2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

valla arkadasım bana kalsa bende nişanlımla sadece bana derdim ama benimki tek cocuk. birde annem özendi yapmasan olmazdı. ama senin taraf biraz kalabalık dügün sonrası düşünmen daha mantıklı. aslında bu hediye olayları hic bitmiyorki bayram yılbası dogum günü derken nişanlı olmak zor valla herseyi düsünüyorsun.

bu arada kızlar biz nişanlımla yemekten geldik bugun tam bir sene oldu nişanlanalı onu kutladık.

canım elti görümce kayinvalide ve digerleri yeni tanıstıgın insanlarla cok iyi anlaşamayabilirsin sakın bunları kendine dert etme. düşünmeden yapamıyorum dersende sen sinir olacagına umursama karsındaki sinir olsun. :)

beyaz esya konusunda bizde senelerdir arcelik kullanıyoruz cokta memnunuz. ama beyaz eşya biraz şans işi arkadasım sen memnunsun başkası degil. bizde deneyip görecegiz artık.

Kızlar beyaz eşyada hangi markaya karar verdiniz?biz evde yıllardır arçelik kullanıyoruz memnunuz ama benim aklım bosch ve siemense kayıyor

ben sana benım alcam seylerı bırazdan gosterırım
bence kesınlıkle arcelık cnm zaten markası cok super bızde 20 yıldr sasmaz baska markayı eve sokmayız :1rolleyes:

bılgım dahalınde sızlerle herseyı paylasırım cnm
bence camasr makınannı kesnlıkle 7 kg al cunku uyku setı yıkamak ıcın bırebır benım ablamınkı bundan cnm cok memnun bende alcam bunlar tabı benım alcaklrım ınox(parmak izi bırakmaz) olduğu için bıraz pahalı ama benım babamın okul arkadası gurses as sahıbı bayaı ındrım alıyoz yaınında kucuk ev aletlerınıde hedıye alcam

ben camasr mak bulasık mak fırın alcam için bız nışandan hemen sonra beraberalmaya karar verdık zaten buzdolabını hedıye alcak sözlumum arkadası bıde ıkımızde tek basımıza bıseyler yaptığı için herseyı bırlıkte almaya karar verdık ayrıca babam yatak odamı alcak sıze sımdıde yatak odamla yeemk odamı gosterem

yatak odam 4 kapalı gıbı boyutlara sahıp kucuk alıyom mesela ablamr abımlere hep 6 kapılı aldık cok pısmanlar cok buyuk zaten benım evımde kucuk hem surgulu aldım cunlu yer kaplamaz ve cok modern duruyo yeemk odam masam 6 kıslık ıstersen daha da buyuyoo ve vıtrını mavı ışıklı yatak odamında ısıkları kendısınden ınanın cok super aldora varsa yakınızda bı uğrayın derım yatak odam 2500 yemek odam 2500 ıkısını 4200 alcaz ııns

maalesefff bunun tekrarı olmıyııı ama ıstersenınz bu yatak odasını alabılırsınızz

Kızlar beyaz eşyada hangi markaya karar verdiniz?biz evde yıllardır arçelik kullanıyoruz memnunuz ama benim aklım bosch ve siemense kayıyor

Canım biz evde yıllardır bosch kullanıyoruz ve çok memnunuz.O yüzden ben bosch almayı düşünüyorum.yerimseniben

Uğur böcüğü canım herşeyine bayıldım.inşallah Allah güle güle kullanmak nasip etsin mutlulukla sağlıkla.özellikle yatak odanın dolabı tam istediğim gibi.ama bu yeni mobilyalarda bi tek sevmediğim özellik var.oturup rahatça makyajını yapamıyosun.şifonyerin üstünde ayna.çoğundada sandalye koyacak girinti yok makyaj yapmak zor olcak sırnaşık şey

cnm ben zaten o sıfonyerın ustunu makyaj malzemelerıyle doldurcam ve artı kucuk bı ayna dusnuyom cok begndımm darısı sana bacım

Sağolasın canım.ben evliliğe yakın almayı düşünüyorum bu büyük eşyaları.dediğim gibi evimizde yer yok.kendi evim de hazır değil henüz

Sağolasın canım.ben evliliğe yakın almayı düşünüyorum bu büyük eşyaları.dediğim gibi evimizde yer yok.kendi evim de hazır değil henüz

benım evımde hazr deıl suan kıracı var askımın evınde ağstosta cıkcak bızde doğalgaz dosencek bazı ıslerı var dekorlar falan bız bu mobılyaları bıraktık mobılyacıda suan odemıyoz daha adam tanıdık oyuzden ayrdık sadece acık renk sectımm koyuyu pek sevmem toz tutar sonracımaa ole ıste cnm eylulde beyaz esyalrımı alcez brlıkte:1hug::asigim:

Anladım canım.açık renk almakla çok akıllıca davranmışın a.s ben ilk başta koyu renk istiyodum ama şimdi tamamen fikrim değişti.toz göstermesi çok kötü oluyor.bizim evdeki mobilyalar eski malum ve de hepsi koyu renk.siliyorum dönüyorum yine toz kafamçokkarıştı en iyisi açık renk canım :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…