2009 temmuz anneleri yardımlarınıza çok ihtiyacım var

slm canım.senin yazdıklarını okuyunca biran kendim yazmısım sandım.aynı şeyleri biz de yasıyoruz yani.6 ayına kadar herşey mükemmeldi.önce dişten dedim.dişler çıktı değişen bişey yok.sabahları okula ruh gibi gidiyordum.acaba karnı mı aç dedim.geceleri biberon maması vermeye başladım ama yine değişen bişey yok.gaz sancısıdır dedim sancısı olmaması için elimden geleni yaptım yok anladım gazdan da değil.sonunda çözdüm.bir haftadır çok rahatım çok şükür.benimki meğer benim kokumu alamıyomus meğer.bu tarz şeylere çok karşıydım ama demek ki mecbur olunca yapıyosun işte.ogün ne giydiysem kazağımı yastığının kenarına bırakıyorum mışıl mışıl uyuyo benim zilli.sonradan burda okudum ki doktorum biride tavsiye etmiş.belki sana da faydası olur canım.biraz uzun yazdım ama

tavsiyelerin için saol canım...ama benim kuzunun en son yatış saati 7 buçuk oluyo uyanması 8 buçuk falan...bu yüzdende uykumuz 11 e kadar sarkıyo...bu birazda sabah kalkış saatimize bağlı..bazen 7 buçuk da kalkıyoz bazen ise 9 buçukta...bide benim oğlan:emir_bebek: gündüzleri 3 saate bi kesin uyumak istiyo yoksa acayip huzursuz oluyo...
bu ara biraz iyi gibi 2 saatte bi kalkıyomafoldumben

hmm anladım canım. o zaman tabi daha erken yatıramazsın. valla biz de 1 aydır çok sıkıntılıyız. bakalım düzelecek elbet. internette gece uykuları ile ilgili bi siteye bakmıştım. böle sayfalarca bir sürü şeyler yazmış şunu yapın bunu yapın falan die anlatmış. ensonunda da demiş ki " eğer çocuğunuz sizin kurallarınıza uymuorsa siz onun kurallarına uyun" ::)) çok güldüm bunu okuyunca. biz de teslim oluyoruz işte yavaş yavaş:.))))

Evet bir dertte benden.ne zamandır giremiyorum.sebebi belli.huriş konun uzmanı olarak tam tespiti yapmış.tabi diğer arkadaşlarımda yöntem bulmada harikalar:))Ben 5 ay ne kadar rahatmışım ki çok şikayetÇıYDıM OYSAKı.ERıM GECE YATINCA 4-5 SAAT KESıNTıSıZ UYURDU.SONRA SIK SIK UYANDI.AMA UYKUDA AĞLIYORDU GÖZLER KAPALI.ZATEN GÜNDÜZ toplam 2-3 saat uyur parça parça.gecede erken bayılır tabee:)sabrettim ama en son ateşi çıktı hıı dedik idararda mikrop varmış.1 ay tedaviden sonra zor iyileşti.sonra alt dişler çıktı.geçen hafta iyiyydi.2 gündür gene aynı.üst dişin yanında ki çıkıyor ve öksürüğü faalaştı ona uyanıyor.sütten değildir bence çükü erim uyanınca biberon hazırladım istemiyor illa memei istiyor.onuda iki cuk cuk tamam emmiyor bile bazen.kokumuda istiyor olabilir kazağı deneyeceğim:))

mrb arkadaşım benim kızım da aynı hemde doğduğundan beri gece 15 kere kalktığımı biliyorum eeee anne olmak kolay değilmiş düzene girene kadar sabretcez cnm kolay gelsin hepimize

Back
X