Tüp Bebek Merkezleri 2009 tüp bebek merkezleri ve fiyatları.TÜPBEBEK YAPTIRANLAR ARAŞTIRMALARINIZI ANLATIN

xelyum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2009
96
0
0
44
Balıkesir
arkadaşlar...
şuan 2009dayız hep eski bilgiler var sitede.
lütfen buraya en son güncel bilgileri yazınız.
izmirde tüp bebek yaptıran arkadaşlar.kaç paraya hangi doktorlara yaptırdınız.ve memnun kaldınızmı?

demekki kimse izmirde tüp bebek yaptırmıyor.
anneler sevgili anneler.lütfen anlatın bizede ışık tutun.en azından sizin tecrübelerinizden bizde yararlanalım.hata yapmayalım.kötü merkezleri ve doktorları eleyelim

Ankara HŞ Klinikte aşılama fiyatı vereyim 600.00.-KDV Dahil
Kapsamı:
Ovülasyon takip
Transfer
Sperm Yıkama
Kanda gebelik test
Kese görünümü+ Kalp ritmi olana kadar USG takip
Tüp bebek paket Fiyat: 3.750,00 KDV Dahil
Son bildiğim rakamlar

ben erol tavmergende yaptırıcam.4500 lira dedi hemşiresi hersey dahil.artık bilemiyorum..

şifa hastanesindemi yaptırcan canım erol tavmergende çok iyi bir dr muş 4500 iyi demiş yaaa benim ilaçlarım çok tutcakmış dr öyle dedi yoksa hastane 3.750 dedi ilaçlarla 6000 olur.ilaçlarda dahilmii 4500 canım öğrenseydin bikere

mrb hemşerim bende balıkesrliyim dayanamadım yaziim dedim bursada acı badem 6 milyar istio ama ilgilerini we başarılarını anlatamam sana çok iiler bide orda bi görüşme yap derim

mrb hemşerim bende balıkesrliyim dayanamadım yaziim dedim bursada acı badem 6 milyar istio ama ilgilerini we başarılarını anlatamam sana çok iiler bide orda bi görüşme yap derim

mrb bende balıkesirliyim bu fiyatlar çok değilmi ya 3700tl dediler acıbadem bursa szin söylediğinize ilaçlar dahilmi

arkadaşlar bursa acıbadem de 1.deneme 3700 ve ilaçlar(ilaçlar kişiye göre değişiyor 1100-1500arası)
2.deneme 3000 ve ilaçlar,Eğer 3.deneme yapılacaksa(Allah korusun) o ücretsiz yapılıyor,sadece ilaçlara para veriyorsunuz.

Ben suan ızmırdeyım arkadaŞlar.ve erol hoca hastanede Şıfa hastanesınde 4500 dedı bana hemŞıresı hersey dahıl.

3 denemeyi garantiliyorlar demek bence bu korkunç birşey iki denemede olmasa 3 denemeyi yaparız para almayız

Ankara Maya Klinik in Kampanyası varmış Eylül 2009 son gün. 2.142 KDV ve ılaçlar dahilmi hariçmi bilmiyorum Cep Telefonuma msg atmışlar. Bilginize

ben ankara genartta ilçlar dahil 4500 yaptırdım tabi eşim azosperm olduğu için 900 milyonda üroloğa microtese ameliyatı için verdk ama sonuç kocaman 0

arkadaşlar ben izmir ırenbe de tedavi oluyorum.2 aşılamamı özelde yaptırdığım için tüp bebek raporu cıkaramadık...bizim şimdiye kadar olan ödememiz 8 milyarı buldu...ilaçlar dahil...gerçi bende başka problemler de cıktı.( ki şimdiye kadar jinekolojik ya da hormonsal bir rahatsızlığım olmamasına rağmen )fiyat bu yüzden katlandı...
benim size tavsiyem paket fiyatlarına göre ayarlamayın kendinizi...insan vücudu bu,herşey olabiliyor extradan...

merhaba bende umut tüp bebekte yaptırdım ..ilaçlar dahil 4.500 milyar tuttu.....muayene ve tahlillerde bu fiyatın içinde......malesef negatiffffffff..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…