kızlarrrrrrrrr gelinlik diktirmek için en geç ne zaman başlanmalı dikimeeeeeeeeee
sadece meraktan sordummmmmmm
gelinlik dikimine görümcenin keyfi gelince başlanmali :)))))
sen kuğu gelin diyince ben iice havalara giriyorum yaaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
görümceler ile araniz pek iyi degil galiba hanimefendiler :)kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
valla canım geceyim doğru demiş:)) gelinliğimi diktirmk için görümcemin keyfinin gelmesini ekliyorum:roflol::roflol:
valla canım geceyim doğru demiş:)) gelinliğimi diktirmk için görümcemin keyfinin gelmesini ekliyorum:roflol::roflol:
kızlar birde sarıgazide bi gelinlikçi vardı orası uzak diye evinin yürüyerek 5 dk mesafede bi elinlikçiye gidelim demişti. düşünün yani o 5 dkyı ayıramıyoo(((((
Ben senin görümcen olayım en iyisi suzi yoksa sen pijamayla gelin olcan çıkıcann :lepi:
Ben senin görümcen olayım en iyisi suzi yoksa sen pijamayla gelin olcan çıkıcann :lepi:
ya su dügün hazirliklarinda neden hep bi sorun cikiyor anlamiyorum. yani cokmu zor gelinlerin istegini yapmak :)
canım isteğimi yapmasın görevini yapsın yeterrrr:1no2::1no2:
alohaaaaaaa çiçeklerim:)
ahh ahh, inanin nerdeyse her evlenen arkadasimdan bunu duyuyorum, hep sorun yasiyorlarmis, dedigin gibi görevlerini yapmiyorlar diye yakiniyor herkes .(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?