canım hayırlı olsun çok mutlu günlerde kullanın inşallah insan bi eksiği daha tamamlayınca ne kadar rahatlıyo değilmi.bende şu dekor işleri bitsin biran önce evimi yerleştirmek istiyorum artık zaman geçtikçe artık kendimi evde misafir gibi hissetmeye başladım işten eve gidince hiç bişeye elim sürmüyorum canım mutfağa bile girmek istemiyo kendimi alıştırıyorum yavaş yavaşslm kızlar nasılsınız:)))
giremedim kaç gündür koşturmaktan bi de hastaydım yattım((
hftasonu mobilyalarımızı aldık çok şükür onu hallettik çok strese sokuyordu beni((( inş problem olmaz evimize yerleştiririz:))) nette baktım fotolarına ama bulamadım modelleri onun için koyamayacağım eve getirdikten sonra artık çeker paylaşırım:)))
bu arada bizimde düğünümüz pazar günü bizde salı öğlen çıkacağız yola:))) bir gün dinlenmiş oluruz dedik:)))
nastasia senin adına sevindim canım umarım mutlu huzurlu yaşarsın
mısracım teşekkürler burçlar için
nilay üstüme gelmesene bacım yaa zati sinirlerim bozuk benneyaptımki
annem hiç birşeyimize karışmaz etmez
akşam nerdne geldiyse aklına tutturdu balayına gitmeyin diye yaa
neymiş ben zaten yurtdışında yaşayacakmışım ne gereği varmış zaten oraya gidince balayı gibi olcakmış
allam yaa deli etti beni
fazla üstelemese kaale almayacaktım ama çok söylendi yaa aman allahım yaklaşık bir saat konuştu
ne gerek varmış nolcakmış sanki balayına gitcemize bir eksiğimizi kapatırmışız zaten antalya gitmediğm yermiymiş ( niişanlım antalya civarı biryer ayarlamayı düşünüyordu )
zaten avrupa da yaşayacakmışım, gittiğimizde zaten yalnız kalcakmışızı
amannn ne söylendi ne söylendi anlatamam yaa
hiç cevap vermedim versem kesin kavga çıkardı
noldu bu kadına yaa hiçbirşeye karışmaz etmez balayına takıldı
valla sonuç olarak ben o istedği kadar söylensin ''nişanlım ayarlamış herşeyi benim haberim yoktu '' diycem , diycemde soora elinde oklavaylan gelmesin peşimden yaa Nilay gibi
merhabalar kızlar dilerim herkes iyidir. kızlar coffe plus ı deniyen arkadaşlarımız farklılık gordulermi kilo verdilermi merak ediyorum bende almak istiyorum da(
lokumcum ben deniyorum henüz kilo anlamında bir fark görmedim ama devam edeceğim çünkü tok tutuyor acıkmıyorum eskisi gibi
3 gündür kullanıyorum
ama bu arada elma sirke+bal + su karışımı içiyorum her sabah ve de akşamları mekik çekiyorum dizi arası reklamlarda ( Nilay gibi kaydirigubbakcemile3 )
nilay bizim diyet koçumuz oldu hihoyyyt
ayyy kıyamam sanaaa kızz canın sıkkın bilsem üstüne gelirmiydim affet beni bu oklavada benden bana gelsin ozamanklava:
anneciğin artık sen onu bırakıp gidicen diye iice gerilmiştir ondan başlamıştır söylenmeye çok özlicektir seni idare et azıcık huyuna git benim annemde söylenmiyo ama ara ara ağlıyo ayy benim kızım gidince bu yatak boş kalacak yok şöle olacak böyle olacak diyip diyip ağlıyo bende susuyorum oysaki 5 dk uzağa gidicem normal yani onlarınki Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?