öğret canım yaa nişanlım da söylenip duruyo çalışsana diye
ingilizceyi 11 sende zor öğrendim bide almanca çıktı başıma yaa uffff kafamçokkarıştı
canim sen almanca kursuna gidiyormusun?
ben anasınıda sevmem kızınıda:)
ay ben ozaman sükredeyim halime, siz daha evlenmeden sorun yasiyorsaniz :) bende simdilik bi sorun yok :S
inşallah canım hiç sorun çıkmaz
simdi bende onu diyecektim :) yoksa bunlarin hepsi bir oyunmu :lepi::lepi: yoksa gercek yüzünü herkes köprüden gectikten sonrami gösterecek :lepi::lepi::lepi: eyvahhhh :teytey:
inşallah uzaktasın diye bunlar olmuyodur yoksa evyahhyasakkelime
sen herşeyde tavrını baştan koy canım baştan nasıl giderse öyle devam ederr
ben geldimm
aynen, insallah öyle degildir :) ben en son gelinim, benden önce 3 oglunu evlendirmis ve hepsi hayatindan memnun gelinlerin.
ama bende durum farkli olacak, cünki ben kayinvalide ile oturacagim. kayinpeder vefat ettigi icin kayinvalide ile biarada kalacagiz. ileriye dogru ne olur bilmiyorum ama, simdilik öyle
ben geldimm
hosgeldin canima.s.a.s.
hoşgeldinn:))
ee iide doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış misali kadının ne suçu var şimdii :dilcikar: :lepi: :roflol: :roflol: :roflol:
öğret canım yaa nişanlım da söylenip duruyo çalışsana diye
ingilizceyi 11 sende zor öğrendim bide almanca çıktı başıma yaa uffff kafamçokkarıştı
canim sen almanca kursuna gidiyormusun?
canım yaa gidemiyorum kursa çünkü burda açılmadı bir türlü kendi imkanlarımlan öğrenmeye çalışıyorum birde nişanlım gelirken getircek birşeyler onlardan öğrenicem bakalım
kötüsünnn sen kötükedihüso küs benle :dilcikar:
hadi öpp beni barışalımmmm kaydirigubbakcemile3
kötüsünnn sen kötükedihüso küs benle :dilcikar:
hadi öpp beni barışalımmmm kaydirigubbakcemile3
hadi bari barışayım gel öpeyimmm Şeniz ohhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?