yusuf bu ayda kilo almamış hatta geçen aya göre vermiş kuzum..9350gr 73 cm bizde 8ay 10 günlüğüz..
benim oğlumda 8.5 aylık 9 kilo 73 cm.bua y diş yüzünden yarım kilo verdik.moaralim sıfır tabi.bi de her gören bu çocuk ne den zayıf demiyomu çıldırıyorum.moral bozmakda birebirler.
Kızlar her ikisinin de kilosu iyi aslında. Bazı bebeklerin kilosu fazla olunca sizinkiler zayıf gibi görünüyor. İdeal kilodalar sizinkiler. Zaten aksi bişey olsa dr da söylerdi. Zayıf diyenlere diyecek lafım yok. Çok sinir bozucu. Aslında kilo iyi bişey değil. Sağlık göstergesi de değil. Ama anne olarak nedense hep kiloları çok olsun istiyoruz. Tamamen kendi egomuzdan bence.
kilomuz iyi biliyorum sorun kilo vermesi zaten ve hiç iştah yok..mamayı asla almıyor en sonunda doktor süt ver dedi..ve süte başladım mecburen bebeğim geceleri hiç uyumuyordu iki gecedir süt veriyorum ve çok şükür içiyor süt öncesi mama yapıyorum belki alır diye ama malesef almıyor sütü verince içiyor ..1 yaşına kadarda sütü önermiyorlar ama ne yapalım açacınada uyumuyor yavrum ve kalsiyumumuzu nerden nasıl sağlayacağız ..doktor önerisiyle süte başladık..şimidede keçi sütü vermeyi düşünüyorum ..
yusuf bu ayda kilo almamış hatta geçen aya göre vermiş kuzum..9350gr 73 cm bizde 8ay 10 günlüğüz..
selam kızlar...bizimde bu ayki doktor kontrolümüzde ( 9 ay 1 haftalıkken ) 9.300 kilosu 76 cm boyu çıktı..maşallah bütün bebişlere...
sakaleynmaster maşallah bebişine..kilosunada boyunada..boylu olacak belli..allah nazardan saklasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?