vay anasını beee ne kızlar varr heee adamı cinnet geçirtmeye yeterlerr :dilcikar:
evet son anlattıklarından yola çıkarak son yorumumu yapıyorum:
sen basbayağı kuruntu yapıyorsun :))))))
mesai saatleri dışında aramaları hoş değil tabi, belki de kız hoşlanıyor nişanlından işi bahane ediyor aramak için. Ama bunun hiiiç bir önemi yok zira nişanlın sonuçta seni seviyor. Benim nişanlım askerdeyken biri bana aşkını ilan etmişti. Ben azarı işittim tabi, nasıl bir ortam olmuş olabilirmiş ki bunu söylesin. Bu konuda kendisine hak veriyorum, ama insan bazen ilgiden hoşlanıyor yahu... Neyse cocuk benim nişanlımla beraber olduğumu biliyordu, söyleme sebebini ise şu şekilde açıkladı "sadece içimde kalmasın istedim". Nişanlım azarlarken beni dedim ki, "ne güzel işte sevgilinin çevresinde bir dolu erkek olmasına ve bunlar sana rağmen aşklarını ilan etmelerine rağmen, sevgilin sadece seni seviyor, sevgilinle gurur duy, bu kadar çok erkeğin beraber olmak istediği gibi biri" :)))))))))))))))))
evet son anlattıklarından yola çıkarak son yorumumu yapıyorum:
sen basbayağı kuruntu yapıyorsun :))))))
mesai saatleri dışında aramaları hoş değil tabi, belki de kız hoşlanıyor nişanlından işi bahane ediyor aramak için. Ama bunun hiiiç bir önemi yok zira nişanlın sonuçta seni seviyor. Benim nişanlım askerdeyken biri bana aşkını ilan etmişti. Ben azarı işittim tabi :) Nasıl bir ortam olmuş olabilirmiş ki bunu söylesin, e haklı tabi biraz.
Neyse cocuk benim nişanlımla beraber olduğumu biliyordu, söyleme sebebini ise şu şekilde açıkladı "sadece içimde kalmasın istedim".
Nişanlımla bu konuyu konuşurken, daha doğrusu o beni bunun için suçlarken, ben dedim ki, "ne güzel işte sevgilinin çevresinde bir dolu erkek olmasına ve bunlar sana rağmen aşklarını ilan etmelerine rağmen, sevgilin sadece seni seviyor, sevgilinle gurur duy, bu kadar çok erkeğin beraber olmak istediği gibi biri" :))))))))))))))))) Senin nişanlın için de aynı şeyi düşünüyorum:)
ben hep sööylemişimdir.
bir kadının düşmanı yine bir kadın...
allah hemcinslerimizden korusun bizi.
ahlak anlayışı gelişmemiş insanlardan uzak tutsun bizi...
erkeklerimizinde gözünü bizden başkası görmesinnnnnn:)))))))))))))))))))
seni laf ebesi senii :roflol::roflol::roflol:
şiii bir sonraki sayfaya geçyorsunuz da neden haber vermiyorsunuzzklava:
kızzz şaka maka 2 ay 25 gun kalmıs cok cabuk gecıor zaman yaa
ben sinirli olduğumdan takvimimi gözüm görmüyo kalbimde sinirden iki kat fazla atıyo olabilerr
kızlr zaman o kadar çabuk geçiyor kii hiç bişe anlamıyorsnuzzzzzzzzz
siz ikiniz düğündaşsınız zannımca CADIARZU
evet aynıı gün ayn ı saatte evleniyoruz:))))))))
evet maleseffffff kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol: :roflol:
ne maalesefi kızz gebertirim vallaklava:
:roflol::roflol:yeyin birbirinizi hadi izin veriyorummm :roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?