2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

slm temmuz anneleri
bizde 20 lik mevlüdünü yaptıracaz inşallah yaptıran arkadaşlar biraz anlatabilirlermi neler yapılıyo nasıl oluyo felan hiç bi bilgim yok çünkü

herkese merhaba guzel paylasımlar
dılos 6 aydan önce su verılmıyo dıye bılıyorum ben doktorumuza bır sorayım bakalım:kedi:

canım öyle tabikide ne bileyim bu sıcakta içi yanar diyee verincede almam demiyo hepsini içecek versem çok az veriyorum gün boyu toplasan 4 tatlı kaşığı su :)bişeycik olmaz yaa bi içişi var bide yalanıyo yavrumkaydirigubbakcemile3

yeni topiğimiz hayırlı olsun kızım daha çok minik ve birazda ağrılarım olduğu için giremiyorum nete ama inşallah en kısa zamanda görüşürüz arkadaşlar

diloşum genelde akşamları yıkıyorum öyle denk geldii şimdiye kadar...
farketmmez heralde gece gündüz yıkamak
ağlamıyo kusum sevdi suyu maşallah

yeni topigimiz hayırlı olsun kıslar.
diger topicte bebeklerle ilgili paylasım arada kaynayıp gidiyordu.cok iyi olmus bu baslık.kaydirigubbakcemile5
bizimde bugün kontrolumuz vardı sarılık icin.cok şükür Allah ıma degerımız 9.8 e düşmüş:Saruboceq:
persembe tekrar kontrole gidecez insallah bir daha hiç yükselmez.
bu arada bilirübine bakmak icin kanı bebeklerınızın topugundan mı alıyorlar?

kızlar süt verdikden sonra bir kaşık kaynamış şişe sudan verebilirsiniz dedi dr umuz.pamukçuk olmayı engelliyormuş.

rosemcim farketmez ama damardan alınan kanla bakılıyor gnelde.gözün aydın buarada inşalah yükselmez birdaaha

kızlar süt verdikden sonra bir kaşık kaynamış şişe sudan verebilirsiniz dedi dr umuz.pamukçuk olmayı engelliyormuş.

rosemcim farketmez ama damardan alınan kanla bakılıyor gnelde.gözün aydın buarada inşalah yükselmez birdaaha
canım tesekkur ederım.
bizim ilk gittigimiz hastanede topuktan alınıyordu.şimdiki hastanede elınden yada kolundan alınıyor.
bende biraz önce bir kasık kaynamıs su verdım emzirdikten sonra.

bunu duydugum ıyı oldu gercekten
bızde pamukcuk ıcın damla kullanıyoruz cunku
bende vereyım bundan sonra bari azcıcık su anne sutunden cok mama yıyo cunku

kızlar benım oğlum kakasını yaparken cok zorlanıyo
bır kaç gun öncesıne kadar böyle bır sorunumuz yoktu sımdı nerden cıktı anlamadım
cok fazla ıkınıyo cok sınırlerım bozuluyo bu duruma
doktora göturdum gayet normal dedı ama cocuk catlıcak ıkınmaktan:kızgın:

hüzünn mama yiyosa su muhakkak ver sakın vermemezlik yapmaa mama yiyen bebek günlük 30 cc su almalı yoksa kabız ve şişkinlik olur çok gazlanırr:ecrin_bebek:

30 cc canım yani toplasan 4 5 tatlı kaşığı kadar su hepsi sen her mamadan sonra 1tatlı kaşığı ver suyunu sıcaktaa hararet yaparr:ecrin_bebek:

benim kızda dün akşam üstü epeyce bi gazlandıı çok fenaydı cıyak cıyak odadan odaya gezindik vallahi öylen 12 den akşam 12 oldu uyumadıı artık 1 fitil koydum rahatladım kuzumm sanırım gazımız artıı artık 3 ay geçmek bilmezz:sinifsinif:

benim kızda dün akşam üstü epeyce bi gazlandıı çok fenaydı cıyak cıyak odadan odaya gezindik vallahi öylen 12 den akşam 12 oldu uyumadıı artık 1 fitil koydum rahatladım kuzumm sanırım gazımız artıı artık 3 ay geçmek bilmezz:sinifsinif:

dılos ben çınarı doktora göturdum kakasını yaparken zorlanıyo dedım gazını atamıyo bırde
bıze fıtıl falan vermedı daha cok kucuk dedı annem bızde hem fıtıl kullanmıs ama ben cesaret edemıyorum

dılos ben çınarı doktora göturdum kakasını yaparken zorlanıyo dedım gazını atamıyo bırde
bıze fıtıl falan vermedı daha cok kucuk dedı annem bızde hem fıtıl kullanmıs ama ben cesaret edemıyorum

ben benim büyük kızdada fitil kullandım ama her gün değil bi gün arayla genelde bi gün usluysa ertesi gün muahakkak durmazdı anca fitile sakinleşiyodu bundada daha dün verdim ilk inşallah bugün uslu durur banyosunuda yaptırdım şimdi uyuyoo yarım saatirkaydirigubbakcemile4

birde fitilin hepsini değil yarısını koyuyorum yarım fitil sende eğer çok ağlarsa hiç durmadan dene bi kere yarım fitil koy rahatlarsa bilki gazı vardır:ecrin_bebek:

valla doktorların ne dedıgı bellı degıl hepsı farklı seyler söyluyo
en ıyısı bıraz buyuk sözu dınlemek annem hep fıtıl alıp atalım dedı ama doktor vermedı dıye dınlemedım arada bır rahatsızlanınca alıp atayım barı sagol dıloscugum:1hug:

Back
X