benim kızım 2 950 gr 49 cm doğdu
10 günlükken 3 700 gr 51 cm olmuştu
bugün 28. günümüz 1 aylıkken gidicez bakalım çileğim ne kadar olmuş
Alıntı:
demett. kullanıcısından alıntı
bugün tam 1 aylık olduk
4 830 gr ve 54 cm olmuş çileğimmm
maşallah prensesimeeee
alıntı yaparak ilerleyeyim ki göreyim kızımın büyümesi nasıl ilerliyor
2 aylığız 57 cm 6 kg
sevgili eyetkiner masallah oğluna cok güzel gelişiyor bence boyu da kilosu da cok güzel ayrıca boya takılma o birazda genetik kilosuna bak bence ki oda maşallah cok güzel. olması gereken biliyosundur 5.ve6. ayda doğum kilosunu 2ye katlaması onun için rahat ol bence..ikinize de maşallah..
ben de dün gittim sağlık ocağına...
oğlum 57 cm ve 6,500 kg. olmuş. maşallah diyorumm 2450 doğmuştu 36+2 de.. sizce nasıl? boy kafama takıldı biraz aslında 47 cm doğmuştu...
kızlarrrr bnm kızım zayıf galıba((2.700 dogdu yarın 3.ayı bıtıyor 5.300(((burdakı doktoor normal dedi ama endıselendım şimdi????sadece anne sutu veryrm yetmyo mu acaba ((
oğlum 3300 gr 50 cm doğdu
2 aylıkken 6000 gr 62 cm idi
şuan 2buçuk aylık 15 günde 100 gr almış(6100 gr),
sadece anne sütü alıyor ama 2 haftadır memeyi reddediyor
canım benim paşam da 37+6 da doğdu : 2550 gr - 48 cm .. senin paşana göre daha ufaktı yani .. 2,5 aylıkken gittiğimizde 4860 gr.dı , dün kucağımayken ve o olmadan tartıldığımda 5400 gr gibi geliyor .. yani senin oğluna göre oldukça tinymini benim tosbaam :asigim:
boya gelince 58-59 cm geldi ( sağlık ocağı ve kendi dr.u ölçümleri ) .. boy ırsi diye biliyorum .. eşim 1.86 cm , erkek kardeşim 1.90 cm , sanırım boyu onlardan aldı ..
ctesi kotrolümüz var ve pazar günü tam 3 ayımız bitiyor :1rolleyes::Saruboceq:
senin paşan ne kadarlık oldu , yanlış mı görüyorum doğum tarihi 17 haziran mı fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?