2009 Temmuz Bebeklerinin Gün Gün Fotoğrafları

nesguik cnm maşallah oğluna çok tatlı çok fotojenik maşallahh

maşallah tüm kuzucuklara Rabbim nazarlardan korusun hepsini nasılda büyüdülerrropuyorumnanaktan

bir o kadarda yaramaz DENİZ EFENDİ...Gündüz uykusu en fazla yarım saat aralıklarla ama gece 12de yatıyoruz sabah 8.15de dakikası dakikasına ayaktayız... :)

teyzeleri kızımın resimlerini çektim az önce bakın bakalım büyümüşmü çileğimopuyorumnanaktan

maşallah demeyi unutmayın emi teyzeleri :asigim:

oyyyy mnaşallah demetim ne kadarda büyümüş öykümüz yerim onu ben hele kıyafetine bittim en sevdiğim renktir kırmızı zaten boncuk gözlü benim kızım gibi galiba mavi gözleri

oyyyy mnaşallah demetim ne kadarda büyümüş öykümüz yerim onu ben hele kıyafetine bittim en sevdiğim renktir kırmızı zaten boncuk gözlü benim kızım gibi galiba mavi gözleri

çok teşekkürler canımmmmm
büyüyolar ya çok şükürrrr
bende kırmızıyı çok severim valla ama yok anacım alt üst ettim heryeri kırmızı bişey bulamıyorum kızıma
bu kıyafet indirimdeydi daha hamileyken almıştım anca oluyo teyzesi iyiki de almışımkaydirigubbakcemile3

ahhh o senin maviş nazını yerimm bennnnn mucizelerimiz bizimmmmopuyorumnanaktan

=

demet çile kızına maşallahhhh :)gerçekten çilek giib kız tütütütü 41 kere...

ayyyyyyyyyy teyzesi çok teşekkür ederizzzzzzzzzzŞeniz
sorma canım valla çileğim diye diye kızım da çilek gibi bir kız oldu çıktıkaydirigubbakcemile3

bende senin o yakışıklı küçük adamını yerimmmmm her pozu ayrı güzel her bakışında da ayrı bi mana maşallah canımmm
ayriyyetten ayyyyynı annesiiiiiiiiiiii:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…