2009 Temmuz bebişlerinin boy kilo takibi

Yok canım senin oğlunun kilosu tam olması gerektiği gibi. Hatta 200 gr fazlası bile var. Bizimkiler biraz önden gidiyor. Ama zaman içinde hepsi eşitlenecek. Sağlıklı olsunlar da gerisi çok önemli değil.

ne biliim maşaallah sizinkileri okuyunca birden panik oldum:) yarın doktor kontrolümüz var. bir de ek gıdalara geçsek. ben çok sabırsızlanıyorum bebişimi beslemek çok keyif veriyor bana. böyle ağzına kaşık kaşık bişiler verince daha da hoşuma gidiyor

benimki de büyüyo kızlar...
1840 gr doğmuştu şimdi 5900 olmuş... 4 aylık oldu...

maşallahhh bebişlereee hızla büyüyorlarr....

elifnazım 4 aylık oldu bile
kilomuz 7850gr
boyumuz 62 cm
MAŞALLAH TÜM BEBıŞLERE

slm kızlar coktandır gıremıyordum okuyunca sasırdım benım bebıs fazla mınık kaldı
2150 gr erken dogdu 5 aylık oldu ama 5350 gr boyu 57 cm
benım kızım fazla mı mınık ne :1no2:
mama yıyor pek emmiyor neredeyse bırakacak. ek gıdayada bugun basladık
lk kez 2 kasık elma suyu verdım.....

maşaallah canım sağlıklı olsunda gerisi önemli değil

herkese slm..oğlum güvenç bugün 4. ayına girdi..boyumuz 66 cm kilomuzda 7.800 gr oldu...Nasıl hanımlar ii gidiyormuyuz?

4 ayına girdi derken neyi kastediyorsunuz kızlar 3 bitti 4den gun mu aldı 4 ay tam bitti 5 den mi gün aldı benim kızım bu ayın 16 sında 4 ayını doldurucak 5 den gün alıcak 6980 gr bizmi çok zayıfız anlamadım doktor gelişimi çok ii dedi ama:uhm:

arkadaşlar temmuz 2009 bebişlerinin 4. ayı doldu 5.aydan gün alıyorlar. maşaallah bebişler hızla büyüyor. ebrucum biz de geçen hafta doktora gittik kilomuz 6880 di.şimdi neredeyse senin bebiş kadar olmuşuzdur.kilosu ideal merak etme.tabi ben de 7500 lere falan imreniyorum:) doktor ek gıdaya gerek görmedi.yeterli dedi kilosu için

merhabalar ben uzun zamandır forumu takip ediyorum.artık katılayım dedim.benim de oğluşum 4 ayını bitirdi.7600 gram 67 cm olmuş bebekim.hepimizin bebişleri sağlıkla büyüsün.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…