ben anlatayımda okuyun azcık.bu pazar eşyalarım taşınıyo evime senağlama evde hiçbişeyim kalmadı annem ne var ne yok tıktı bohçaya senağlama neyse haftaya pazartesi temizliğe kadın tuttum beraber evi temizlicez -tatlicadiarzu- sonraki pazarda evi yerleştiricez annem teyzem ve yengemlesonrada ver elini tekirdağ
kızlar gunaydın oncelıklee.
cnm kayınvalıden ayıp etmış ama sakın içine atma söle yzüzüne ıstemem anne de ben yenı ıstıorum de ama ıyı guzel bı dılle anlat bunu..
valla ben olsam ıstemezdım ne öle yaaaklava:
ben anlatayımda okuyun azcık.bu pazar eşyalarım taşınıyo evime senağlama evde hiçbişeyim kalmadı annem ne var ne yok tıktı bohçaya senağlama neyse haftaya pazartesi temizliğe kadın tuttum beraber evi temizlicez -tatlicadiarzu- sonraki pazarda evi yerleştiricez annem teyzem ve yengemlesonrada ver elini tekirdağ
senağlama senağlama ayy sevineyim mi üzüleyimmi anlamadım şimdi
bütün herşeyin planı hazır demek
bir kuş daha uçuyor yuvadan senağlama
bendeeeeeeeeee senağlama :sm_cool: senağlama :sm_cool: -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
elif aramızda tecrübeli olacak bize yol yordam öğretir artık:)
yaa bence oynama zamanıı 26 gün sonra yeni bi hayata başlamanın şerefineeeeeeee :hooray:
yaa bence oynama zamanıı 26 gün sonra yeni bi hayata başlamanın şerefineeeeeeee :hooray:
içelim güzelleşelim :içelim:
haydi o zaman oh oh kara gözlü çingenem kaydirigubbakcemile2 aşık oldum ben sanaaa :dance: snei çok seviyoruuumm sositososito inanmıyorsun baannaaaaa :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?