2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Kız bende bilmiyordum ama bak bu hafta iki yemek öğrendim ;
ıspanak, mercimek çorbası bi site buldum kadın süper anlatmış
ıspanakların nasıl ayıklanacağını, napılcağını anlatmış bide ıspanakların resmini bile çekmiş doğranmış hali, sapları yaprakları falan dieee..kaydirigubbakcemile3

benim gibi cahilde ordan öğrenir ancaa :roflol:

hangi siteymiş o
benimde senden farkım yok

ay çok güldüm yaa
:roflol: :roflol: :roflol:

Offffffff kızlar derdim var topiğinde Lii arkadaşın yazısını okudum da tam bir şok ya.evlenmekten soğudum resmen.kimseye güven kalmadı.sevdiğin hatta seni sevdiğini sandığın adama bile...

Şekerler şimdiden yemek yapmayı öğrenin.Aslında neredeyse tüm yemeklerin mantığı aynı,uygulamamış olsanız bile görmeniz yada tarifi bilmeniz çokkk işinize yarayacaktır.Evlilikte kadını en çok yoran,sabahın köründe düşünmeye başladığı konu'akşama ne yapsam'dır :)

Offffffff kızlar derdim var topiğinde Lii arkadaşın yazısını okudum da tam bir şok ya.evlenmekten soğudum resmen.kimseye güven kalmadı.sevdiğin hatta seni sevdiğini sandığın adama bile...

Evlenmeden öncede söylerdim şimdide söylüyorum 'EVLİLİK BİR KUMARDIR'.10 yıldır tanıyor olsan bile,arkadaşlılık sevgilik faslından çok çok öte birşeydir.

Tabiki o arkadaşımızın başına gelenlerde çok üzücü,Allah kimseye yaşatmasın :(

Şekerler şimdiden yemek yapmayı öğrenin.Aslında neredeyse tüm yemeklerin mantığı aynı,uygulamamış olsanız bile görmeniz yada tarifi bilmeniz çokkk işinize yarayacaktır.Evlilikte kadını en çok yoran,sabahın köründe düşünmeye başladığı konu'akşama ne yapsam'dır :)

misraa, bu önerini dikkate alacagim :) yemek yapmayi bilmemde pek :)

kızlar çok net olmasa bile en azından kafanızda oluşması için düşük çözünürlüklü kameradan gelinliğin resmini çektim.doğru dürüst belli olmuyo ama asıl resimler için bi 29 güncük bekleyeceksiniz artık :)

gelin1.png

yyaa işte bülee.ilk fotoya bakınca köylü gelinliği gibi çıkmış ama dediğim gibi net değil ve evde ışık çok az.sırf söz verdim diye koydum zaten.yoksa düğün resimlerinde daha net görünecekti.neyse beğenmeyen olursa fikrini kendine saklasın valla oyarımmmmm :oklava:

Back
X