2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

vay anasını beee ne kızlar varr heee adamı cinnet geçirtmeye yeterlerr :dilcikar:

evet canım ne sandın senn seninki gene açıp iş konuşuyormuş :roflol:
önemli olan aşkının seni sevmesi.. aranızdaki güvenn :1hug:
sakın ola sakın arayıp kendini küçük düşürme. birde iş arkadaşıymış kıza bak kendine güveni yok beni arayıp neler söylüyor der. ama gözünde üstünde olsun yerimseniben

evet son anlattıklarından yola çıkarak son yorumumu yapıyorum:
sen basbayağı kuruntu yapıyorsun :))))))

mesai saatleri dışında aramaları hoş değil tabi, belki de kız hoşlanıyor nişanlından işi bahane ediyor aramak için. Ama bunun hiiiç bir önemi yok zira nişanlın sonuçta seni seviyor. Benim nişanlım askerdeyken biri bana aşkını ilan etmişti. Ben azarı işittim tabi :) Nasıl bir ortam olmuş olabilirmiş ki bunu söylesin, e haklı tabi biraz.

Neyse cocuk benim nişanlımla beraber olduğumu biliyordu, söyleme sebebini ise şu şekilde açıkladı "sadece içimde kalmasın istedim".

Nişanlımla bu konuyu konuşurken, daha doğrusu o beni bunun için suçlarken, ben dedim ki, "ne güzel işte sevgilinin çevresinde bir dolu erkek olmasına ve bunlar sana rağmen aşklarını ilan etmelerine rağmen, sevgilin sadece seni seviyor, sevgilinle gurur duy, bu kadar çok erkeğin beraber olmak istediği gibi biri" :))))))))))))))))) Senin nişanlın için de aynı şeyi düşünüyorum:)

Son düzenleme:
ben hep sööylemişimdir.
bir kadının düşmanı yine bir kadın...
allah hemcinslerimizden korusun bizi.
ahlak anlayışı gelişmemiş insanlardan uzak tutsun bizi...
erkeklerimizinde gözünü bizden başkası görmesinnnnnn:)))))))))))))))))))

seni laf ebesi senii :roflol::roflol::roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: bravo valla

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızzz şaka maka 2 ay 25 gun kalmıs cok cabuk gecıor zaman yaa

ayy sorma kuzu yaaaadelikafadulden biri böyle diyince var yaaa resmen kalbim şöyle oluyor.. hım anlatıyorım. hani arabayla azcık yüksek süratle giderken bir tümsekten atlarsında böyle için hop eder yaa... aynen öyle oluyor.... :sm_cool:

ayy bende inanamıyorum. şu gelinle damat varya en baştaydı yok yaa nasıl gelcek bu en sona diyordum şaka gibi kendim inanamıyorum vallahi. ama zaman ne kadar daralırsa daralsın sanki hala çok gibi geliyor. 4 ay varken esra arkadaşıma şöyle dediğimi hatırlıyorum. esra karadeniz. yhu 2 ay var senin nasıl heycan var mı. ne hissediyorsun ben yerinde olsam ayy düşünemiyorum bile falan demiştim. kızın bu hafta sonu düğünü var. a.s bana demiştiki vallahi hiç br fark yok. yine bekliyorum yine bekliyorum:roflol: çok haklıymıışşş :roflol:

evet havaların güzelleşmesi büyük etken.
bende o zaman düğünüme az kaldığını anlıyorum sanırım... bir yaz akşamında burcu serhatının kollarında salına salına dans ederken .... şeklinde başlayacak masalımızın yaklaştığını anlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…