara resmen babamıza bunu istemiyorum al götür dediğimi hatırlıyorum şu son üç gündürde benimde uykularım kaçtı geceleri 3lerde yatıyorum sabah 6 larda kalkıyorum...neden böle oldu anlamadım hadi zaten hareketliydi o tamam ama bu sefer hem hareketlilik hem inatlaşma hemde sürekli bir mızmız hali var.ayy noldu böle nezaman geçcek bilmiyorum..inşallah uzun sürmez.acaba 2 yaş sendromumu bu???bide ne bulduysa balkondan atıyor bide 8 katta otuuruyoruz korkuyorum birine gelcek diye ne yaptıysam anlamıyor ve atmak içinde ağlıyor bugün tabakları almış eline bangonun üstünmde fincanlara basket atıyordu.artık yaptıklarını anlatcak bişeyde yok herşey ..çok zor oldu çok ..böle devam ederse ben kafayı yicem.ev hiç toplanmıyor oda ayrı bi stres ve kilitli kapılarıda açıyor artık
çok kötüyüm
![]()
canım takma bukadar geçici bir durumdur eminim büyük azı dişleride geliyor olabilir.sabret düzelmezsede bir pedegok bulursun.
bu arada herkese merhaba hadi yazalım yine buraya özlemedinizmi
kızlar çiiş eğitimlerinizi anlatırmısınız biz baya ilerledik derken bir geri gittik dışarı tuvaletlere yapmak istimiyor.
sizler anlatırmısınız neler yapıyorsunuz.
İYİ BAYRAMALR HERKESE
kızlar ipek 5 ekimde kreşe başlıyor 3 tam güne verdim,hayırlısı bakalım çok heves ediyor inşallah kursağımızda kalmaz :))
canım takma bukadar geçici bir durumdur eminim büyük azı dişleride geliyor olabilir.sabret düzelmezsede bir pedegok bulursun.
bu arada herkese merhaba hadi yazalım yine buraya özlemedinizmi
kızlar çiiş eğitimlerinizi anlatırmısınız biz baya ilerledik derken bir geri gittik dışarı tuvaletlere yapmak istimiyor.
sizler anlatırmısınız neler yapıyorsunuz.
İYİ BAYRAMALR HERKESE
arkadaşlar merhaba,
kızım 2009 doğumlu ve ben suçiçeği aşısı yaptırmadım henüz, siz yaptırdınız mı? devlet karşılamıyormuş galiba, aşıyı alırken hangi markayı tercih ettiniz, yardım ederseniz sevinirim.
yeniden selam arkadaşlar..hani bir arkadaş yakınmış ya çocunun hareketliliğinden aynı benim sıpada öyle nete felan giremiyoru zaten klavyemin tuşlrınıda koparmış durumda şuan.şöyle bir göz attım pekde yazan olmamış zaten.sinirlerim çocuk yüsünden tel tel oldu .ay nerde yanlış yaptımda böyle oldu.birde yanağında yemek bekletmezmi her öğünde kriz geçiriyoruz resmen.çektiğimi bir allah biliyor bir ben.
neyse benim doktordan yanamı şansım yoktur nedir.su çiçeği aşısı var diye kimse bişi demedi bana .vurdurmadım ben haberim olmadığı için.nolru vurdurmazsam.ada vurdurmak istesem.aşı eczaneden felan mı alınıyor.off off.iki yaş bitti bizimde geçmi kaldık vurdurmak için...teşekkürler