• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

BEYAZ MELEK

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2007
10.372
12
206
42
Bursa
bir süre öncesine kadar bir çoğumuz anne adayıydık...
ama artık çoğumuz anne olduk..............
artık bu topikte bebeklerimizle ilgili paylaşımlarda bulunalım ,onların gelişimini takip edelim,gerekli sağlık bilgilerini,beslenmelerini burda paylaşalım sevgili temmuz anneleri......
hepimize sağlıklı bol muhabbetler:1hug:

geliyorum az kaldı ....dağıtıcaz kızızmla bu topiği heeeyyyytttttt açılın uleyyynnnn yakarın nen bu topiğiiiiiiiiiiiiiiiii:teytey:delikafaduldennaniknanik

evet kızlar yeni topiğimizde çok güzel paylaşımlarda bulunalım inşallah bakalım..
bebişlerimizin sağlık dolu anlarını paylaşalım

yeni topiğimiz hayırlı olsun ben bu gün oğlumu ilk defa kendi başıma yıkadım gayette rahat oldu artıkın hep yıkarımbebişlere ne giydiriyorsunuz bady üsütne uzun kollu alt üst giydiriyorum bazen sırf bady bırakıyorum ama çok hapşırıyo

kendi kendime konuşuyoruma ama belki cvp gelir benim kuzum gece ben uyandırmazsam nerdeyse hiç uyanmıyacak saati kuruyorumda öle kaldırıyorum acaba doyuyoda ondanmı kalkmıo yoksa benim oğlan uykuyumu çok seviyo anlamadım

yeni topikimiz hayırlı olsun kıslar...

narcım aynı durum bizde de var.. biraz sarılığımız var. ben ona bağlı die biliyorum. doktorumuz normal demişti. saat başı emzirmek için uyandır dedi ama imkansız gibi bu dediğii.. ancak 2 saatte falan oluyoo.. inş biran önce iileşir yavrularımızz...

kızlarr en geç 2 saatte bir uyandırın emzirin ilk 20 gün böyle yapın yoksa sarılığı artarr ne kadar çok emerse okadar çabuk kaybolur sarılık olan bebişler çok uyur aklınızda olsunn:ecrin_bebek:

benim kızımda bu sabah habire emmek istedi beni uykusuda vardı yatırdım 5 dakika sonra öyle bi kustuki allahtan yan yatırmıştım yoksa yavrum boğulurdu:(( midesinde bişey kalmadı çıkardı ve rahatladı uyuyo şimdiimafoldumben

bu gün gene sarılık kontrolümüz var çok endişeliyim yine sarı gözüküyor kuzum çok ta uyuyor
inşallah yine yatmayız hastanede ya
neden böyle yükseliyo çok üzülüyorum

merhaba arkadaşlar yeni topikimiz hayırlı olsun...

Benim kızımda sarılık özellikle ilk günlerde uyandırmak imkansız oluyordu. Sarılıktan dedi drumuz uyutmıyacaksın gerekirse saat başı emzir dedi.Kimden duyduysam herkkes bol emzir sarlık emzirmekle geçer diyor. En son cmrtesi ölçtürdüm 11.8 çıktı.Dr sorun olmadığını biraz geç düşeceğini söledi.

Bi arkadaşın tam iki ay sürmüş onu duyunca moralim yerine geldi açıkcası çünkü emzirmeye bağlı olarak uzun sürme olasılığı varmış...Kilo aldıkça düşüyor sarılık miktarı dedi arkadaşım.ilk zaman şişlikleri indiiği için baya bi zayıfladı kuzucummm.Daha yeni doğduğu kiloya döndü tekrar. bundan sonra inş. sarlığı çabuk atlatacak diye düşünüyorummm

selam kızlar ben geldim...............
doktora gittik kızımın sarılığı 2 gün önce 15.8 di bu gün 15.4 çıktı yükselmemiş yerinde sayıyordu takibe devam edeceğiz dedi doktorumuz bakalım inşallah düşer yavaş yavaş...........

sütüm çok iyi maşallah akıyor resmen kendi kendine bende bu cusseyle o kadar bol sütüm olacağını hiç tahmin etmezdim
maşallah öykücümde emiyor seviyor memişi beslenmesinde bi sorun yok eminim
bebek babasının kan gurubunu almış bide benim kan gurubumu almadığı için uzun sürebilir dedi doktorumuz...,

haftaya salı 21 günlük olunca tekrar kontrole gideceğiz bakalım inşallah o güne kadar atlatır kuzum

Back
X