doğum kontrol hapı kullanmaya başla burcucum,o düzenliyo
burca canım adte geciktirici haplar var onu kullan
az daha konuşursan ağlıcammmmm senağlama senağlama
made canım bende düşündüm ama kime sorsam önermedi bende korktum.:çok üzgünüm:
sen kullanıyormusun?
yok yumurtalığı tembelleştiriyor yok asabi yapıyor yok kilo alırsın korktum bende başlamadım :çok üzgünüm:
benimde nasıl ağlayasım var anlatamam...
geleceğini biliyorum ama sürekli aklımda gidişi..bişey olursa şunları ararsın deyişi,ne olur hasta olma bitanem tamammı aklım sende zaten dayanamam deyişi,leyla gibiyim anlayacağınız...
bir şeyler yapmam şart yoksa zehir olur düğün :sm_confused:
geleceğini biliyorum ama sürekli aklımda gidişi..bişey olursa şunları ararsın deyişi,ne olur hasta olma bitanem tamammı aklım sende zaten dayanamam deyişi,leyla gibiyim anlayacağınız...
selam hatunlarrr
ben geldimmmm
made ağlatmışsın gine herkesii bende ağlıcammm senağlama
ya bugün bir hırslandım bir hırslandımm bu cumaya kadar 63,9 kiloyu görmem lazımm.
göremezsem eğer nilo dövsün beniiiklava:
ya burcu ben anlamadımki daha erken değilmi biraz daha beklesen diyorum streste falan zaten onun günüde şaşacak diye düşünüyorumm ????
kuzum ben kullanmıştım ama bıraktım bende kilo yaptı çünkü..ama sen sadece düğün dönemini atlatmak için kullanabilirsin sonra bırakırsın...doktorda yönlendirir zaten bir an önce git istersen...
kızlar söylemeyin böyle. ona kavuşacağınız günü düşünün:)))
madecim eşini özlüyorsun belki hep yanında olsa böyle özlem duymazdın ylnız kalmakta isteyebilirdin belki???
hosgeldin canim :) bu hirsla görürsün merak etme :)
evet bide bu taraftan bakmak lazim tabi. herzaman tazecik bir ilsikiniz olur :) yeni asiklar gibi olursunuz herzaman:asigim::asigim:
arzu kızım bende hırs yaptım gel beraber dövelim birbirimizi :)))
made kaç gündür ayrısınız canım?
bak belki sana moral olur ben tam 60 gündür görmüyorum kuzucuğumu
bir 25 gün daha görmiycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?