- 23 Ekim 2008
- 2.967
- 934
- 688
- 41
evetttsenağlama hele ben :çok üzgünüm: düğündü balayıydı marmarise geç evi kur falan allah bilir ne zaman dönerim beni unutmaın emi şekerim :a015:
ay kız seni nasıl unuturuzzz. sen fırsatını bulur bulmazz gell a.s.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evetttsenağlama hele ben :çok üzgünüm: düğündü balayıydı marmarise geç evi kur falan allah bilir ne zaman dönerim beni unutmaın emi şekerim :a015:
canıım çok doğru dedin:))))))
en tecrübelimiz mısraa ona sormak gerek şimdiden:)))
hoşşgeldin canım bu aradaaaaaaa.s.
Nbr şekerler?
olur olur hepsi olur bi bakmışsın kış gelmiş hepimiz buralarda farklı farklı konularda oluyo olcazz
olur olur hepsi olur bi bakmışsın kış gelmiş hepimiz buralarda farklı farklı konularda oluyo olcazz
ayyhiç güleceim yoktu :roflol::roflol::roflol:ben yemek temizlik bulaşık çamaşır ütü topic inde olurum artık :roflol:
seni unutmak mümkün mü Şeniz
ben yemek temizlik bulaşık çamaşır ütü topic inde olurum artık :roflol:
ben yemek temizlik bulaşık çamaşır ütü topic inde olurum artık :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: seni yalnız bırakamam kesin bende orda olurummm :lepi:
inşallah hepimiz mutlu konularla tekrar toplaşırızzz:1hug:
yada :CüvCüv::ecrin_bebek:
bir derim var topiğinde olmayalımda senağlama
yokmu başka gelennn hanımmmmm :CüvCüv:
benim gibi yemek yapma özürlü birinide alın aranıza
kızlar akşama ne yemek var diye başlarız artık kaydirigubbakcemile3
AZ yavaş ilerle kızım dur bi kocişlerimizi büyütces öncee kaydirigubbakcemile3
hiç belli olmaz
dakka bir gol bir olabilir kaydirigubbakcemile3
benim gibi yemek yapma özürlü birinide alın aranıza
kızlar akşama ne yemek var diye başlarız artık kaydirigubbakcemile3