oğlum doğduğundan beri kendi odasında yatıyor..(prematüre)
akşam 8 de yatırıyorum ( tahıllı mama verip tok tutuyor)
gece 2 de de 170 cc milumil veriyorum...
sabah 7 de kalkıyor..maşallah benim kuzuma...
arkadaşlar gece 9 dan sonra
bebekler için geç bir saat değilmi ????
kızım aksam 9 gibi yatıyor yatarken ya 150 cc süt yada kaşık maması veriyorum .sabah 6,30 da uyanıyor .gecede bir kere yemek için kalkıyor sütünü içip tekrar yatıyor .Allaha şükür üzmüyor kızım bizi .tabi ileride değişir mi bilemiyorum.
evet maşallah benim kızm hala çok uyanıyor:çok üzgünüm:evet geç bir saat ama uyumayınca napalım mecbur bekliyoruzz
Canım bizimde uyku düzenimiz hafif oturmaya başladı ama ara ara sıkıntı olabiliyor
Gece 2-3 kez kalkıyo emziriyorum tekrar uyuyo uyku arasında uyanması oluyo yani Eymen Yağıza mamada versem yatmadan fark etmiyor gece kalkıyor mutlaka bende gündüz emziremediğim için açıkcası sıkıntı yapmıyorum kalkmalarını yanıma alıp emziriyorum yine beşiğine koyuyorum
Ama 15 kez tabikide fazla doktora sorsan yada ne bileyim beşiğini yanıbaşına alsan uyandığında sen kalkmadan pışpışlasan belki alışır öyle öyle Allah kolaylık versin tatlım:Saruboceq:
hircincim benim oğluşum da sizin gibi emerek kucakta uyuyordu.neler çektiğini biliyorum geceler kabus gibi oluyor saat ilerlemek bilmiyor kolların kopuyor. valla ben de 4 ay dayanabildim sonra Arda ya salıncak aldık gündüzleri uykusu geldiğinde emzirip salıncağa koydum.önceleri biraz diretti sonra uykusu çok geldiğinden yorgun düşerek uyudu ama sonunda alıştı. bir de bizim doğmadan önce aldığımız ana kucağımız var şezlong gibi görmüşsündür. onda da sallamaya başladım.şimdi onu kullanıyorum. çok alıştık.boyu da uzadı artık küçülmeye başladı. ikea da onun gibi ama büyükler için bişi görmüştüm onu almayı düşünüyorum. bi alıştı mı sallanmadan uyumuyor.hatta gece uyandığında da ona koyuyorum huuuup gözleri kapanıveeriyor.
hircin senin kızın resimde büyük gibi duruyor. daha önce yazmışmıydın hatırlamıyorum.kaç aylık bebişin?
benim kızımda temmuz 2 doğumlu.ben de artık uyumak istiyorum benim kız 11-12 gibi uyuyo yarım saat sonra uyanıyo sanki saatlerce uyumuş gibi .tekrar sallamaya başlıyorum 1 saat kadar sallıyorum uyumazsa saat 4 e kadar ayaktayız.gündüz hiç uyutmadım olmadı,banyo yaptırdım yatırdım olmadı artık uyku ilacı falan verşcem herhalde.tatilde sorun olmadı da şimdi sabah 6 da kalkıp okula gidiyorum korkuyorum valla sınıfta düşüp bayılıcam diye yok mu bunun bi çaresi((((((((((((((
arkadaşlar benim kızımın doğduğundan bu yana uyku düzeni yok hala devam ediyor geceleri çok uyanıyor sizlerin nasıl düzene girdinizmi ?önerilerinizi burda paylaşalımopuyorumnanaktan
uykumuuuu oda ne yaaaaa
ben öle bişiyi artık hatırlamıyorummmmdelikafadulden
hem kızımda hem kendimdeboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?