2009 Temmuz bebişlerinin boy kilo takibi

canım ayşenur olabilir minyon tiplidir allah sağlık sıhhat versin gülüm burda kimse hani hava olsun diye yada kıskandırmak için yazmıyor..
ben o kadar iri yapılı biriyim ki omuzlarımın arası 1 metre keşke bende minyon olsaydım daha çıtı pıtı olsaydım da byle yarmagül olmasaydım dediğim çok oluyor ...

canım çok sağol.gerçi bende pek biri sayılmam bana çekmiş kanımca :) ama öle tombiş tombiş bebeklere bayılıyorum benimki biblo gibi minyatür :) ama çok hareketli 1 dk durmuyo sağolsun. sağlıklı olsunda gerisi boş demi ama

tabi ki ayşenur çok şeker bir bebek ..maşallah doğduğu günkü resmini hatırlıyorum biblo gibiydi suratı papatya gibi maşallah kızına ben çok beğeniyordum onu ..resmini bekleriz şeker ..
bak resmini buraya koyabilirsin bizde burdayız bak resimlerimize..

http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...temmuz-bebeklerinin-gun-gun-fotograflari.html

maşallah yavrumuza...

ayşenur maşallah kuzuna merak etme bizimide 3 kilo doğdu benimkide zayıf sağlıklı olsunda kiloyu napcan bende severim tombik cocuk sanki bakamıyormuşu gibi geliyor ama durmuyorki ben yoruluyorum o durmuyor kiloda az oluyor tabi
bizimki 7. ayında 7,5 kilo 70 cm

emirhanerim ayşenur içiniz rahat olsun. minyon olacaklar demekki . hem doktorumuz haftasonu gttiğimizde kilosu az olan bebeklerin daha erken yürüdüğünü söyledi. hadi bakalım güzel haberlerinizi bekliyoruz:)

sende benle aynı dertten desene.haklısın sağlıklı olsun en önemlisi o tabi.dediğin gibi ben mi bakamıyorum acaba diye düşünüyorum.çok haeketli bi bebek bide fazla iştahlı değil malesef.yapacak bişi yok.
7. ay 7 kilo 67 cm di kuzum.şimdi diş çıkartıyo bide hasta oldu bi ara bu ay hiç kilo almamıştır eminim sağlık olsun napalım

kızım 8 ay 1 haftalık ve kilosu 8 kilo boy 68 ama iki aydır hiç kilo almadı belki kızım bana cekmiştir cünkü bende minyon bi tipe sahibim

ilsu maallah tunişe her 2 alanda hamle yapmış fıstısım..

e bende bayadır yazmıodum yazayım..8ay 1 haftalıkken 9300 boy 71 cm idi..

ilsu maallah tunişe her 2 alanda hamle yapmış fıstısım..

e bende bayadır yazmıodum yazayım..8ay 1 haftalıkken 9300 boy 71 cm idi..

saol kuşum ,serraya da masallah tosbam benim çok güzel ölçüleri .90 60 90:)))

kızlar eskteki dr um boy için dogum boyu artı 24 cm olmasını bekleriz 1 yasında iken dedi..

bizimkiler yasında 74 cm ı görmesi gerek ,görür inşkaydirigubbakcemile3

Kızım 9 ay 3 günlük. Boyu 77 cm. Kilosu da 10900 dedi ama üstündekileri ve bezi düşersek 10700 gr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…