2009 Temmuz Bebeklerinin Gün Gün Fotoğrafları

kızlar bütün bebişler çok tatlı hepsine kocaman maşallah..
nesquik_24 canım bu topiğin varlığı bilinmiyormuş gülüm bak şimdi şenlendi miniklerin resimleriyle:)))

kuzucuklara kocaman maşallah diyeyim kızlar büyütmüşsünüz valla kuzuları bende agustos annesiydim ama 29 temmuzda sezeryan oldum benim kızım henüz sizinkiler gibi büyümedi erken dogdugu için saglıgı yerinde olsunda büyüyecek elbette ama sizinkiler abi abla olmuşlar maşallah

2 ay 2 gunluk halımız teyzelerı.

çok tatlı olmuş yavru kuşum benim...
oyun halısı çok şeker yaaa....oynuyor mu oyun halısı ile canım ya ....bende düşünüyorum da oyun halısı...almadım daha aynalı falan alıcam inşallah....ama çok şeker yaaaa parlak yüzlü yavru..

canım çok tşkler .tavsıye ederım oyun halısını baya bı oyalanıyor hemde nesnelerı kesfettırıyormuş:))

ipekte çok çok şekey yaa hele su gelınlıklı resmıne bıttım canım mevlut gıysısı mı o?
sızın saclarda bıze accık verın :)

ewet o mevlüt kıyafeti canım hediye geldi ama ben emvlüt okutamadım ramazan dolayısı ile...önümüzdeki ay falan okutabilirim...ama o zamana kadar sanki küçük gelecek gibi...bende giydirdim baktım anca oluyor belki yarın giydiririm artık mor elbiseyimi giydirsem beyazımı giydirsem ona karar veremedim. hehehehehe

aynen canım bizimde mevlut giysisi duruo ramazandan dolayı yapamadık. bende bayramda giydiricem onu napim belki ozamana kadar küçük gelir çok çabuk büyüyorlar cünkü.

aynen canım bizimde mevlut giysisi duruo ramazandan dolayı yapamadık. bende bayramda giydiricem onu napim belki ozamana kadar küçük gelir çok çabuk büyüyorlar cünkü.
normal sohbetten devam edelim .beyaz melek gelmiş ..hehe takıldık burda ..hadi gel peşimden kaydirigubbakcemile4

resimler neden büyük oldu anlamaıdm.bütün bebişlere koca bi maşallah Allahım bütün bebekleri nazarlardan saklasın:Saruboceq:

evet teyzeleri prensesimin son halleriopuyorumnanaktan

arefe günü:asigim:

bayramınn ilk günü:asigim:

bayaramın 2. günü:asigim:

bayram ziyaretine giderken arabada uyuyan prensesŞeniz:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…