hehehehe tamam suziiklava:
arzu kızım bende hırs yaptım gel beraber dövelim birbirimizi :)))
hehehehe tamam suziiklava:
ben döverim sizi siz zahmet etmeyinn zaten avucum kaşınıyooklava: klava: klava: :roflol: :roflol:
kizlar ya merakimi bagislayin ama bukadar niye ayrisiniz siz
eşlerimiz asker
burcucum allah sanada kolaylık versin ama inan evli olunca çok daha zor geliyo,eskisinden daha bağlı oluyosun herşeyden önce,ya asker görünce ağlıyorum iyice delirdim sanırım
tubis, su tickeri nasil ekliyorsunuz?:uhm::uhm:
kızlar bir şeyler yapmazsam düğün günümde adetli olucam bu konuda ne düşünüyorsunuz???
canım ben kocaelide yaşıyorum. Aşkımda burdaydı fakat tayini marmarise çıktı... yerimseniben
her zmaan ayda bir geliyordu ama düğüne az kaldığı için yol parası bile kısıtlamak zorunda kaldık. hemde iznide yoktu haftasonu 2 gün için onca yola değmez dedik sabır dedik ama artık bende çok zor dayanıyorum... :çok üzgünüm: bu son uzun ayrılığımızdı. :1rolleyes: 15 gün kalacak sonra gidecek 1 ay sonra gelip düğünle dernekle beni alıp götürecek beyaz atlım :asigim:
canım ben kocaelide yaşıyorum. Aşkımda burdaydı fakat tayini marmarise çıktı... yerimseniben
her zmaan ayda bir geliyordu ama düğüne az kaldığı için yol parası bile kısıtlamak zorunda kaldık. hemde iznide yoktu haftasonu 2 gün için onca yola değmez dedik sabır dedik ama artık bende çok zor dayanıyorum... :çok üzgünüm: bu son uzun ayrılığımızdı. :1rolleyes: 15 gün kalacak sonra gidecek 1 ay sonra gelip düğünle dernekle beni alıp götürecek beyaz atlım :asigim:
kızlar ben nişanlımı 4 aydır görüyorum.32 gün sonra askerden gelecek inşallah.allah tüm sevdiğinden ayrı olanları kavuştursun.
ana sayfada yeniliklerde nasıl yapıldığı yazıyor oradan yapıyorsun, sonrada profiline kopyalıyorsun.
Benimde düğün günüme yada bir gün sonrasına gelme ihtimali vardı. Düzenleyici hap aldım. Hapı 6 gün içtim sonrasında regli olmam gerekiyordu ama 5 gün geçti halen yok.
Sabırla bekliyorum kesin dğün günü gelecek. Arkadaşım kullandı düğün zamanı 3 gün sonra geldi. Bende tık yok henüz.
Made ve burcu üzülmeyin.
Made sen burcunun karşısında susu bikerem, seninki eve koynuna gelcek burcuşun daha 3 ay bekleyecek.
he vallahi ağzına sağlık kaydirigubbakcemile5ana sayfada yeniliklerde nasıl yapıldığı yazıyor oradan yapıyorsun, sonrada profiline kopyalıyorsun.
benimde düğün günüme yada bir gün sonrasına gelme ihtimali vardı. Düzenleyici hap aldım. Hapı 6 gün içtim sonrasında regli olmam gerekiyordu ama 5 gün geçti halen yok.
Sabırla bekliyorum kesin dğün günü gelecek. Arkadaşım kullandı düğün zamanı 3 gün sonra geldi. Bende tık yok henüz.
made ve burcu üzülmeyin.
made sen burcunun karşısında susu bikerem, seninki eve koynuna gelcek burcuşun daha 3 ay bekleyecek.
burcucum üzülme bak 3 gün sonra 2 aylara düşüyosun hiç bişey kalmadı zatenn :lepi:
hmm..senağlamasenağlama
ayrilik zor ya, ben de bilirim o ayriligi... ben almanyada yasiyorum benimkide kocaelide. 1-2 ay önce 2 haftaligina geldigimde gördüm, bidahada haziranda türkiyeye dönüs yaptigimda görecegim. beterin beteri var kiz üzülmeyin, bak biz 3 yildir beraberiz, anca yazin gidip görebiliyordum
kızlar ben nişanlımı 4 aydır görüyorum.32 gün sonra askerden gelecek inşallah.Allah tüm sevdiğinden ayrı olanları kavuştursun.
arzu 100 gr haşlanmış makarnada 85 kalori varmış
1 kase yoğurttada 90 falan
ben öyle yemeğinde de akşam yemeğinde de bunları yiyim olmazmıı
kilo yapar mı yoksa ikisi bir olunca????????????
ben döverim sizi siz zahmet etmeyinn zaten avucum kaşınıyooklava: klava: klava: :roflol: :roflol:
kızlar ben nişanlımı 4 aydır görüyorum.32 gün sonra askerden gelecek inşallah.Allah tüm sevdiğinden ayrı olanları kavuştursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?