2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Günaydın kızlar

tubiş heyecan doruktadır eminimmm hihoyyyt

bide kızlar dünkü yaptığım ıspanaktan kimse zehirlenmedi
ıspanak yapabiliyoorum artıkk hihoyyyt
evlenince kocişko aç kalmıcakkk
pilav makarna hazır çorba ve ıspanak gibi zengin bir menü arşivim var artık hihoyyythihoyyyt

süper canım baya zengin bir menüye sahipsinn

bende böyle bir menü bile yok yaaaaaaaaa

duble nazar etme ne olur çalış seninde olur
fransızcasınıda yazayımmı :roflol:

günaydın şekerler:))))
off yaa hastayım boğazım ağrıo bahar geldi ohhh ne güsel havalr güsel diye açılıp saçılınca hasta oluosun(((
tubisciğim az kalmış geri sayım saatlerle oluodur artık:)))) gönlüne göre olur herşey umarım:))))

kızlar bende hiç yemek yapamıodum yani öle sanıodum ama bütün hepsinin yapılışı aynıymış ve de insanlar izlerken de öğrenebiliryormuş... bir tanesini öğrenince gerisinin yapılışını kendin çıkaraibliyormuşsun... 2 sene bekar evinde kaldım başa gelince çekilio hesabı bütün yemekleri nerdeyse yaptım... iş başa düşünce öğreniosunuz kızlar bence merak etmeyin:)))

haklısın nastasia o zaman mecbur yapmayı öğrenicez. baaşa gelen çekilir:)))
geçmiş olsun canım buraıda buzz gibi donuyoruzzzz

geçmiş olsun nastasia.
bende hiiiç yemek yapmasını bilmiyorum.
hepsii sırayla nişanlımdan öğrencem inşallh

mrblar kızlar bende yemek konusunda özürlüyüm biraz ama hepsi aynı şekilde yapılıo yemek işi halledilir yaw kolay

bişey yok yemek yapmakta... Ama size bir yemek kitabı tavsiye edeyim... "Yemek kitabı- Yeni Evliler, Yalnız Yaşayanlar, Çalışanlar ve Öğrenciler ıçin" Adı pek güzel di mi... Firdevs Altıntaş'ın. Çoğu kitapçıda görüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…