2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Valla kızlar ben de bayılırım bu şarkıya ama iması ve kurgusu aslında şöyle:
Şarkıyı aslen Ayten Alpman söylediği için kurgusu da otomatikman adam üzerine kuruluyor..
Adamın biri bi kadına aşık ve kadın onu terk ediyor..şarkıyı söyleyen de adama aşık ve arkasından o giderse ben var, sen beni bilmesen de ben senin hep yanındayım oluyor..en yakın erkek arkadaşına aşık olmak gibi birşey yani..
Bu şarkı Nejat ışler ve Sanem Çelik'in oynadığı ismini hatırlayamadığım dizi ile de ünlendiği için özellikle bu şarkı seçilmişti..Yine de tercih sizin tabii..

ayy liye dizisinden sonra feci meşhur olmuştu bu şarkı..:)
o dönem herkesin düğün şarkısıydı. çok güzel ama ben yapmazdım...

hadi ya, ben o diziyi izlemediğim için pek habersizim bu mevzudan :)))

Kurgusunun farkındayım da yine de seviyordum...

huuhuuu kimse varmı???artık yorgunluktan geberiyorum.hala birsürü şey var yapacak.bitsede kurtulsamm

cnmcım bende sımdı senın takvımını takıp edıorum ve kendı takvımıme hıc bakmak ıcımden gelmıor cunku 5 ay 19 gun püfff dıorum yanıı daha cookkk varr ya ben ne zaman az kaldı dıcem bılmıorum belkı 4 aya dustugumde dank eder banada annemın dedıgı gıbı elıme az elişi alırımsırnaşıkşey

bu arada ben 2 ay kala heycandan ölürüm kııı bennn

Son düzenleme:
selamm minnoşlarımmm

ben de şarkı seçmeye çalışıyorum düğün ve kına için...

önerilerinizi bekliyorummmm

yaz geldi günler uzadı,bizim kızlar akşamları uğramaz oldu,hatta akşamüstüleri bile.ne oluyo size ya bu saatte çatır çatır yazışıyo olurduk biz buralarda.bi silkelenin kendinize gelin bakiim.yoksa yiteceksiniz sopayı az kaldı.şurda 25 gün kalmış düğünüme konuşacak kimse bulamıyoruz!!!!! klava:

slm kızlar nasılsınız:)))
elifciğim ben burdayım cnm, günler azaldıkça işler biteceğine artıyor sanırım herkes bişeyler için koşturuyor ondan yok kimsecikler... yani benim için öyle en azından... günler azalıyor ama işer artıyor off off şunada yetişeyim buna da yetişeyim derken herşeyi unutuveriorum:))))

ayyy şimdi sayaca bakınca gördüm tam 2 ay kaldı dioooo... yani yarın 1aylı günlere düşeceğim korktuuuum birden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…