Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım teşekkür ederim. kilolar tam olarak gitmedi. ama bir hayli azaldı. doğumdan sonra 13 kilo gitti. ama hala 5 kilo fazlalığım var. 59 kilo olmabildim henüz. ama kilo vermeye devam. eski halime geri döneceğim. evet canım annem yanımda. biliyorsun ben kuşadasına atandım. burada öğretmenlik yapıyorum. annemler de izmirde oturuyorlar. hafta içi kuşadasında hafta sonu izmirde oluyor kadıncağız. benim peşimden koşturmaktan yoruldu.
sen nasılsın. kızın nasıl
ulaş çok iyi. ara ara üşütüyor. ama o kadar da olur artık. onun dışında çok iyiyiz. nazar değmesin uykumuz yememiz vs çok düzenli. anne sütü alamadığı için yemeklerine çok özeniyorum. her türlü sebze ve meyve vermeye çalışıyorum. mamayı da artık mümkün olduğunca az vermeye çabalıyorum.
maşallah canım ya..bizde iyiyiz çok şükür ipekte iyi ama ben pek iyi değilim..
bende kilolar yapıştı gitmiyor..
doğumdan bu yana sadece 3 kilo gitti...dahada gitmedi..hala koca bir göbek ve koca bir popo ile dolaşıyorum..bakalım yazın sıcağında biraz spor yüzme ile veririm inşallah olmadı dönüşte yapacaz bişiyler...
maşallah canım ya..bizde iyiyiz çok şükür ipekte iyi ama ben pek iyi değilim..
bende kilolar yapıştı gitmiyor..
doğumdan bu yana sadece 3 kilo gitti...dahada gitmedi..hala koca bir göbek ve koca bir popo ile dolaşıyorum..bakalım yazın sıcağında biraz spor yüzme ile veririm inşallah olmadı dönüşte yapacaz bişiyler...