2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

kızlar suni sancı bağlananlara sormak istiyorum seruma odanızdamı bağlandınız yoksa ayrı bir bölümemi alıyorlar.....onu merak ediyorum...eşimle görüşebilecekmiyim suni sancı çekerken...

demet nar şimdi yok biliyorsun hazır meyva suyu olmuyor heralde ?

kızlar suni sancı bağlananlara sormak istiyorum seruma odanızdamı bağlandınız yoksa ayrı bir bölümemi alıyorlar.....onu merak ediyorum...eşimle görüşebilecekmiyim suni sancı çekerken...

canım benı esımle gorusturmemıslerdı
hastaneyı bırbırıne katmıstım ancak öyle her ıstedıgımde gorusturduler
benım özel bır odam yoktu butun dogum ıcın sancı ceken hastalar buyuk bır odadaydı
her yerde yatak var orada sunı sancıyı verdıler dogum zamanı alıp catala göturduler daha sonra özel odaya cıktım
ılk dogumum sunı sancıyla normal oldu bılıyosun hemde özel hastanede

arkadaslar ilsu da dogum yapmıs anne kız iyilermiş tuanamız 3300 gr ve 50 cm sezeryanla dunyaya gelmiş.Allah analı babalı buyutsun kızını canım tebrikler..

canım benı esımle gorusturmemıslerdı
hastaneyı bırbırıne katmıstım ancak öyle her ıstedıgımde gorusturduler
benım özel bır odam yoktu butun dogum ıcın sancı ceken hastalar buyuk bır odadaydı
her yerde yatak var orada sunı sancıyı verdıler dogum zamanı alıp catala göturduler daha sonra özel odaya cıktım
ılk dogumum sunı sancıyla normal oldu bılıyosun hemde özel hastanede

biliyorum canım da ben ayrı bi yer hiç görmedim hastanede ayrıca lohusa kadında görmedim kapılar hep kapalı bebek sesi yok bağıran yok doğumhanede bir çok kez muayne oldum ortalarda dolandırmıyorlar birde dün beni nst ye bağladılar aç çağarmışlardı sezeryana alacaklardı bu hasta doğumdansonra hani odada kalacaksa oraya yatırın dediler....doğum yaptıktan sonra kalacağım odada bağladılar nst yi...valla o tarafını çok merak ediyorum...çünkü doğumhaneye kadar girdim odaları tek tek gezdim her odada yattım hergün hastanedeyim ama hiç ortalarda ne bebek ne lohusa kadın görmedim....
kapı aralarından göz ucumla bakmam dışında kaydirigubbakcemile3:jeyyar:

bakalım yarın bana allah sabır versin yarabbimm..

hurişcim bende çok aradım heryere haber saldım ist ant. heryeri arattım en son bir tanıdığımız dipfirize atmış öyle buldum eğer bulamasaydım %100 doğal olan meyve suları var onlardan vericektim.

arkadaslar ilsu da dogum yapmıs anne kız iyilermiş tuanamız 3300 gr ve 50 cm sezeryanla dunyaya gelmiş.Allah analı babalı buyutsun kızını canım tebrikler..

Analı babalı büyüsün uzun ömürleri olsun inşallah Tuana'mızınn:nazar:opuyorumnanaktan:nazar:
ilsucum tebrik ederim canımŞeniz

karen nasılsın tatlım uzun zamandır görüşemiyoruzŞeniz

biliyorum canım da ben ayrı bi yer hiç görmedim hastanede ayrıca lohusa kadında görmedim kapılar hep kapalı bebek sesi yok bağıran yok doğumhanede bir çok kez muayne oldum ortalarda dolandırmıyorlar birde dün beni nst ye bağladılar aç çağarmışlardı sezeryana alacaklardı bu hasta doğumdansonra hani odada kalacaksa oraya yatırın dediler....doğum yaptıktan sonra kalacağım odada bağladılar nst yi...valla o tarafını çok merak ediyorum...çünkü doğumhaneye kadar girdim odaları tek tek gezdim her odada yattım hergün hastanedeyim ama hiç ortalarda ne bebek ne lohusa kadın görmedim....
kapı aralarından göz ucumla bakmam dışında kaydirigubbakcemile3:jeyyar:

bakalım yarın bana allah sabır versin yarabbimm..

hurişcim hayırlısıyla kolayca kurtulursun inşallah canım dualarımız seninleŞeniz

KIZLAR HAYIRLI OLSUN TOPİĞİMİZ. ÇOK GÜZEL YA....

canım yaaa.. bizim de gaz sorunumuz var. fitil koyarken ağladımı ben ağlıcak diye koyamıyorum.

valla benim İREMİM DE çok ıkınıyor. onu öyle gördükçe fena oluyorum..

canım inşallah kilo alır bir an önce. daha ben aylık kontrole gidicem. yarın aşı için bakalım.

benimkide aynı hatta 28 günlük. aşıya ne zaman gideceksiniz. biz yarın inşallah.

