2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

hoşgeldin mısracım.ben biraz toparlandım,canerde öyle.düğünü bi atlatalım da sonra düşünürüz dedik.sende ne var ne yok evleneli 2,5 ay olmuş :))
feyzacım 2 gün sonra takvimlerimiz düşüyoda onu diyorum

Herşey daha çok yoluna girdi elifcim.Ama işim iyice yoğunlaştı çok yoruluyorum.
Ben ahanda şuraya çiziyorumki,düğünden sonra çok güzel bir süpriz bekliyor sizi.Mısra dediydi dersin

hmm tamam :) jeton yeni düstü :)

allah hepimizi hayirlisiyla kavustursun canim

Herşey daha çok yoluna girdi elifcim.Ama işim iyice yoğunlaştı çok yoruluyorum.
Ben ahanda şuraya çiziyorumki,düğünden sonra çok güzel bir süpriz bekliyor sizi.Mısra dediydi dersin

inşallah bitanem yaa.ağzından da bal damlıyo hani.biraz yükünü hafifletme gibi bi proje yok mu işyerinde.hani evli insana bu kadar yüklenilmez ki :uhm:

inşallah bitanem yaa.ağzından da bal damlıyo hani.biraz yükünü hafifletme gibi bi proje yok mu işyerinde.hani evli insana bu kadar yüklenilmez ki :uhm:

Nerdeee cnm iş yükümü hafifletmek,mesleğim dışında birçok kişinin işini yapıyorum,dahada iş yüklemeye çalışıyorlar.Ama ben şuna ananıyorum ki,ilahi adalet birilerine dersini verecektir verdiklerinide izliyorumfilm gibi

Böyle bir işte ne yazık ki tatlım.Herşeyden anlıyor olmakta iyi değil ama iş işten geçti herkes biliyor.Neyse TÜRKıYE şartlarında bir işe sahibim diye avunuyorum

Böyle bir işte ne yazık ki tatlım.Herşeyden anlıyor olmakta iyi değil ama iş işten geçti herkes biliyor.Neyse TÜRKİYE şartlarında bir işe sahibim diye avunuyorum

ayy yerim benn tamahkar arkadaşım benim :1hug:
ehh işte klasik başak burcu herşeyden anlarr ve insanlar bu durumdan yararlanırrrra.s

Elifim sağol bitanem.evet aldım eşyaları.yazmıştım sabah.senn 2 gün kalmış 1 aya düşmeye...heyecan arttımı.nişanlının iş durumunda bi gelişme varmı.biraaz toparlandık demişin çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…