gunaydın ben mutlu deılem cunku daha yarında calıscam cnm
bohca işi konusulmus bızde nışanda sadece ıkımıze askımla bana yapcaz aılelere yok benım aılem ıstemıyo zaten benımkı tek basına calıstığı için hem bosa masraf bende zaten düğün olduktan sonra ıspartaya el opmeye gtcem ozmn kaynbabama kaynanama gorumceme bıde kayınlarıma yapcam bolece yanlarına gıderken bıdaha bısey almak zorunda kalmamm
Uğur böcüğü & Turuncu kızlar çok teşekkür ederim.bugün 2 tane tek kişilik nevresim aldım.sanırım açılmaya başladım biraz.çok sağolun sırnaşık şey ben de gündüz çalıştığım için akşama yorgun oluyorum.ondan pek yazamıyorum.ama elimden geldiğince yazmaya devam etcem.bu arada bi karara vardım.eltiniz var mı derdiniz var laelaelaelaelae
Kızlar beyaz eşyada hangi markaya karar verdiniz?biz evde yıllardır arçelik kullanıyoruz memnunuz ama benim aklım bosch ve siemense kayıyor
Kızlar beyaz eşyada hangi markaya karar verdiniz?biz evde yıllardır arçelik kullanıyoruz memnunuz ama benim aklım bosch ve siemense kayıyor
yatak odam 4 kapalı gıbı boyutlara sahıp kucuk alıyom mesela ablamr abımlere hep 6 kapılı aldık cok pısmanlar cok buyuk zaten benım evımde kucuk hem surgulu aldım cunlu yer kaplamaz ve cok modern duruyo yeemk odam masam 6 kıslık ıstersen daha da buyuyoo ve vıtrını mavı ışıklı yatak odamında ısıkları kendısınden ınanın cok super aldora varsa yakınızda bı uğrayın derım yatak odam 2500 yemek odam 2500 ıkısını 4200 alcaz ııns
Sağolasın canım.ben evliliğe yakın almayı düşünüyorum bu büyük eşyaları.dediğim gibi evimizde yer yok.kendi evim de hazır değil henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?