2009 Temmuz bebişlerinin boy kilo takibi

deryacım biz ölelim ozaman demekki yetiyor bak ben daha 7yi zor gördüm iştahı açılır inşallah maşallah yusufuma
canım ya iştahsızlığımız öyle böyle değil..mamayı reddeiyor kaşıkla yediriyorum..oda ağlıya zırlya eke besine geçtik çok şükür sorun mamada değiştikte amam ..doktor grip ondan yemiyor diyor geçen ayki ölçüme göre sağlık ocağı 120 gr almış..hatta doktor ölçüsüne görede vermiş görünüyor...harektlerimiz çok iyi öyle fos oturmuyor hatta hiç durmuyor adım.. atıyor dönüyor...geri geri gidiyor..delikafadulden:roflol:maşallah..
erimin 6 ayına 1 hafta var doktora gittik 7.100gr 66 cm maşallah diyeyim az ama iyi olsun zeki olsun yeter

maşallah..erimeŞeniz

benim oğlum da 1 temmuzda doğdu şuan 10 kilo 75 cm maaşallah tüm bebeklere ve oğluşumaa

yusuf kuzusu mamada böyle yapıyor sen dha öncede değiştirmiştin mamayı dimi..zor valla inşallah düzelir iyileşir
ek besinde zor iş valla ona ayrı bize ayrı yesinlerde artık başka bişey istemeyiz

merhaba benim kızım da 17 temmuz doğumlu..8 kilo 72 cm şuanda..maşallah bütün bebişlere sanırım gayet iyi gidiyoruz gelişimde..

yusuf kuzusu mamada böyle yapıyor sen dha öncede değiştirmiştin mamayı dimi..zor valla inşallah düzelir iyileşir
ek besinde zor iş valla ona ayrı bize ayrı yesinlerde artık başka bişey istemeyiz

yusuf kuzusu zayıfladı iyice dişimiz çıktı hiç yemek yemiyor mama almıyor..bugün sağlık ocağına gittik aşı için 10 günde 1 gr almamış....:çok üzgünüm:senağlama

yusufu dün gözünde enfeksiyon oluştuğu için doktora götürdük kilomuzada bakıldı 9145gr olmuşuz bu ayda 350 gr aldı sıpam...boyumuzda 71 cm olmuş...

Son düzenleme:
biz de cumartesi aşıya gittik. kilo 8800 gr boy 71 cm ardam bu ay 500 gr almış. maşallah.
doktor yaklaşık 300 gr ancak alır demişti ama 500 ü koparmışız:)

star dust konu okuyormuşsun sana ulaşmaya çalışıyorum beni hatırladınmı geçen seneden temmuz annelerinden diğer temmuz annelerini ararken seni buldum

dün doktor kontrolümüz vardı. 7 ayımız bitti. 8500 kilosu 70 cm boyumuz. bu ay sadece 250 gr almış ama doktorumuz normal buldu. hem ek gıdaya alışma hem de diş çıkarma süreci dedi.

biz de geçen hafta gittik. boyu 74 kilosu 10 kilo.ama boyunu üstüyle öçtükleri için 2 cm düşürmem gerekiyor. 72 cm

star dust konu okuyormuşsun sana ulaşmaya çalışıyorum beni hatırladınmı geçen seneden temmuz annelerinden diğer temmuz annelerini ararken seni buldum

Aaaaaaaa adenzarrrrrrrrr delikafaduldendelikafadulden
hatırlamaz olur muyum canımmmmmmmmmmopuyorumnanaktan
nerelerdesin sen bakiiiiim , minik kuş nasıl kocaman olmuştur :asigim:
ay ayy resim ekle merak ediyorum çok , neler yapıyosunuz , gelişimi nasıl , sen nasılsın , ne çok şey birikti bak sana soracak :teytey:
inşallah bi daha bu kadar uzun sürmez gelişin ve cevap alırım sorularıma bilmiyorumkismile

6 AYLIK :9100gr

7 AYLIK :9400gr
boydan bi haberim valla

slm kızlar.çook zamandır giremiyorum nete.bi bakayım dedim.maşallah kuzulara hepsi iyi ,ama benim kızım küçücük kaldı yanlarında.7 ayda 7 kilo zaten 3000gr doğmuştu.çok küçük kaldı sizinliler yanında :) doktor minyon yapılı bir çocuk olacak meraklanacak bişi yok dedi..imrendim sizin kuzulara valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…