- 14 Temmuz 2008
- 8.382
- 497
- 198
:içelim: :içelim: :içelim: :içelim: -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- ama çok içmeyelim sabah dün ne yaptım demeyelim :roflol:
ohh kıslarrr bensiz eğlence olurmuuu
döktür yandan yandannn sositososito
az içeriz
yasmini sarhoş edelim ama
gel annem gel haydi şabbi şabbiiii -tatlicadiarzu-
yasmine bebişim gazoz ister misin? sengözlerimebaksanab
gazozlar benden kızlar :jeyyar:
hehehe geldimm eee biraz cıvıtalım striptizci falan yokmuuu kaydirigubbakcemile3
çokmu cıvıttım :roflol::roflol:
elif alço geldi kaydirigubbakcemile3
hehehe geldimm eee biraz cıvıtalım striptizci falan yokmuuu kaydirigubbakcemile3
çokmu cıvıttım :roflol::roflol:
elif alço geldi kaydirigubbakcemile3
sen benim soruma cevap ver neden beni sarhoş ediyorsunuzz kötükedihüso
istemem korkuyorummmm :dilcikar:
sebebi yok
o piti piti dedim kura sana çıktı
şanslı kızsız nilay kaydirigubbakcemile3
bedave gazoz çok ballısın hee kaydirigubbakcemile3
sebebi yok
o piti piti dedim kura sana çıktı
şanslı kızsız nilay kaydirigubbakcemile3
bedave gazoz çok ballısın hee kaydirigubbakcemile3
korkma bebişim gel kollarıma korkunu alayım ben senin :1hug:
he valla biri bana bedava gazoz verse hiç kaçırmazdım,hatta bedava mezar bulsam ölürüm hemen kapmasınlar diye :roflol:
he valla biri bana bedava gazoz verse hiç kaçırmazdım,hatta bedava mezar bulsam ölürüm hemen kapmasınlar diye :roflol:
ay bu çalışma da ne yorucu seymiş :)
Nişanlımın dayısı İstanbuldan gelmiş. Bu arada herkes şehir dışında oldugundan, ve biz nişanı evde küçük bir şekilde yaptığımızdan, ben nişanlımın ailesinden kimseyi tanımıyorum. Annesi, babası ve kardeşi o kadar. Dayısı gelince benimki ne dedi? "Dayım gelmiş, ben bi eve gideyim dayımı göreyim, maç saatine kadar gelirim geri yanına" Ben de sanıyorum ki, gel seni tanıştırmam lazım, beraber gidelim falan die ısrar edecek. Nerdeeeee.... Ay bozuldum ama valla. Sanırım beni sülaleden saklıyorlar. Söyledim de bozulduğumu, "aaa hiç düşünemedim ben öyle yapmayı, kusura bakma cidden kötü niyetli değil" diyor. Deli midir nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?