2009 temmuz annelerinin güzel göbekleri

cok güzel canım ya tma kız annesi gibi giyinmişsin uyuum süper ama göbüşün neredeeee:)

Meleğimm canımmm senağlama senağlama maşallah size gözlerim doldu senağlama Allah nazarlardan saklasın meleğin kızmış çok sevindim bitanem senin gibi melek yüzlü bi kızın olucak inşallah kendine çok cici bakk canım :1hug: arada uğra lütfen hihoyyyt

beyaz melek çok güzel çıkmışsınız çok tatlı duruyo göbişin meleğin allah kucağınada almayı nasip etsin canım...:CüvCüv:

Merhabalar arkadaşlar bende temmuz annesi olacağım nasipse.Özendim sizlere valla bende resmimi ekleyeyim en kısa zamanda:)

neden koyamıyorsun canım, hadi ama merak ediyoruz tüm temmuz anneleri eklesin resimleri, bakalım göbüşlere:CüvCüv:hihoyyyt

resim eklediğimde çok büyük bi görüntü çıkıyor ve forumun formatı bozuluyor...

14+4 de biziz ama bu 12 ocak fotosu kızlar delikafadulden

canim ya ilk hamileligin mi, kocaman olmus vallahi.masallah.

benim hic gobegim yok. 13 +3 uz. inan hafif bir cikinti bile yok. benbegimi 2 gun once ultrasonda gormeden once tedirgindim. acaba yasiyor mu neden gobegim cikmadi vs.
bebegimi gorunce o kadar rahatladin mi simdi gobegimin olmamasina daha cok seviniyorum.
belki yanlis bir mantik ama catlaklar acisindan:)

kızlar mrb hepinize hayırlı olsun allah saglıkla elı ayagı düzgün kucagınıza almayı nasip etsın
ya göbişler ne olmuş ya aabbbbbboooooo korktum valla
3 ayda böle olursa 9 .ayda ne olur yerımızden kalkamayız harelde tırstım valla
göbişler güzel ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…