bende kullandım ama açılmadı. buhar makinesi biraz tıkanıklığı engelliyo. banyodan sonra kulak temizleme pamuğu ile hallediyoruz. yavrum hiç sesi çıkmıyo.

ben URFADAYIM evin içi 33 derece. dr ile konuştum klima açıkken üstü uzunkollu tabi klimanın direkt gelmeyeceği bir yerde. klima kapalı iken kısa kollu çıtçıtlı badi giydiriyorum ama altına mutlaka patikli alt giydiriyorum.

aramızda 1 gün var canım bizimde cuma günü aşı günümüz inşallah sorunsuz geçerr:Saruboceq:

Yeni topik çok iyi olmuş hayırlı olsun.Bu arada herkes doğurmuş 2-3 kişi haricinde onlara da Allah yardım etsin.Listeyi gördüm de valla çok duygulandım Allah hepimizin bebişine sağlık versin.Bebişlerin resimlerini gördüm de çok tatlılar maşallah.Allah hepsini analı babalı büyütmek nasip etsin arkadaşlar tekrar hepinize hayırlı olsun herkesi öpüyorum.

iyi aksamlar anneler.
genelde süt srounu yasıyoruz galıba.
benımde gögus ucu yoktu oglusum emerek cıkarttı.:nazar::ecrin_bebek:

kıslar bebeıslerı ne tarafa yatırıyorsunuz.ben bir sag bır sola yatırıyorum ama sankı biraz bebegımın kfası uzadı gibi.nasıl yatırmak gerekıyor acaba?

amanii annede olmuşlarda bebelerdende konuşurlarmıştaa daha dün hafta sayıyorduk yahuu hadi hayırlı olsun yeni alanımız bizi yanlız bıraktınız ama neyse :umursamaz:

kızlar bi sancım var sormayın başladı sancılarım heralde doğum sancısı böyle bişey şimdi bıcı bıcı yapıp yatacağım uyuyacağım...umarım doğum sancısıdır da gece artar suni sancıya gerek kalmaz...hadi bakalım....öptüm sizi yarın 1 e kadar ses çıkmazsa doğurdum ....hehehehehe yalancı çoban gibi oldum bu kız yüzüne yaaa...

kızlar suyum patladı ben doğuma gidiyorum ....sabah haberimi alırsınız anacığım...

laelaelaelaelae:CüvCüv:hihoyyyt

kızlar yeni topiğimiz hayırlı olsun inşallah hep güzel paylaşımlarımız olur

ben kızım doğar doğmaz annemi tembihledim ve anne sütünden önce 3-4 damla nar suyu verdi.Oğlumda çok gaz problemimiz olmuştu o yüzden denemekte fayda var dedim
ve çok şükür ki çok işe yaradı inanılmaz gerçektende kızım emerken daha çıkartıyor gazını maşallahh:nazar::nazar:
doğum yapmamış annelere tavsiye ediyorum tabiki herkesin kendi bileceği bişey ama ben denedim ve sonuçta çok memnunum.

canim ben de aldim nar suyu. e nar yok. ondan verecem agzina. bugun de bir arkadasin bebegi oldu. ona goturdum konusmaustuk daha once. damlatacakti. bakalim ikimiz de sonucu gorecegiz. nar suyundan bir sey olmaz. sifa:)

kızlar suyum patladı ben doğuma gidiyorum ....sabah haberimi alırsınız anacığım...

laelaelaelaelae:CüvCüv:hihoyyyt

oh oh oh:lepi::teytey::teytey::teytey::teytey:

nihayet huricim hadi bakalim.

ben de bugun gittim. cumaya kadar mucize olsa da bebek gelse diyordum. rahim kontriolu yapti. cok siki endiselenmeye gerek yok cumaya kadar dogum falan olmaz dedi. neyse hayilrisi yani benim de cuma sezeryan olacak insallah.

sezeryan dikislerinizi nasil tutturdular? burada yapistiriyorlarmis.

oh oh oh:lepi::teytey::teytey::teytey::teytey:

nihayet huricim hadi bakalim.

ben de bugun gittim. cumaya kadar mucize olsa da bebek gelse diyordum. rahim kontriolu yapti. cok siki endiselenmeye gerek yok cumaya kadar dogum falan olmaz dedi. neyse hayilrisi yani benim de cuma sezeryan olacak insallah.

sezeryan dikislerinizi nasil tutturdular? burada yapistiriyorlarmis.
seninde hayırlısı olsun canım bizimkiler niye bu kadar geç kaldı anladım. benim bu cuma doğum iznim bitiyor :(((((

kızlarr huriş gece 1 de doğum yapmış çok kolay olmuş epidurali takmaya bile fırsat kalmadan ipek böcüğümüz gelivermiş maşallah allah analı babalı büyütsün darısı diğer arkdaşlarımızın başına inşallah:nazar:

Back
X