2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

az daha konuşursan ağlıcammmmm senağlama senağlama

benimde nasıl ağlayasım var anlatamam...
geleceğini biliyorum ama sürekli aklımda gidişi..bişey olursa şunları ararsın deyişi,ne olur hasta olma bitanem tamammı aklım sende zaten dayanamam deyişi,leyla gibiyim anlayacağınız...

ya burcu ben anlamadımki daha erken değilmi biraz daha beklesen diyorum streste falan zaten onun günüde şaşacak diye düşünüyorumm ????

selam hatunlarrr
ben geldimmmm
made ağlatmışsın gine herkesii bende ağlıcammm senağlama
ya bugün bir hırslandım bir hırslandımm bu cumaya kadar 63,9 kiloyu görmem lazımm.
göremezsem eğer nilo dövsün beniiiklava:

kuzum ben kullanmıştım ama bıraktım bende kilo yaptı çünkü..ama sen sadece düğün dönemini atlatmak için kullanabilirsin sonra bırakırsın...doktorda yönlendirir zaten bir an önce git istersen...

off offf senağlama

hosgeldin canim :) bu hirsla görürsün merak etme :)

kızlar söylemeyin böyle. ona kavuşacağınız günü düşünün:)))
madecim eşini özlüyorsun belki hep yanında olsa böyle özlem duymazdın ylnız kalmakta isteyebilirdin belki???

kuzum ben kullanmıştım ama bıraktım bende kilo yaptı çünkü..ama sen sadece düğün dönemini atlatmak için kullanabilirsin sonra bırakırsın...doktorda yönlendirir zaten bir an önce git istersen...

ne kadar önce kullanmak gerekir peki düğünden 1-2 gün önce kullanmaya başlanırsa faydası olurmu? bende hiç kullanmak istemeyenlerdenimdee :uhm:

kızlar söylemeyin böyle. ona kavuşacağınız günü düşünün:)))
madecim eşini özlüyorsun belki hep yanında olsa böyle özlem duymazdın ylnız kalmakta isteyebilirdin belki???

evet bide bu taraftan bakmak lazim tabi. herzaman tazecik bir ilsikiniz olur :) yeni asiklar gibi olursunuz herzaman:asigim::asigim:

made kaç gündür ayrısınız canım?
bak belki sana moral olur ben tam 60 gündür görmüyorum kuzucuğumu
bir 25 gün daha görmiycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…