2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

ahhhh canım sen idare et bensiz gerçi burası hepimizin ben 15 20 gün daha dişçiye taşınıcam gibi görünüyo..öptüm sizia.s.

Geçmiş olsun Aylincim.tez zamanda şifalar dilerim inşallah.diş işi çok zor ben de doktordan kaçıyom bikaç aydır

aylın gecmıs olsun cnmm bende cıkıyom ı tatıller maas dağıtcamda kıb ptesı gorusurzz fıkırleırnızı yazın ben gelınce cvp verem sormak ıstedıklerınızıde optm

ugur böcegi canim hayirli olsun ama ben pek begenmedim kizma emi ben daha cok koyu renkleri sevdigim icin begenmedim yoksa modeli falan cok guzelmis güle güle kullanin ins.Şeniz

bende aralıkta sözlendim bayramdan sonra , sözlüm askerde eylül ortalarında geliyor ramazan ayında ve tekrar bayramdan sonra nişanımız var çifte bayramdır gidiyor bizimkide seneyede evleneceğiz inşallah gönül istiyr bir an önce olsun ama ben kendimi ağırdan alamıyorum çok seviyorum ondan herhalde :):sm_confused:

ne güzel allah içine sindirsin herseyi gönlüne göre secmişsin arkadasım.
bende toz tutsada hala koyudan vazgecemiyorum. salon icin duvar ünitesi tarzında birseyler istiyorum. birde nişanlımın oyuncak araba kolleksiyonu var onun icin bir vitrin yaptırmayı düsündük. yatak odasınada deri kaplamalı modeller görmüştüm. yatak başı deri birde dolap kapaklarına deri süslemeler koymuslardı.

kumral meleğim olur mu hc cnm fıkır zevk meselesı saol cnm
okarauzum cnm evt coksevınclıyım hersey suanlık yolunda bakalım benımde kkutuphanem var bıde kaktus rafları yaptrcaktım am kucuk oldukları için bahceme dıkcem hepsını bıde kaktus cok guzel bı dekor en sevdığım bıtkı

kızlar merhaba haftasonu yazamdım hiç uğurböcüğü eşyaların güzel canım güle güle kullan.Bu aldora nerede ben de bir araştırayım bakayım..

Bugün depresyondayım kızlar.hiç moralim yok.mutlu mutlu mobilya falan beğeniyordum internetten.ama bütün mutluluğum sıkıntı ve üzüntüye dönüştü

roselın neden cnm anlat hele benımde moralım bozukkk
alevesen cnm heryerde var sen nerde oturuyon netten bakıp ıletısım kısmınd yazar ben esnlerdeyım sondurak kısmında bızımkısı

Sorma kardeşim hastalandı onu düşünürken bugün baktım annem karşımda nineler gibi yürüyo.belini incitmiş.sıkıntı var üstümde.dün gece korkudan uyuyamadım

cok kotu bı hastalık deıldr umarım nesı varkı annenede gecmıs olsun
bende askımla kavga ettım

roselin geçmiş olsun canım.Hava da kapalı benim de içim sıkılıyor.Canım çeyiz alışverişi yapmak istiyor,çok rahatlıyorum o zamanyerimseniben

yap kız paran varsa bende yok askımın kredı kartını odedım bu hafta bana vercek ozmn benımde sn taksıtım var 65 onu vercem kalanınıda koyyum lazım olur nışana az kaldı

şu an benim de maddi durumum pek iç açıcı değil.alıcak fazla eksiğim de yok ne alıcağımı bilmiyorum amaaaa bu ara şu taç dört mevsim setleri var ya onlardan istiyorum.Bir de days in colours örgü battaniye setleri var onları istiyorum.

uğurböcüğü sen nişan için para topla bence bohça alışverişi kuaför falan derken çok para gidiyor.Ben de önceden biriktirmiştim nişanda rahat ettik

days ın colours bende alcam 150 ytl 18 ytl takstle ama ben pesın alırım 130ytl hatta resmını koymustum bura cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…